arkadaşlar birilerin yaralandığı olayları palavra gerçek bile olsa bilerek abartiyorlar zaten bu hükümetin vatandaşa attıği her kazık öncesi duygu sömürüsü yaptığını hemen herkes biliyodur.3 yıldır aralıklarla karaköyde olta atarım ne birine takanı gördüm nede yaralanan birini günde 100 araba alsa oltacıların yerine aylık ve yıllık hesabını siz yapın artık
Erkan sen kendince düşünceleri söylemişsin ama sanada tavsiyem,kişileri tanımadan yargılama veya ön yargılı olma,Özkanı ben bu siteden tanıdım daha sonra msj laşıp buluşup balığa çıktık,Daha sonra özkanın özel işlerine(benim işimle alakalı olduğu için benden fikrimi ve bilgilerimi istedi) koşarak gittim hiç bir maddi karşılık beklemeden.Özkan adam gibi adam asla bir saygısızlığınıda bir yalan haberinide bu zamana kadar görmedim ve kardeşim kadarda sevdim,Bana babamın bir lafı vardı,yasak koyduğunda hep kızar neden başka çocuklar sınır yokken bizi sınırlıyorsun BABA dediğimde SENDE BABA OLDUĞUNDA ANLARSIN demişti,Rabbim nasip etti bende baba oldum,ve ne dediğini şimdi çok daha iyi anlıyorum,Berkant ın dediği gibi hiç bir akıllı anne baba çocuğunu alıp balık tutanların dibine kadar yaklaştırmaz,Bir gün saray burnundan Babamla tekneyle geçerken kıyıda bir hareketlilik vardı bir adamın kafasına kaşık girmiş millet onu çıkarmaya çalışıyordu Babam bağırdı boşuna uğraşmayın hemen hastaneye götürün diye işte o an gözümün önünden hiç çıkmıyor ALLAH hiç birimize o anı yaşatmasın senden ricam bu konuşmalardan sonra özkan hakkında biraz daha düşünerek ve seviyeyi bozmadan konuşmanı rica etmektir,burası forum ama kimsenin birbirinin kalbini kırmaya hakkı yoktur kalp kıranında aramızda yeri yoktur hayırlı cumalar kal sağlıcakla:thumb:
Ne Karaköy'müş arkadaş.. daha biz kendi içimizde yek vücut olamıyoruz, adamların ekmeğine yağ sürüyoruz.. bu gidişle daha çoook sahili kapatırlar, yasaklarlar biz birbirimizin gırtlağına sarılmaya devam ederken.. Yalnız İstanbul'da bir bölge ile ilgili alınmış bir yasak kararı ile ilgili hiç orada avlanmamış, orayı görmemiş olan, bilmeyen, hatta İstanbul'da dahi yaşamayanların kendi yaşadıkları şehrin ortamı ile ilinti kurmaya çalışarak doğrudan olumsuz yorum yapmaları da ne kadar doğru acaba??
aynen sana katılıyourm abi benimde çocuğum var ve hiçbir zaman olta atanların dibine sokmuyorum sırf ispark belediyenin elinde olduğu için ve bu belediye de malum partiye ait olduğu için malum partiyi korumak için yorum yapmak yanlış bence benim bildiğim bizim ekibin olta attığı tarabya da ispark alıcaktı ama imza toplayıp isparktan kurtuldu şu an boğazda ispark olmayan tek yer galiba
Geçen hafta sizin mekana geldim Nusret, çok güzel ferah bir yer, park problemi de yok, rahat rahat atış yapılabiliyor, dibe takma yok, aşırı akıntı yok ve en önemlisi de balık var çok şanslısınız, çok güzel bir yerde avlanıyorsunuz :thumb:
saol abi bakalım ekip şu an yolda sivrice ye gittiler gelsinler bir organizasyon yaparız gel buyur bekleriz ben orda bu sene yemli attım ve büyük ihtimalle lüferdi ben yetişene kadar makinaya sarılı olan bedeni kopartıp gitti
Gelicez inşallah, Ceyhun'la da konuştuk orda biraz, yemliye de rapalaya da misafiriniz olucaz arada sırada
herzaman bekleriz abi yemli için biraz daha var şu sular ısınsın dönüş balığı başlasın bir org. yapılacak büyük ihtimalle
