İspark değnekçileri bitirdi de ne oldu? Ne farkları var onlardan? Ben yine para vermiyor muyum? İnsafsızca para alıyorlar.. süreyi 5 dk geçirince 2 katı para istiyorlar, itiraz edince de plakaya ceza kesmekle tehdit ediyorlar.. madem sen belediyesin usulen cüzzi paralar ile yürütsene bu işi.. ama yok, tadını aldılar bi kere, illa çuvalla götürecekler parayı.. şehrin her karışını metre metre parselleyip kiralıyorlar.. yatırım mı yapıyorlar, ne gideri var ki isparkın oraya diktiği adamın asgari ücretinden başka? kimse bana isparkı savunmasın..
Berkan abi isparkı savunmuyorum zaten ama en azından eskiden de bırakamıyorduk arabaları para vermeden!! şimdi en azından verdiğin paranın bir vergisi var. Büyük başın derdi de büyük olur diye bir söz var, Büyük şehirde yaşamanın da bedeli bize bu şekilde kesiliyor net!!
Ömer bende senin gibi düşünüp isparkın artı ve eksileri olduğunu düşünüyorum ayrıca saatini geçirince eskiden 2 katı ücret ödenirdi, şimdi azar azar atıyor ,saat arttıkça azalıyor ama tüm sahili otoparka çeviriyorlar ama onlar olmadan deynekçiler vardı otopark mafyası vardı,garip garip insanlar vardı aracını vurur bune lan deyince 10 kişi eşinin yanında adam ol dayak yeme diye üstüne yürürdü:laughing: :laughing: şimdi ispark paara alıp vergisinide ödüyor,ama kabahat olurmu kardeşim v:laughing: vergisini vermesin ama 2 lira alsın akşama kadarda kalalım:laughing: :laughing: :laughing: Arkadaşlar karaköy iskelede 12 saaate kadar zannedersem 10 tl ama bu kesinlikle onların her adımı araçla doldurmaları anlamına gelmez,ula bu işi başka parti yapmış ols helal olsun mafyayı deynekçiyi bitirdiler diye ayakta alkışlardık:laughing: :laughing: :laughing:
:thumb: :thumb: :thumb: :thumb: :thumb: :thumb: :thumb: Aynnen sana katılıyorum,Tekneler limit altı tuttumu bi dünya sövüyoruz,kıyıdan da tutulmasın arkadaş vericen coşkuyu vericen coşkuyu bak bakalım bidaha o bohçacı oraya geliyomu gitsin balıkçıdan alsın kıyılarda insanlarda kurtulsun,Aslında limitlere ve kurallara uyanlara bakın hep taktir ettiğimiz ve her forumda sevilen insan modeli ,nerde limit altı tutup kendinden başkasını düşünmeyen birine de baksam onlarda aynı fabrikadan çıkmış casına aynı tip ve model kişiler sadece değişik olan isimleri Ben kısaca bu tiplere şerefsiz ler deyip geçiyorum:laughing:
Aynen öyle Mehmet abi herkes işine geldiği yerden bakıyor bizim 5 tl vermek zorumuza gidiyor eski düzen olsa 10 lira olurdu verdiğimiz para. Taksime araba ile gittiğinizde nereye park ediyorsunuz ? AKM nin otopark 20 tl, Odakule deki katlı otopark 20 tl, meydana gelmeden çiçekçilerin orası zaten sorgusuz sualsiz 20 tl ama Odakule otoparkın üstünü de almış ispark geçen gittim 3 saat civarı kaldım verdiğim para 7 tl . Odakule kat otoparka araba bırakıyorsun gece giderken korkudan otoparka giremiyorsun tinercilerden, bu taraftan kimse bakmıyor Konu dışına çıkıyor ispark mevzusu tabiki sahilin dibine kadar araba koymaları yadırganacak bir durum banghead
üsküdarda bu değnekçilik işinden yolunu bulan bi grup vardı ispark saolsun şimdi yasal görünümlü yapıyorlar bu işi eskisinden de bi farkları yok aynı adamlar , aynı tavırlar..
