İzmit ve Çevresi Paylaşım ve Organizasyon Alanı

Konu, 'Topluluk sayfaları' kısmında Şimal tarafından paylaşıldı.

1. ismail2776

ismail2776 ismail yılmaz

Favori Kamış:
    Shimano catana cx 270 14-40 mh
    Favori Makine:
    shimano
    En İyi Avı:
    Levrek, 4780
    geçen pazar günü kavaklıya gittim, balık tutanlara bir bakayım diye, iki arkadaş 2 tane kırlangıç yakalamış ama kırlangıçlar daha 10-12 cm. yazık valla, insanlar hiç düşünmüyor. sadece tutmak için tutuyorlar balığı,

2. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır

3. aates2001

aates2001 Ahmet ATEŞ

Favori Kamış:
    Captain 1525 Cast Strong 360
    Favori Makine:
    Okuma Trio 40 S
    En İyi Avı:
    2kg domuz(çütre)
    merhaba Övünç ben de gerçekten sabırsızlıkla bekliyorum. perşembe kovaladık ama 1 tane gelincik vardı.halen erken.ekimi bekleyeceğiz anlaşılan.hoşçakal

4. aates2001

aates2001 Ahmet ATEŞ

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Okuma Trio 40 S
    En İyi Avı:
    2kg domuz(çütre)
    bahsettiğiniz mekanlarda hiç avlanmadım.bizim avlaklar bu taraftaki kıyılar. Erhan abi onunla ilgili bilgi vermiş.o bölgeleri iyi bilenlerle görüşürseniz daha iyi bilgi sahibi olursunuz.

5. aates2001

aates2001 Ahmet ATEŞ

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Okuma Trio 40 S
    En İyi Avı:
    2kg domuz(çütre)
    Erhan Abi merhaba.öncelikle hayırlı olsun.aramıza bir meslektaş daha katıldı demek.Allah kavuştursun.

6. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Sağ olasın Ahmet hoca, Allah cc razı olsun... :) nasılsın, umarım iyisinizdir, muhammed hoca nasıl, bakarsın sizin okula falan gelir seneye, muhammed hocanın okuluna falan bir torpil yaparsın artık... ;)
    Kavaklıda durumlar ne alemde, neler çıkıyor...!? hem ziyaret hem ticaret yapalım diyorum,i bir şeyler varsa hani... ;)
    Görüşmek üzere Selâmlar, Tabi, muhammed hocayada selâmlar... :)

7. aates2001

aates2001 Ahmet ATEŞ

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Okuma Trio 40 S
    En İyi Avı:
    2kg domuz(çütre)
    abi buralarda durumlar kesat.henüz beklenen hareket olmadı.ekimi bekleyeceğiz anlaşılan.

8. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Bu akşam marinadayım gelmek isteyenleri beklerim... :)

9. projeozkan

projeozkan özkan

Favori Kamış:
    Lineaeffe Power Drive 420cm
    Favori Makine:
    Ryobi ECUSIMA 6000Vi
    En İyi Avı:
    Mırmır:30 adet-lüfer:0 adet-karagöz:0 adet-eşkina:0 adet
    herkese iyi bir sezon diliyorum.lütfen tutan arkadaşlar paylaşşsın.
    ben bu cumartesı sabahı kavaklıda bır bakacağım.olmazsa zargaya veya dıp falan denerım.sonra bılgı verırı.bu hafta sonu istavrıte attım 95 sahıl açıklarından yok desem yerıdır.hıç bu kadar kotu bır avım olmamıştı.ne oldu bu korfezeeee

10. hasan0641

hasan0641 Hasan

Erhan abi bilsem önceden gelirdim yanına cidden Tanışmakta kısmet olmadı bir zaten hayırlısı bakalım ama durumdan bizi haberdar edersen çok sevinirim:)

11. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Hasan nasip olursa kesin değil ama Cuma akşamı gene gitmeye niyetim var, istersen gelebilirsin, balık yemi çok nazlı yiyor, yem parası ağar gelmesse boru kurdu en ideal olan, ama ben taze teke ile tutuyorum olmadı tavuk eti, ama 2-3 gündür teke çok zor çıkar oldu havadanmıdır bilemiyorum, neyse akşam 2 tavalık istavrit aldım, birde güzel bir 105 gr.lık kısmetime zargana denk geldi. gece 12 den sonra balık az daha keyifliydi ve boylarıda fena değildi zaman zaman normalin üzerinde geldi... Ben buradan kesin yazarım yarın gidip gidemiyeceğimi, ama bir anormallik olmassa giderim heralde, gelirsen beklerim, görüşmek üzere Selâmlar... :)