yok daha haber gelmedi bi arayım bakıyım ne yapmışlar daha çanakkeledelermiş aşağı dogru iniyoruz dedi ceyhun daha varmamışlar yani
benımde colugum cocugum var bu konunun cocukla ılgısı ne orayı kapatıp ınsanlar ıcın sosyal bır faalıyette bulunsalar bunu anlayabılırım ama olay para ıcın yapılan bır yasaksa ona karsı dururum bende.kazanın olmayacagı yer mekan sekıl olamaz adı uzerınde kaza.bu olayın kazayla da ılgısı yok ben orada cok olta atmammıs bırısı olarak atan kişileri cok ıyı anlayabılırıyorum kuleli kandıllı aranavutkoy gıbı hem yaya hem trafık sıkıntısı olan yerlerde yasak getırseler tamam ama bura madıı kaynak saglamaktan baska hıc bır dusunceye eyeallah demıyorum halkın saglıgını dusunup orada balık tutmayı yasak edip bankların hemen onune arac cekmek peskesten baska bısey degıl ama kımse haklarını bılmıyor kamuya acık alana ıspark ta olsa arac koyasmaz kavga etsenız polıs te bısey yapamaz televızyonu cagırıp bu ayıbı tum ulkeye gostermeleri lazım dıye dusunuyorum.hee buarada ozkana laf soylemekkımsenın haddı degıl herkesın bır gorusu bı fıkrı var yorum yapmadan yorum yaptıgın kısılıerın konularını ıncele derım.saygılar
yakında herkez oraya misafir olmak zorunda kalacak sanırım.. 7mt kaldırımı olmayan yerlerde avlanmayı yasaklıcaklarmıymış neymiş
benim duyduğum kadarı ile de balığın bol olduğu yerlere kıyıdan denize doğru iskeleler yapılacak ve burası sadece olta balıkçılarına ait olucak ama hala bir kıpırdanma yok
Ben beyaz masaya yazdım, dileyen de yazsın.. umarım cevap verirler. http://application2.ibb.gov.tr/forms/beyazmasa/
Sevgili kardeşim Erkan Burda,meydana gelen hadise ile ilgili dostum okan bir konu açtı faydalı olabilme amaçlı lakin görünüyorki bibirimizi yeme noktasına gelmiş olay.Hal böyle oluncada bu elim hadiseyi gerçekleştiren özel ve tüzel kişilerinde ekmeğine yağ sürmüş oluyoruz.Adam diyecekki bunlar daha aralarında uzlaşamıyorlar biz bunlara az bile yapıyoruz der.. Özkan hakkında bilmeden tanımadan sallamışsın bişeyler bu yüzden seni esefle kınıyorum. Neden dersen ÖZKAN bırak çocuklara gelecek zararı adam denizdeki balıkları bile düşünen biri,bence bu sitedeki hatırı sayılır üstatlardandır,forumlarda açtığı konuları yada vaktin varsa yazdıklarını bi incele oku derim.Bilgi ve becerisi olsun karakter yapısı olsun gerçekten ADAMIN DİBİDİR. Lütfen kişileri tanımadan bu şekilde biribirimize hitap etmeden evel bin düşünüp bir yazalım..Sağlıcakla kal Sevgi ve saygı dileklerimle
Ben kimseyi şahsen tanımam etmem burda.Yazılanlara katılmadığım için sadece karşı kendi fikirlerimi savunuyorum.yav arkadaş kimseye laf ettiğimiz yok.Çocuğumu veya baska cocukları , insanları vs yaralama tehlikesi olacaksa tutulmasın orda balık yada önlemi alınsın diyoruz o kadar.Arkadaş bana cevap yazarken haddini aşmış bizde aynen karsılık verdik bitti gitti.Daha uzatmanın bi anlamı yok.Herneyse inşallah kimseyi yaralamazsınız balık uğruna..
O yazıyı oraya neden aldığımı yanlış anlamışsın..! Gayem sadece '' İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan ve 2005 yılında kurulan İSPARK, '' yazısıyla İSPARK'ın İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin bir parçası olduğunu anlatabilmekti... demekki anlaşılamamış... idk :laughing: Ama bu millet alışkındır 89 yıldır ''nasıl g.çirdim" diyenlerin olduğunu düşündükçe..! normaaal...! der oldum artrık.. ! hihi :laughing: :laughing: