Hayırlı olsun Serkan, güzel takım yaptın.Okumayı Turnafresh ile kullan,sonrada yorumunu yap burada. Bend een çok Okuma'yı merak ediyorum....İnşallah memnun kalırsın....
Bir rivayete göre, Berkley, şeffaf superline üretmiş: Fireline CRYSTAL NG... 2007 yılında piyasada olacakmış, http://www.asafishing.org/asa/shows_events/icast/06icast/06icast_nps/purefishing.html Bu şeffaf değil ama, yarı saydam oluyormuş. Doğrusu bekle ve gör politikası uygulamak mantıklı görünüyor şimdilik bunun için..
dam greengrsoss power 100 360 2154 serisi slm arkadaşlar bende dam green grsoss power 100 360 2154 modelınden tam 7sopam var ıkı sezondur kullanıyorum fakat bu modelın bır ust modelı green grsoss power 100 365 arasında tam 23 euro fark var hala arasındakı farkın bu kadar olmasın sebebını anlamadım atarları 50 100 ve carbon oranlarıda aynı ve kullanılan malzemde aynı eger daha kalıtelı ıse bende olanların 3 tanesı degıstırcem kullan arkadaslar var ıse bı tavsıye beklıyorum (abanta golunde kullanıyorum sadece alabalık için ) tayfun bolu
aramıza hoşgeldiniz.. tanışma bölümünde kendinizden bahsederseniz sizi daha iyi tanımış oluruz sorduğunuz konuda arkadaşlar yardımcı olacaklardır..
nasipse bütün kombinasyonları yazarım arkadaşlar assonun magic red misinasını aldım 0,30 birde 0,16 asso ultra aldım bunları deneyeceğim
hoş geldiniz tanışma bölümünde bi tanışalım burda size malzeme konusunda tecrübelerini esirgemiyecek bidolu abilerimiz arkadaşlarımız var hoş geldin umarım iyi vakit geçirirsin
magic red .. artısı hiç olmadı bugüne kadar, hatta balığı ürküttüğünü bile söyleyebilirim. onun yerine double strength kullanmaya başladım bence çok güzel misina. ultra .. gece avlarında sürekli kullandığım ve hiç ihanet etmeyen misina. izlenimlerimi aktarmak istedim. rastgele ...
ben 2 tane magic red söyledim bakalım belki bizim ege'de işe yarar double srtengh var bende çok güzel birde ultrasını aldım bakalım nasip
tayfun bildiğim kadarı ile abant av yasağı olan bir yer. nasıl avlanıyorsun kaçak olarakmı hemde 7 adet olta atarak , baya bir zahmetli oluyordur.
Yahu bende de magic red var ,köstek olarak kullandığım.Sanırım 0,24 mm idi.Demek bu yüzden yemlide işe yaramıyor,son zamanlarda pek yemli balık alamadım. Hemen tornistan edip adam gibi bir misina almak farz oldu.....
çıkrıkçılar için yeni bir model arkadaşlar pdf formatındaki bu linkte gayet güzel çıkrık makara var bi bakın http://fish.shimano.com/publish/con...01-DownloadFile.tmp/Torsa_catalog.pdf.pdf.pdf
Merhaba abantın her bolumu avlanmaya yasak değil arkadaslar bazı bolumleri avlanmaya acık ama avlanmak için milli parklar mudurluğünden sezonluk avlanma ruhsatı almanız gerekiyor ilgilenenlere duyrulur.............
abant şu ankapandı sezon hatta bır ay uzatılmıstı hem yasak degıl ıkı olta 10 ytl üçretlendırıyor sene beklerım abanta herkesı
yok mudurum bu ozel avlanma beldegı dedıklerı yenı cıkarıldı ama laf olsun dıye bır sey kımse bakmıyor sadece paranı verdıkten sonra kımse belge mege istemıyor