ALBA'nın makineleri giriş seviyesinde. Uygun fiyatlı makine arayan için ideal. Elbette ALBA gibi olan başka markalarda var. Ama bunların Lyra gibi iyice ucuz, ehven modelleri değilde, ALFA, GAMA, KK gibi kendi sınıfında üst modelleri, fiyatlarına göre son derece iyi netice veriyorlar. Bizim gibi basit haftasonu balıkçıları için tavsiye edilebilecek modeller bunlar.. Adam doldurmuş bilyayı, her yere çakmış. Saat gibi makina olmuş. Ağır balıkta olsa zorlamıyor. Eee, sorun ne? Bilyaları o kadar sağlam, kaliteli değil mesela. Yağına suyuna bakmak gerekiyor. Bunu yapınca uzun ömürlü oluyor. Yapmazsanız, çabucak eskiyor.
kamışın sapı arkadaşlar bir sorum olacak kamış markası olarak cormoran lineaeffe dam bu markalardan hangisi daha kullanışlıdır sizce ve kamışların sapı mantar sünger eva hangisi daha iyidir tecrübe ve fikirlerinizi yazarsanız sevinirim. sap tan bir olay ama aklıma geldi işte eva mı sünger mi yoksa mantar mı ?
makine ve fiyat uygun mu? merhaba arkadaşlar.ben albastar kk50 kullanıyordum.bir tane daha almak istedim.gittim.pazarlık yaptım. bu sefer albastar kk60+3m albastar karbon kamış+misina=70 ytl sormak istediğim bu fiyata kk60 kalitesinde(artı kamış) veya daha kaliteli makinalar mevcut mu?teşekkürler.
Merhaba Onur Istedigin Bilgileri ben sana gönderdim almadinmi? Tamam caktim durumu Imza ayarlarini yapmamissin onun icin eline gecmemis. Bak simdi sol üst Kösede Profiliniz'e tikla. Oradan imza ayarlariniza gec. Isim, Soyad, Dogum tarihi ve katildigin Sehri yaz. Sorunun Cevaplari hemen gelecektir. Rasgele
Hepsi olmamis Imza ayarlarinda, Isim (Soyad mecbur degil), Dogum tarihi ve katildigin Sehir yazilmamissa, Elektronik MOD Bilgi akimina müsaade etmiyor Bak Soruna bir yigin Cevap gelmis ama, Imza ayarlarin tam olmadigi icin Bilgileri alamiyorsun. Hadi bir El daha at Rasgele
Tamam olmus Bak simdi Bilgi ne bicim akiyor! Ben bizim Cocuklara bi sesleneyim. Hooop Arkadaslar!!!! Onur Kardesim bize yeni katildi. Bir iki Sorusu var. Lütfen yanitlayalim Onur bu meyanda aramiza hos geldin Abicigim Rasgele
insanlarla dalga geçmek değişik bir zevk herhalde. Hele söylecek birşey bulamayanların. İmza ayarları yapmak zorunlu değildir. Eğer zorunlu olsaydı, siteye üye olurken imza ayarlarını da yapmadan üyeliğimiz başlamazdı. Bildirilmesi zorunlu olmayan bir bilginin de neden bu kadar üstüne gidildiği de anlaşılmazdır.
Elbette zorunlu değil. Ancak... yazılı olmayan bazı anlaşmalar vardır, hayatı daha kolaylaştırır, kişileri daha yakınlaştırır. Burada birbirimize hitapta bir kusur işlemeyelim diye isteniyor bu bilgi. Bu bilgileri vermekte sakınca gören de olabilir. Sonuçta ilişkiler biraz serin olur, hepsi o kadar, yoksa bu yazısız kurala uymadınız diye kimse size saygısızlık etmeye kalkmaz. Sağlıkla kalın.