Erkan bu gibi düşüncelerin haklı olduğu kadar yanlışta yorumlamışsın,Karaköy parkı bir kısmı çok geniş vapur iskelesi olduğu içinde bir anda yüzler ce insanın akınına uğradığı bir yerdir ve bir okadarda turist i var Fakat yerleşim yerine en yakın ve en bol balık çıkan yerlerinden ilk 2 de olunca balık zamanı hucuma uğrar ne olursa olsun hiç birşey bir insanın veya bir minik çocuğun bir yerine iğne saplanması tabiki hiç olmaz allah korusun kör bile olabilir,Herkes böyle birşeyi kendi çocuğuna olduğunu düşünsün(illada çocuk olcak anlamına gelmesin yakınıda olabilir) Ben bu olayın aslında polis veya zabıtayla hallolacağı kanaatindeyim,limit altımı tutuyor çevreyimi kirletiyo,çişinimi yapıyor hayvan herif bas cezayı tekrarı halinde katlansın bak o zaman ne olacak ya bunun neresini tutuyon temizlediğinde yiyecek birşeyi kalıyomu dediğinde sen ne diyorsun abiyy çıtır çıtır oluyo diye bilecekmi hayvan herifler:laughing: :laughing: :laughing:
Et şikayet bakalım bir daha orada görebilecekmisin arkadaşlar benim bildiğim ispark özel bir firma belediyelerle alakalı değiller,elamanlarda maaşlı işçiler ve çok sık denetleniyorlar,been hiç mafya vari isparkçı görmedim,Gelin beyfendi (hanfendi)sağlı gelin az ileri alın tekrar gelin olmadı olana kadar kızzmadan eski usul allooooo kardeş duymuyonmu sağlı gel diyom in aşağı abicim ya iki sat senlemi uğraşcam:laughing: :laughing: :laughing: yerlerdeki çizgiler birer araç içindir sen dua et eski sistemde tampon tampona sürtmüş bir sürü park görürdük hem arabalar için hem aileler için çokta iyi oldu tek kötü yanı çooook pahalıııı:laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:
Kanımca yakın zaman da kıyılarımızın belli yerlerine platform kurup önüne de ispark görevlilerini dikerler.Ellerine de alırlar cihazları kaç saat kaldıysan o kadar ödersin artık balık da yoksa üstüne para vermeyi de siz düşünün artık o zaman kimler balığa gider bilemiyorum.Amatör balıkçıları koruyup kolluyacak kimse de olmadığına göre başımıza gelecekler yavaş yavaş ortaya çıkmak da allah dan hayırlısı diyelim..[/QUOTE] Aman eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmeyin...! hihi Adamlar zaten aklına eseni yapmakta bir beis görmüyorlar...! birde siz akıllarında olmayanları akıllarına getirmeyin...! aman ha..! aman...!
Keşke dediğiniz gibi olsa (padişahlık demişsiniz ama o kanunların adı başka padişahlık kanunu değil yani) bu sıkıntılar olurmuydu kişiye özel kanunlar, uygulamalar olurmuydu...! şimdilerde bal kavonozunu tutan permağını yalar durumda artık...! :laughing:
İSPARK İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan ve 2005 yılında kurulan İSPARK, " Güvenle Park Güleryüzle Hizmet " sloganıyla yola çıktı. İSPARK, siz değerli İstanbullulara kaliteli, güvenli, modern otopark hizmeti sunabilmek için yoğun bir şekilde çalışmaktadır.
UZUN LÂFIN KISASI... ÖLÜMÜ GÖSTERİP...! HASTALIĞA RAZI OL METODU DİYOSSSSUN YANİ....! :laughing: :laughing: :laughing:
EEEEEEEE.....! BU TİNERCİLERE neden mani olamıyor...! değnekçileri buharlaştıranlar...! yönetcimiz UYUYORMU..! acaba...!? demekki uyuyor uyuyan diğer GÜZELLER..! gibi...:laughing: :laughing: konu dışına çıkmıyor...! Konunun merkezine bam teline kayıyor..! nasreddin hocaya, ANAHTARINI NEREDE KAYBETTİYSEN orada ara, dedikleri gibi...! hihi hihi hihi
Siz bi tane gülen isparkçı gördünüz mü Allahaşkına gülüyorsa da parayı alırken "nasıl g.çirdim" dercesine gülüyordur :laughing:
Burda karaköydeki oltacıları savunanlar çoluğu çocuğu olmayıp burda atıp tutanlar heralde özelliklede özkan.Onun için dikkate bile almıyorum İnsan evladı için bırak karaköyü istanbulu yakar.Yemişim hobisini yemişim balığını bizde balıkcıyız ama o kadar uzun boylu değil.
Çoluğum çocuğum var ve benim için herşeyden de önemlidir.. bu yasakçı yaklaşımın bizlere yapılan bir haksızlık olduğunu düşünüyoruz.. sahiller kimsenin tekelinde değildir, isparkın hiç değil.. olayı bu şekilde dramatize etmek son derece gereksiz.. pire için yorgan yakmak kadar mantıksız birşey olamaz.. ben çocuğumu atış yapan oltacıların burnunun dibine sokmadım hiçbir zaman.. ne çocuğum yaralandı bugüne kadar, ne de ben bir çocuğu yaraladım.. biz sadece hobimizi yapmak istiyoruz, atıp tutmuyoruz.. elbette burada herkes kendi fikrini savunabilir ancak üsluba dikkat etmek şartıyla..