kanka tebrik edelim buradan da inşallah daha da bereketli olur sezon.. her hangi bir av yasağı yok değilmi merada ?
Ahmet nasılsın iyisindir inşallah... Ha şöyle sesini duyalım bari...! Eşkinadan güzel haberler geliyor bildik meradan, bir gece mini org yapalım bulutlu bir havada, kısmetimizi arayalım... 3.5 çok pahallılanmamış, ist. kimse duymasın 5 tl,den veriyorlarmış...! izmirde 8 tl. Muhammed'di değilmi kavaklıya tayini çıkan arkadaşın, adını bile unuttuk, karıştırır olduk görüşmeyeli, kavaklıda hangi okuldaydı....? Görüşmek üzere Selâmlar...
Övünç ne var ne yok...!? nasılsıni bayadır görüşemedik, eşkina merasından güel haberler geliyor... Bir şey soracağım, tatlı suda kullanılan beyaz kurtçuklardan satan yer varmı biliyormusun..? Selâmlar...
abi fırsat bulunca giriyorum foruma.bu aralar Allahtan fırsat buluyoruz.yapalım abi bir gece organizasyonu.belki bu cuma fırsat bulursak Muhammed ile yaparız sizleri de bekleriz.evet abi Muhammed tekrardan Gölcük e geldi.End.Meslek Lisesinde.5 tl ve 8 tl yi duyunca bizimkilerin fiyatı normal ama yemin kalitesi de önemli tabi.görüşmek üzere abi.hoşçakal.
PAzar gunu kısmetse balık tutmak istiyorum. Karamursel - eregli - ulaşlı yada halidere balıgık tutmaya gidecek olan var mı acaba ?
saolasın abi iyidir senden naber nasılsın ? abi gerçek kurtçukmu yoksa silikon mu ? sanırım sorduğun kurt gerçek kurtçuk,abi inan hiçbir fikrim yok belki mehmet biliyordur.. ama silikon dersen geçen sene turanlardan almıştım jig kafa takıp at çekte kullandım tatlı suda..
************************ Havalar ısınınca ufak ufak kıpırdanmalar başladı, şu istavrit bir kıyılasa çok güzel olacak.. Gerçek kanlı canlı beyaz kurt, yabancı kanalda seyrediyorumda adamlar karagöz, levrek, ne gelirse alıyorlar, kurtla birde kalamarla, bir denemek lâzım... Selâmlar...
erhan abi geçenlerde yeşilovada bi av bayinde yem sormuştum oda bana 1 kova dolusu kemik kurdu gösterdi kımıl kımıl oynuyordu orada olması lazım bir ara geçer sorarım oraya galiba orası getiriyor kemik kurdunu saygılar :thumb: abireeling
anladım abi mehmet yazmış bişeyler ama aradığın kurt o değil sanırım.. ya aslında sizin aşağıda başlamadımı hareket abi bilgin varmı geçen sene bu zamanlar yapmaya başlamıştı bişeyler.. sürüler girmeye başlamış körfeze aslında denemek lazım,bugün şiddetli sağnak yazıyor yoksa bir deneme yapmaya niyetliydim aslında.. görüşmek üzere abi çok selamlar..
Mehmet o av bayiinin adını biliyormusun, ne taraflarda acaba, o taraflara bazen gittiğim oluyor, olmadı telefonlada sorarım, Bilgi için teşekkürler... Selâmlar...
********************************* Aradğım kurt o övünç adamlar o kurttan 2-3 tane iğneye takıyor, top şeklinde yem yapıp olta attığı yere ondan atıyor, ondan sonra karagöz, levrek, mekânda ne balık varsa artık... Bizim burada başlasa mutlaka bir şekilde duyarız, ama henüz ses defa yok... Ama havalar böyle sıcak giderse yakında bir şeyler olur zannederim... Görüşmel üzere Selâmlar...
Erhan abi sen üret o kurtları tavuğu yedikten sonra kemiklerini hava almıyacak şekilde bir poşete koy ve toprağa göm bir hafta sonra çıkar