Merhaba Okan bey Amacımız kimse ile sizin tabiriniz ile dalga çekmek değildir. Üstadım ile espiri ile karışık arkadaşımıza imza ayarlarını yapmasını ve bu sayede de arkaşımızı tanıma ve kendisine hitap şeklini bilmek için yaptığımız bir yorumdan ibarettir. Sizinde yukarıda belirtiğiniz gibi imza ayarlarının ilk üyelik kaydında olması için gerekli çalışmalar yapılmakta ve yeni üye kaydında bu uygulama faaliyete geçirelecek olup bu işlemlerin yerine getirile bilmesi site adminimizin vatani görev ifasından sonra olacaktır. Anlaşımaz dediğiniz bu bilgiler olması idi karşımızdaki kişiye nasıl hitap edeceğimiz bilmezdik değil mi
deniz beni çağırıyor Merhaba Onur kardeş aramızda bir izmirli daha görmekten memnun oldum hoş geldin,sorunun cevabına gelince ulaştığın fiatlar bence makul tabi, izmir için söylüyorum tekrar hoş geldin iyi bayramlar.
Dam'ın SRL serisiTRde yok ama DAM'ın ALman WEB siresinde 100 ile 130 Euro arasında fiyatları.Tabii dükkan fiyatlarını bilmiyorum. Ebayda ise DAM Comaran vs..pek yok
Bu takım nasıl arkadaşlar iş yaparmı önerirmisiniz ??? D-A-M » 2482390 D.A.M SPEZIPOWER TELE SURF 250-390CM KAMIŞ 390cm Boy, Atarı:100-250 Gr Parça Sayısı:6 Kapalı Uzunluk(cm):96 Ağırlık(gr):618, DAM surf kamış modeli, Uzun sapı sayesinde daha uzak mesafelere atış yapabilmesinin yanında koltukaltı kullanımı içinde ideal. OKUMA BEACHESTER PRO 65 MAKİNE BP-65 modeli , 4.5:1 devir oranı, 3 rulmanlı, Titanyum grafit gövde kafa 250 m 0.40 mm misina kapasitesi, 670 gr ağırlık Kıyıdan uzak atış için uygun makine, Aliminyum makara, 3 paslanmaz çelik rulmanlı, Tuzlusuya dayanıklı titanyum/grafit gövde ve grafit Yedek makara.
Bu takım nasıl arkadaşlar iş yaparmı önerirmisiniz ??? D-A-M » 2482390 D.A.M SPEZIPOWER TELE SURF 250-390CM KAMIŞ 390cm Boy, Atarı:100-250 Gr Parça Sayısı:6 Kapalı Uzunluk(cm):96 Ağırlık(gr):618, DAM surf kamış modeli, Uzun sapı sayesinde daha uzak mesafelere atış yapabilmesinin yanında koltukaltı kullanımı içinde ideal. OKUMA BEACHESTER PRO 65 MAKİNE BP-65 modeli , 4.5:1 devir oranı, 3 rulmanlı, Titanyum grafit gövde kafa 250 m 0.40 mm misina kapasitesi, 670 gr ağırlık Kıyıdan uzak atış için uygun makine, Aliminyum makara, 3 paslanmaz çelik rulmanlı, Tuzlusuya dayanıklı titanyum/grafit gövde ve grafit Yedek makara.
Oldukça iyi görünüyor, ancak kamış biraz daha hafif olabilirdi, surf makinalar da bildiğim kadar spinningler kadar güçlü değil bunu gözönünde bulundurmak lazım. Makinayı surf gibi gördüm değilmiş, ancak fiatına bakınca giriş seviyesi makinalardan biri olduğunu anladım tabi bütçe uygunsa biraz daha üst sınıf makinalar alınabilir, http://www.okuma.com.au/home/okuma/list_one_type.asp?brand_id=2&type_id=spin&group_code_id=re verdiğim linkte okumanın bazı modellerini inceleyebilirsiniz v serisi en üst sınıf diyebilirim, eğer Istanbulda olsa idiniz Üsküdar da Cengiz balıkçılık var burada şu an bu makinaların çeşitleri kırık ancak Kasım ayında hemen tüm modeller (verdiğim linkte olmayanlar dahil) gelecekmiş, inceleme imkanınız olur idi.