kaç tane müdür tanıyorsun , alışkanlık haline gelmiş galiba .. 5gr ı senin 50gr ı attığın yere atarız. sen sıkma canını
sızınle polemık yapmak ıstemıyorum fakat sizin atabılgıniz mesaferı ben kurşun takmadan atarım bu konuda kendınızı yormayın sız gıdın balıgınızı tutun yada satın alın genelde satın alırsınız
benım bır sucum yok cok dik konusan o abımız ben sadece bı konuda soru sordum fakat kendısı bıraz alıngan her halde yıne ksb sın kotu bır dusncem yok her kesın dusuncesıne saygım vardır
magic red için bir sürü güzel şey yazmışlar demek kofti bir misina birde ben egede deneyim bakalım umarım güzel sonuçlar alırım, yemli yada yemsiz
D.A.M SPEZIPOWER 270 CM KAMIŞ D.A.M MAKİNA BAKIM YAĞI Lüfer kaşıklı yemli takım Çinekop örme ipli yemli takım HIRSIZLI LÜFER TAKIM ÇELİK TELLİ 10 ONLU KIBRIS TAKIM ALFA 60 ALBA STAR MAKİNE 0,35 ASSO CLASSIC BOBİN MİSİNA 1000mt 0.30 ASSO MAGIC RED MAKARA MİSİNA 100MT 0,16 ASSO ULTRA MAKARA MİSİNA 0,20 ASSO ULTRA MAKARA MİSİNA ÇİNEKOP TAKIMI (MİSİNALI) İTHAL IŞIKLI ŞAMANDIRA LINEAEFFE TURNAFRESH KAMIŞ 4.20 OKUMA BEACHESTER PRO 65 MAKİNE bunları aldım kargoya verilmiş hadi rastgele çok sevindim
Bu misinalar, derin sularda faydalı olur, derinde değil. Dipte duran balık bu misinadan yansıyan ışığı göremez, trol yaparken gözüne doğrudan yem takılır ve ardından koşar. Bunlar bir hayli açık denizde, bilhassa okyanusta iyi iş yaparlar. Bizim kıyıdan veya yakından tekne ile, bilhassa dibe vs. yemli faaliyetlerimiz bu misinalar ile iyi netice vermez. Esprisi şu. Kırmızı ışık suda çabucak emilir. Kırmızı misinadan kırmızı ışık yansır. Bu yansıyan ışık 7-8 metre mesafeden sonra görünmez olur. Bizim tutmaya çalıştığımız balıklar, öyle uzaktan gelip yeme son sürat saldıran balıklar değil. Biz genelde, kokusu ile balığı çeken ve balık gelip "bu nedir, yenecek bir şey gibi duruyor" vs. diye uğraşan balıklarla muhatabız. Bu noktada misinanın görülür olması, yeme balığın daha itinalı davranmasına yol açar haliyle. Kırmızı olunca, suda çok yakından gayet belirgin olur, saydam misinaya göre. Balığın bu mesafeye geldiğinde, yeme "yedim seni, midemdesin" niyetiyle başka şeye bakmadan atlamış olması gerekir..
Keşke, bir kaç makarada florokarbon sipariş etseydin. 0.20/0.30 birer tane derim. Yani, bir dahaki siparişine aklında bulunsun...
florokarbon vardı hocam 3 makara, biraz fantazi aradım galiba kırmızı bana çekici geldi umarım balığada gelir hehehehehehe malzemeler 230 civarı tuttu ama izmirde zaten malzeme yok burada aradım bulamadım mecburen internetten aldım. dükkandan alınsa 190 na kadar alınır sanırım. yukarıdaki malzemelerden kamış ve makinalar hariç diğerlerinin adetleri birden fazla
Tekrar hayìrlì olsun dostum.avmarketinden aldìn galiba.iyi calìsìyorlar.bende 167 YTL verdim kamìs+makina ve ìvìrzìvìr malzemelere. SKOYLU döktürmüssün yine.seninle tanìsmak ve sohbet etmek isterim. SERKANP av haberlerini ve fotolarì 4 gözle bekliyorum
nasipse yarın (pazar) gidiyoruz aksilik olmaz ise, umarım güzel bir av olur sizlerle paylaşma fırsatım olur. izmir'de hava çok güzel eminim bu haftasonu avcılar balıkta olurlar herkese rastgele....
alba star makine ve kamış merhaba arkadaşlar Ben makina olarak alba starı hiç tavsiye etmem. Benim ilk makinem albanın beta-60 modeli idi. arka kalaması bozuldu. Dişlileri gitti. Bu makine yüzünden 5-6 kiloluk bir çıplağı kaçırdım. Daha sonra Dam marka bir makineyi internetten aldım. Bu makine de çok kaba. Şimdi elimde 10 YTL ye aldığım lyra marka makine var. Çok güzel bir makina, kullanımı rahat, büyük balık çekmeye gelmez ama idare eder. Kamış olarak ta alba starın lucky modelini öneririm. çok kullanışlı hafif.
Bence her markanın kendi ürün portföyü içerisinde kaliteli ve sorunlu malzemeler olacaktır bu kalite çoğunlukla fiyat ile paralel oluyor tabi.. Alba yeni kullandığım bir marka.. hala ucuz malzeme kullanıyorum. şimdilik bir problemim olmadı. Özellikle Teleroz oldukça sağlam yapılı bir kamış modeli.. Atom makine de tıkır tıkır çalışıyor..