ahmet kardes bilgin için tesekkur,pekı ben korfezde oturuyom.95 evler sahılı veya yarımca veya hereke buralarda mırmır çıkar mı?
bilgin için tesekkur.ben 95 evlerde oturuyom.malum karşıya gıtmek zor.buralarda yanı 95 sahıle-yarımca sahılde veya hereke ,darıca gıbı yerlerde mırmır çıkar mı? birde at çek lufer yazmıssın.lufere ne atacağız.ona göre hazırlık yapmak ıstıyorum yanı malzeme olarak. ha bu arada çelıkordun gumrukleme işlerini benim eşim yapıyooo
Ve Aleyküm Selââââm.... Satırlarını gören cennetlikmi nedir diyelim...! Gözden ırak olan gönüldende uzakmı oluyor nedir...! idk Benim keyifler iyi 2-3 gündür, baya bir yerinde, büyük oğlan KPS den yeterli puanı tutturdu, dün onu artvin'e (Meslek lisesi öğretmeni) yolcu ettik, sevinç ve üzüntü bir arada yani, seninde keyifler iyidir inşallah... Bir görüşmek nasip olmuyor, insan bazı dostlarını özlüyor ve görmek istiyor zaman zaman... Görüşmek üzere Selâmlar, Sevgiler... mrsparkle :wave:
Merhaba, dediğin yerlerde kumluk yer var ise mırmırı dene, çıkması çok muhtemldir, darıcada var mırmır çıkan yer, askeriyenin yanı meselâ bilmem biliyormusun..!? karşılar uzak demişsin, kavaklı ve daha berisi darıcadan daha yakındır zannedersem... Lüfer at çekte muhtelif kaşık ve sahtelerle oluyor birde mantarlı yemli beklemeli olabilir, zargana var ama bilemiyorum, geçen sabah marinada sabahladık, sabahleyin gün ışırken önümüzden koca koca zarganalar geçit yaptığı halde bir tane yeme bakan olmadı... Sana rastgele, Selâmlar....
ahmet abi, çok saol bilgin ve ilgin için.memleke iskenderun yazılı gördüm.bende iskendurun demır çelık sıtesınde 15 sene kaldım. valla 21.09.2013 sabahı bir arkadaş ile valla sizin bu bilgilerinizden sonra kavaklı sahılene gıtmeye karar verdık.valla mırmır çıkmaz ise zarganaya atacam(heee ondanda pek anlamam)
abi bilgin için saol.21.09.2013 de direkt kavaklı sahılene gıdeceğim. valla erken gıbı dıyorsunuz ama ilk başlama heyacanı.işte.inşallah bu sene sizlerin sayesınde 1 adette mırmır yakalayabılırım.allahın iznı ıle.
ve Aleyküm Selam Sabri abi saolasın yerinde şükür sen neler yapıyorsun nasılsın iyimisin ? bak bu sene mırmır başlasın mutlaka bekliyorum buraya bahane kabul etmem sana çay sözüm var unutmadım
Allahb razı olsun abi saolasın gözden ırak olan gönülden ırak olmaz gönülden mutlaka geçer abi o bakımdan sıkıntı yok anlayacağın senin oğlanın şu kpss işine gerçekten çok sevindim Allah nekadar atama bekleyen varsa hepsinin yardımcısı olsun inşallah gerçek ten zor işler Allah kavuşmak nasip etsin hayırlısı ile gidip gelsin inşallah evet görüşmek nasip olmuyor ama ne diyelim nasip kısmet artık bizlerde özledik seni ama ne yapalım canlarımız saolsun kısmetse görüşürüz heralde bu da uzun oldu galiba sağlıcakla kal Alllaha emanet ol aleyküm selam f lu çok şükür iç güveyisinden hallice koşturamaca didinmece buralarda idare ediyoruz iş güç anlıyacağın dünya işleri işte mırmır mırmır nasip kısmet biraz zor bizim oralara gelim gitmemiz ama sen yarı buralı oluyordun ne oldu hayırlısı ile bak dişli sezonuda eli kulağında bol bol çalışırız artık ne dersin çay sözünüde burada tahsil ederiz artık olmadı biz söz veririz ne demek sen seferi oluyorsun nasılsa sağlıcakla kal Allaha emanet ol dostlar herkese rast gele
yarı oralıyım abi sıkıntı yok ama yeni olunca o tarafa gelince pek evden çıkamıyoruz hayırlısı ile başlasın balıkta tadını çıkartalım.. selamlar sağlıcakla kal..
.kamış ve makına aldım.bugun iş çıkışı.bekırpaşada mutlu balıkçılık varmış onda aldım. makına ryobı ecosıma 6000vi aldım 110 tl ye. kamışda lineaffe power drıve 4.20 cm. oda 100 tl idi. 0.35 lık mısına sardırdım.lufer ıçın dıp takımı aldım. rapera falan almadım malum hepsı bıraz tuzlu olacak. ama lufer başlayınca yardımınızı ısterım. valla ben 21 inde gıdecem yanı cumartesı.malum pazar kalabalık olur falan ne bılem işte.bıde pazartesı iş sendremu..