İzmit ve Çevresi Paylaşım ve Organizasyon Alanı

Konu, 'Topluluk sayfaları' kısmında Şimal tarafından paylaşıldı.

1. projeozkan

projeozkan özkan

Favori Kamış:
    Lineaeffe Power Drive 420cm
    Favori Makine:
    Ryobi ECUSIMA 6000Vi
    En İyi Avı:
    Mırmır:30 adet-lüfer:0 adet-karagöz:0 adet-eşkina:0 adet
    inşallah tanışırız.sizlerden öğreneceğim konular ve balıkçı tabırlerı çok var.
    valla bu sezon mırmır veya lufer cekmezsem benım hanım ıle işim var.
    gecenlerde makına ve kamışa 250 tl.verdım.dıyo bunların parasını çıkarasıya kadar her hafta gıdecen.ama hep boş gelıyom.heheheheheh

2. ovunc41

ovunc41 övünç karlıdağ

Favori Kamış:
    Trabucco İridium Distance 4.20 3p,Ryobi Komatsu 3.75 50-150 ,Spro GTPRO 2.40 15-40 3 parçalı spin
    Favori Makine:
    Shimano Aernos 4000 FA,Shimano Ultegra XSC 5500,Shimano Catana 4000,Ryobi Ecusima 8000vi
    En İyi Avı:
    kiloluk eşkina,1.1 kg mırmır,lüfer vs..
    yok abi başka bahara değil de sonbahara desek olur ekim kasım malum tam zamanı balığın buralarda :)

sana nerden alındığını özelden yazıcam abi,sende şu mavişler nerdeymiş bakalım onu diyiver gare :)

abi yosun kurdu yada kırmızı kurtun hastasıdır maviş erdekte çook yakalamışlığım var,olmadı midye ama buralarda neye vurur bilemem sanırım sülünesle şans yükselir yada yosun kurdu ile..

470 gr bence 4 20 kamış için iyi bir değer bugün geçti elime makinasız epey hafif geldi,kaldı ki beklemeli avlarda kullanacağımdan sanırım çok sorun olmayacaktır..

makina harikaymış abi ama ben o parayla fiber tekne alırım :)

görüşmek üzere selamlar..

3. ovunc41

ovunc41 övünç karlıdağ

Favori Kamış:
    Trabucco İridium Distance 4.20 3p,Ryobi Komatsu 3.75 50-150 ,Spro GTPRO 2.40 15-40 3 parçalı spin
    Favori Makine:
    Shimano Aernos 4000 FA,Shimano Ultegra XSC 5500,Shimano Catana 4000,Ryobi Ecusima 8000vi
    En İyi Avı:
    yok olurmu sende niye sorun olsun :)

arkadaşımda 2 gün üst üste kovalamış ama 0 mırmırla eve dönmüş..

dediğimin arkasındayım ekim 10 gibi av vermeye kasım ortaları gibide güzel av vermeye başlar biraz daha sabır..

ah o stres yokmu başımızın belası bu balık işine sarmamın temel sebeplerinden biridir..

4 12 işten çıkıp sabah 5 te at çeke gidip 7 de eve gelip biraz kestirip yine işe gittiğim az olmadı :)

sanada özelden yazıyorum selamlar..

4. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Vapur iskelesini balık yakalamak için hiç denedinmi acaba...! gerçi çok kalabalık olabilir yer bulabilirmisin bilemiyorum, 10 dak. dediğine göre heralde üst taraftaki müstakil evlerde oturuyorsun galiba... :)

5. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Ya öyle fiber tekne almak gibi bir yanlış yaparsan başından hiç ayrılmam, en beleş müşterin ben olurum heralde... hihi
    Görüşmek üzere Selâmlar... ÜSTAD...! ;) mrsparkle

6. projeozkan

projeozkan özkan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Ryobi ECUSIMA 6000Vi
    En İyi Avı:
    valla ayın 5 ınde ulaşlıya gıdeceğim.bu sene 1 mırmırda olsa yakalamazsam kafayı yerım.

7. projeozkan

projeozkan özkan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Ryobi ECUSIMA 6000Vi
    En İyi Avı:
    yok abi 95 evlerde oturuyom.nerde para be abi mustakıl falan.hehehhe
    ben bu sene sizinde yardımlarınız ıle buyuk balığa başladım.ama daha hıç tutamadım ama sözde başladım heheheheh.iskeleden istavrıt falan çıkar,valla ben ıstavrıt tutmak ıstemıyorummmmmm. iskeleden mırmır,lufer,zargana çıkar mı kı???

8. projeozkan

projeozkan özkan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Ryobi ECUSIMA 6000Vi
    En İyi Avı:
    valla gemlık NARLI ya bile gitmeyı kafaya koydum,hadi hayırlısı artık yavaş yavaş kafayı yıyorum galıba.

9. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Parayla, imanın kimde olduğu belli olmaz deler ya hani, neden olmasınki... ;)
    Bizde tutamadık merak etme.... Sen mesajları pek dikkatli okumuyorsun anlaşılan... ;)
    Övünç sana mırmırlardan bahsetmiş bende sana sen iskelede balık tutmuyormusun demiştim yanılmıyorsam...! ;)
    Bir dene bakalım bakarsın çıkar bellimi olur... ;) :D
    Sende istavritlerden bıkıp ÜSTAD'lığa terfi edenlerdensin anlaşılan... ;) Hadi hayırlısı... RASTGELE... reeling hooked

10. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Narlıya iyi bir ekip kurup 3-4 kişilik, birde sağlam şöför olursa neden olmasın, ALAMAN USULÜ... hihi

11. drasty41

drasty41 Recep

Favori Kamış:
    lineaeffe unicast, spro spin2,70 ve 2,40
    Favori Makine:
    shimano exage ryobi ekusima4000
    Özkan mırmır için 60 evlerdeki batığın oraları denemelisin

12. ovunc41

ovunc41 övünç karlıdağ

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    eğer peşinde olduğun balık mırmırsa bu körfezde sorun değil ama işin püf noktası yosunlanma azalacak su biraz soğuyacak harami balıklar kıyıdan çekilecek sonrası çok kolay..

zaten mırmır yapmaya başladımı benim mutlaka raporumla karşılaşırsın keza zaten ben bas bas bağırırım burdan :)

dalan arkadaşlardan aldığım bilgilere göre gayet iri boylarda trofeler cirit atıyormuş yani mutlaka yine yapacaktır bu sene de ve sana burdan söz veriyorum kısmet olursa beraber olta sallar ve dökeriz kıyıya balığı tabi sende bize katılmak istersen..

selamlar iyi akşamlar..

13. ONDOROS

ONDOROS Nurullah

En İyi Avı:
    istavrit-mezgit-kefal-zargana-alabalık-sazan-sardalye vb.:)

geçen gecenin mahsülleri reeling

14. projeozkan

projeozkan özkan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Ryobi ECUSIMA 6000Vi
    En İyi Avı:
    abi istavrıtten sıkıldım artık.at çek ona yavvvvv.zevk yok.balık olduğu zaman çaparıyı at ve çek o kadar.mal olan bıle çeker.

inan 2-3 günde bazen hergun forumu takıp edıyomm.
    farklı farklı sayfalara gezınerek bılgı almaya açlışıyom.
    gecen gece yatakta ıken bırsey kafama takıldı.elim istavrıte alışmış.oltayı atıyom,en fazla 3-5 dakıka beklıyom sonra bıraz çekıyom,tabı çekerken yemler takılıp dusuyo.size sorum bu işlem nasıl olacak.oltayı atabıldığım kadar uzaga attım , boşluğu aldım.sonrası ne yapacam? sadece beklemek mi?

15. projeozkan

projeozkan özkan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Ryobi ECUSIMA 6000Vi
    En İyi Avı:
    abi gecen 95 evler sahıldekı balıkçı abi(yada dede dıyebılırız) dedım masraflar bana aıt olsun gece avına çıkalım.dede kabul etmedı benıııı. yaaaaa
    ama 95 evler sahıl ıle 60 evler sahıl arasında mırmır çıkar hersene dedı.oaralardan dene dedı.ama sizlerin dediği gibi suyun soğuması,ekım ortaı-sonu gıbı dedı.

abı batığın oraları neresı? 60 evler sahılınde harıkalar sahılı yanı parkın ne tarafında.izmıt tarafı mı, 95 evler tarafına mı gıdecem?

16. projeozkan

projeozkan özkan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Ryobi ECUSIMA 6000Vi
    En İyi Avı:
  17. projeozkan

projeozkan özkan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Ryobi ECUSIMA 6000Vi
    En İyi Avı:
    adamsın ben başka birey demıyom.aslında ıstavrıt harıcı tum balıkların peşındeyım,ama yanlış anlaşılmasın sadece hobi amaçlı.stres atmak,balık beslemek(tutamıyom ya heheh.her gıttığımde 10 tl lık yemi denızde balıklara atıyom,sizin için beslıyom)
    daha öncekı paylaşımlarının tamamını okudum,gerçekten benım için efsanesın.
    ama sadece iyi balıkçı olduğun için değil.balığa verdığın deger ve önemden,küçük balıkları denıze gerı bırakman,yardımseverlığın .....
    kardas ben cumartesı-pazar çalışmıyom.sen ne zaman gel dersen ben gelırım,tabı 1 gün önce haber verde.yemlerı ayırttırayım.yenı tanıştığım kışılerın yanında utanırım ama olsun.bende boyle boyle alışırım hem sızlere hemde balık tutmaya.
    aslında sizin gibi balık sevdası arkadaşlar ıle tanışıp,farklı yerlere falan gıtmek.tabı yakın bolgelere.çanakkale,bursa,yalova,istanbul

18. projeozkan

projeozkan özkan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Ryobi ECUSIMA 6000Vi
    En İyi Avı:
    abi biz 2 kişiyiz.arkadaşda arabada var.ama nasıl tekne falan ayarlayacağız?
    senın oralarda tanıdık var mı? yanı gıtmesı sorun değil? gidince mera aramak veya tekne bulamamak gıbı derdımız olmasın.malum zaman kısıtlı olacak.git-gel 4 saat yolda gececek.
    bir tanıdık olsa super olur valla.ne dersın?

19. projeozkan

projeozkan özkan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Ryobi ECUSIMA 6000Vi
    En İyi Avı:
    bu cuma iş çıkışı kavaklı ıskeleye gıdecem,tavuk ıle ırı ıstavrıt ve zargana deneyecem.0,20 lık mısına ucuna sınek ıgne ıle.bakalım ne olacak.

20. drasty41

drasty41 Recep

Favori Kamış:
    lineaeffe unicast, spro spin2,70 ve 2,40
    Favori Makine:
    shimano exage ryobi ekusima4000
    95 evler tarafına gidicen orda bi burun vardır balıkçılar genelde oralardadır o burunun az ilerisi kumluktur hatta çok eskiden orası plajdı o kumlukta dene.