12. hasan0641

hasan0641 Hasan

Tamamdır abi cma gidersen eğer haber bekliyorumbende senden takipteyim :) Ankaradan geldiğimden beri daha olta atamadım doğru dürüst gölkaya bir uğradım geçen akşam üzeri ama tamamen sazlık kaplamış resmen ot temizledim bolbol, bırakıp geldim tekrar eve bende:)

13. ovunc41

ovunc41 övünç karlıdağ

Favori Kamış:
    Trabucco İridium Distance 4.20 3p,Ryobi Komatsu 3.75 50-150 ,Spro GTPRO 2.40 15-40 3 parçalı spin
    Favori Makine:
    Shimano Aernos 4000 FA,Shimano Ultegra XSC 5500,Shimano Catana 4000,Ryobi Ecusima 8000vi
    En İyi Avı:
    kiloluk eşkina,1.1 kg mırmır,lüfer vs..
    afiyetler olsun abi tebrikler el oltası ile zargana ayrı zevktir sanırım..

havalar soğumaya başladı sanırım artık kıyıdan dip avları sonuç vermeye başlar yavaş yavaş bu sene 4.20 kamışımla da sahalarda olucam inşallah :)

her gece gidiyormusun marinaya abi dişli familyasından ipucu varmı oralarda ?

rastgelsin görüşmek üzere..

14. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır

Sağolasın ÖVÜNÇ... ;)
    Yüzüne hasret kaldık nerelerdesin sen ya...! :eek: balıkçılık açısından bu evlilik sana pek yaramamışa benziyor gibi... ;) Evelden ya burada ya balıkta görüşürdük, şimdi kayıplardasın... idk
    Evet zargana keyifli oluyor, 16.5 luk misineye geldi kopacak diye yavaş yavaş çektim, hadi sende gelde beraber olta atalım, tabi izin kâğıdını imzalatabilirsen... ;) hihi baya bir oldu görüşmeyeli... ;)
    Sen ne yaptın eşkinaya falan gittinmi...? hareket varmı...!?
    Her gece olmasada gün aşırı yada 2-3 günde bir gitmeye çalışıyorum, oranın havası başka oluyor, tanıdıkta denk geldimi muhabbet falan vakit geçiyor, dişliden tık yok...! idk 4.20 kamış derken, yenimi aldın yoksa...! yeni AERNOSTAN MEMNUNMUSUN, BENDE 4000 LİĞİNİMİ YOKSA exagenin 4000 liğinimi alsam diyorum, bu exagenin yeni bir modeli çıkmış bir yerde gördümdü, pekte acele etmiyorum yeni yeni şeyler çıkıyor çünkü, RYOBİ'nin 3-4 modeli var hoşuma gitti ama henüz türkiyede rastlamadım,
    görüşmek üzere selâmlar.... :) mrsparkle

15. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Hasan nasip olursa bu akşam marinadayım, 8 yada en geç 8.30 da orada olurum heralde, beni tanıyabilmen için beyaz saçlı beyaz sakallı gözlüklü biriyim, kepçemin çemberi kırmızı, görürsen böyle birini bilki o benim, görüşmek üzere Selâmlar... :)

16. projeozkan

projeozkan özkan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Ryobi ECUSIMA 6000Vi
    En İyi Avı:
    abi çok iyi tanımlamıssın kendını,valla begendım,kepçe rengı falan hehehehehe

17. ovunc41

ovunc41 övünç karlıdağ

Favori Kamış:
    Trabucco İridium Distance 4.20 3p,Ryobi Komatsu 3.75 50-150 ,Spro GTPRO 2.40 15-40 3 parçalı spin
    Favori Makine:
    Shimano Aernos 4000 FA,Shimano Ultegra XSC 5500,Shimano Catana 4000,Ryobi Ecusima 8000vi
    En İyi Avı:
    kiloluk eşkina,1.1 kg mırmır,lüfer vs..
    saolasın abi..

