Bak burda euro olarak kocaman vermişler... 49,60 euro http://www.twenga.it/offerta/90317743.html üstteki ilk sitedede sadece euro değil 21 para biminde vermişler ama bakmak lazım.. Paund sadece 21 tanesinden biri
http://www.twenga.it/offerta/90317743.html abi bak fiyat ikisindede aynı..49,60 euro.. o sitede para çeviriciden uganda parasına bile bakabilirsin.. ama ben kıyak yaptım..direk euro olanı verdim..senin paund dediğin sitedede 49,60 euro olarak fiyat veren sitedede 49,60
70 euronun kaporası diyorsan ..kaporaya gerek yok tamamını yollarım.. özelden hesap no yolla.. hatta paund olarak da kabul... 49*1,33= 65 euro.. 5 euro kardayım... Benden yana euro yerine paund daha uygun.
Şunu 3 yapalım..1 tanede yedek hesap numaranı bekliyorum abi.. salı hesabında 3*65=195 euro albxsfte4220 mdeli..4,20m 180-200 gr atarlı
KAMIŞLAR » SURF ( ATMA ) KAMIŞLAR SERİSİ » ALBASTAR KAMIŞLAR » 1250 MEGA SURF KAMIŞ SERİSİ » 1250 MEGA SURF KAMIŞ 390CM kulandığım kamış bu %60 karbon 100-200 atarlı 170 gr abanarak atabiliyorum 100-150 gr atarı çok düşük bence akıntı olan biryerde onunla iş yapmak oldukça zor çünki 140 - 170 gr kurşun atmamız gerekiyor yada 3,50 veya 3,90 d.a.m kamışı öneririm halkaları geniş olduğu için misinanın daha rahat hareket edip daha uzun atış yapmanıza olanak sağlar ama izmarit gibi bazı balıkların vurduğunu çok zor anlarsınız çinekop lüfer gibi avlar için ideal bir kamış kulanışlı
Sizce alsam işimi görür mü? http://www.avmarketi.com/asp/show_stock.asp?product=1-3200007&ID1=&ID2= bu linkte bi olta gördüm baktım fiyatı uygun özelliklerinden falanda anlamam ben çinekop lüfer ne bileyim böyle büyük balıklar için kullanıcam.Sizce nasıl.
Alınmaya gerek yok.. sana yanlış sormuşsun diyende yok.. sadece espirili gelmiş yazmışım... Zaten sorunada cevep alamamışsın..sence neden?? Ayrıca ben çok bildiğimi söylediğim bir bildirimde bulunmadım..Ama senden fazla şey bildiğime şüphem yok
Bildiklerimi yazarım ben..Öyle emrivaki tavsiyeleride sevmem .Neyi yazıp neyi yazmayacağım benim tasarrufumdadır. Yaşınıza olan saygımdan dolayı bunu burada kapatalım.. .
Arkadaşlar benim adım Cemal. Aranıza yeni katıldım. Balikçılık deneyimim sadece tırıvırı ile 2 tekneylede 3 kez balık avı. Şuanda Burdur-Gölhisardayım. Uzun yıllar kullanacağım iyi bir sulf makina arıyorum. Bu konu ile ilgili aklımdaki birkaç soru sormak istiyorum. 1. İyi bir sulf makinayı nasıl diğerlerinden ayırabilirim. Kamış özelliklerini ve atış tekniğini saymazsak makara derinliği, genişliği, kafa yapısının büyük olması, konik yapıda olması, rulman sayısı atışı ne ölçüde etkiler. İyi bir sulf makina için bunların hangileri nasıl olmalı. 2. Ben gölde, Finike'de deniz kenarında ve Finike açıklarında sandal ile avlanmayı düşünüyorum. Avlayacağım balık maksimum 2-3 kg olabilir düşüncesindeyim. Bu nedenle 50'lik civarı orta boy makina arıyorum. İki günde paslanmayacak,rulmanı dağıtmayacak, boyası atmayacak uzak atışlar yapabileceğim güçlü bir cihaz arıyorum. Aklımdaki cihaz Banax SX 5000, fakat bir tartışma sitesinde uzak atışlarda iyi olmadığı yazılmıştı. Bu cihazı kullanan arkadaşlar buna katılıyormu. Ayrıca çok ağır(720gr). Diğer aklımdaki makinalar: Okuma Mistique MQ-65 (680gr, 86ytl) Cormoran BigBen 7pi 5000 (580gr, 138ytl) Mitchell Armada 7000 (675gr, 131ytl) Mitchell Armada pro 6500 (495gr, 195ytl) Nadiren at çekte yababilirim. Bu nedenle ağırlığı ikinci derecede önemli. Asıl önemli olan uzak atış yapabilme, güçlü olması ve dayanıklılığı. Parasal olarak fazla önemli değil
Cemal öncelikle aramıza hoşgeldin.. Surf kamışlar özellikle 4,00metre ve üzerindeki boyları ve kapalı uzunluklarının fazlalığı ile hemen göze çarpar..Makinede ise makaranın büyük çaplı ve eninin fazla olması uzun mesafede önemlidir.Bilya sayısı uzağa atışta etken değildir..Yakalanan balığın biraz daha rahat çekilmesini sağlar.. Eğer seçim yuarıdakiler ile sınırlı ise ve amaç surf atış ise Cormoran BigBen bence en iyi seçim olur.
Teşekkürler Erdal. Başka önerbileceğin makina varsa o da olabilir.Tabii ki ülkemizde kolay bulunabilmesi şartıyla. Yurtdışı sitelerden almayı düşünmüyorum
affınıza sığınarak size danışmak istiyorum. Balzer Magna Saphir Tele Distance Carp 360cm kamışı denizde kıyıdan çipura-levrek için kullanabilir miyim? kullanabilirsem, hangi makina-misina tavsiyeniz olur? şimdiden teşekkürler
Cemal bey foruma hoşgeldiniz, iyi ki de geldiniz Çünkü anladığım kadarı ile vakti zamanında tırıvırı ile avlanmışsınız. Haberiniz var mı yok mu bilemiyorum ama tırıvırı ile avlanmak, sularımızdaki canlılara vermiş olduğu ağır zararlar nedeniyle yasaklanmıştır. Aşağıdaki linke tıklar ve incelerseniz, yasaklar ve sınırlamalar hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. http://www.balikavi.net/dokuman/teblig.php
Merhabalar, Belirtmiş olduğunuz kamışla kıyıdan çipura ve levrek avı yapabilirsiniz, misina olarak kalınlığı soruyorsanız 0,30mm geçmemeli, su bulanıksa yeşil, berrak ise beyaz renk uygundur. rast gele.
Burak bey, gönderdiğiniz linki okudum. Tırıvırı avının yasak olduğundan haberim yoktu. Hakkari-Yüksekova'da görevliyken ilk önce normal takımla Zap'ta avlandım ama kurşunu kaptırınca diğer arkadaşların yöntemine kaydım. Sonrada avlandığımız yere mayın konulunca av işini hepten bıraktık. Sizin önereceğiniz sulf makina ve kamış öneriniz varmı?