e napalım be abi eskiden boş zamanım çok oluyordu şimdi o kadar çok olmuyor malum olan zamanıda bütünüyle kendi zevkime ayıramıyorum malesef :)

balığın randımanı olsa azda olsa gidilir ama boş dönülmez ama bu ara denizde hareket yok malesef..

bende özledim abi..

ben bugün arada sırada dişli alındığını duydum sabah ve akşam suyunda rapala ile bence eli kulağında..

dün ve evelki gün giden arkadaştan aldığım istihbarata göre gece yemli az ama iri istavrit yapıyormuş bir yer,artı iyide eşkina vermeye başlamış..

merak edersen yazarım özelden..

birde 60 evlerden mırmır alındığını duydum bugün..

ekimin ilk haftası ile beraber mırmırlar coşmaya başlar kıyılar hala yosunluk yosun biraz dağılınca bu sene trofeler bekliyorum mırmır konusunda..

roder sensei aldım 4 20 tam surf kamış epeydir takibimdeydi güzel bir fiyata buldum ve kaçırmadım tabiki :)

şimdi surf kafa makina arıyorum güzel bişey ama acele etmiycem trabuccoları inceliyorum bakalım shiimano surfler aşırı pahalı..

abi shimano al ve keyfini yaşa exage de çok iyi aernos ta..

ben gayet memnunum en son geçen sezon aldığım dişlileri inan kıraça gibi almıştı kıyıya..
    exage kullananlarda çok iyi yorumlar yapıyorlar..

çok selamlar görüşmek üzere..

18. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır

Desene görüşmek ve olta sallamak başka bahara kaldı... ;) :D
    Arayınca kıyısından köşesinden bereketin birazınıda olsun yakalıyorsun.... ;)
    Akşam ben yine 2 tavalık istavritimi aldım, dediğin gibi arada iricelerde geliyor, ama şu zamanda minnacık kıraça yavrusu gibi ollanlarda geliyor, acaba balık yumurtlamada geçmi kaldı ne...!
    bizim komşunun oğlan hevesli işten gelince sahteleri kapıp aşağıya, seka parka koşuyor ama dişlinin daha bir dişini yakalıyamad... :D yani daha pek hareket yok.
    ŞU İRİ İSTAVRİT VE EŞKİNA NEREDE ACABA..!? idk ;) O her zaman gittiğimiz yermi..? yoksa başak bir yermi...!? MERAK ETMEMMİ...! :eek: hihi
    Bendende san bir haber, çok yakın bir yerde, Mavi, izmarit var hemde baya bir iri gözle yeme yaklaşmasını izleyebiliyorsun ama boru kurdunu bile yemiyor, ne beğendirebiliriz bunlara acaba...!?
    Yemi kamışın hayırlı olsun iyi ve güzel avlarda kullanmak nasip olsun inşallah, yalnız bana biraz ağır geldi, ama sen gençsin fark etmeyebilir... ;)
    Sana bir makina buldum ama biraz değil baya bir pahallı, hafif olması hoşuma gitti...

http://www.balikmarketim.com/daiwa-tournament-basiar-olta-makinesi

Görüşmek üzere selâmlar.... :thumb: mrsparkle

19. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Kendimi tanıtabilmenin en kısa yolu budur diye düşündüm... bir balık sever olarak, yoksa yakamada kırmızı bir karanfil olacak desemiydim acaba.!? ;)
    Bir gün sende gel seninlede tanışmış olur ve olta sallarız reeling kısmetse...! ;) Selâmlar... :)

20. projeozkan

projeozkan özkan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Ryobi ECUSIMA 6000Vi
    En İyi Avı:
    kardes bugun kavalaklıdan attım.saat 06:00 gıbı.ama tık bıle olmadı.yada ben tam olarak nerden atılacağını bılemedım.geceden gelen bır arkadaşda 1 tane mırmır yakalamış,sonra kavaklı iskeleye gıttım.ordanda yemlı ıstavrıt ve zargana atanlar vardı.bır kaç tane azman ıstavrıt yakalamışlar,ama zargana yoktu.valla moralım bozuldu.streslı bır işde çalışıyom,hafta sonu gelsın dıye beklıyom oda fıyasko.bende mı sorun var dıye kendımı sorguluyom.
    60 evlerde nerden çıkmış mırmırlar.daha öncede soyledığım gıbı karşı taraf bana uzak.60 evler bana yuruyerek 10 dakıka.