Bu böcegin iş yapmaması imkansız ufukcum.İyi gizlenip agaç altlarında atıp hafıf hafıf ceker bırakırsan sonuç alırsın.Ben bunu büyükçekmece sahıl tarafında subay evının yanında yenı acılan bır malzemecıden aldım.Bir kaç rengi var ama benım avlandıgım yer berak oldugu için koyu renk tercıh ettım
Vermişolduğun bilgiler için teşekkür ederim.Benimde dikkatimi 4 numara çekmişti.Yeşil olan sahteyide buralarda birkaç kişide gördüm amma çalışıyormu bilmiyorum.Sağlıcaklakal.
Erhan abi, Hepsi iş yapar yeterki balık olsun.Yeşil renkli sırt deseni olan,alttan üçüncü tatlı sularda da çok iyi çalışıyor.Kırmızı kafalı olan beyaz sahtede Çinekop ve lüfer için çok iyi çalıştığı söylendi. Bendede var ama henüz deneyemedim.Aslında Lüferin hastası sensin. Tavsiyeleri senden almak lazım.
o zaman gelsin yazarim tabi.. hepsi de calisiyor..haklisin ama ben denizciyim tatlisu pek bilmiyorum.. bilmiyorunm dedimse yanlis anlama.. bir cok balik tuttum tatlisuda da lezzet vermiyor..
hepsi ayni degil degisik boy ve agirliklari var renk hareket ses .. herbiri farkli yani.. birde bunlar sadece yuzey ve sahil baliklarina .. dalanlar var onlar ayri.. gerci bunlari da daldirdim ya neyse..
Rapala dedimmi aklın cıkıyor valla pazartesi ben sana kısıktan sorarım 1000 çeşit rapalı resimleyimde gör.
Sağolasın Namık.Bizim burda sinarit falan zor olduğu için bı turnaya kulandım bu cocukları.Ama guneye doğru bı tatıl yapmak lazım
Erhan abi bunlarin hepsinin is yapacagindan kuskun olmasin helehele levrekte. fakat bunlar yuzey degil.Birinci tabaka icin agizlarinda kasik olmayan yemler kullaniliyor.Suyun ikinci tabakasina dalan turlerden.Yanilmiyorsam 1 veya 1.5 mt daliyorlar.
önce gunaydin hayirli isler bol saglikli kazanclar herkese gunaydin..ben bunlari daldirdim derken 8-10 metre daldirdim diye yazmadim.. bulundugumuz bolgede geliboluda tekne avinda kullandim.. kiyidan kursunla kullandim verim de aldim .. yani 50 cmye daldiginda istedigim balik gelmiyor.. dalan tip atarsak da ilisken cok oldugundan aninda ya gaga kiriliyor ya takiliyor.. pahali da oldugundan gir suya dipten cikar agir geliyor. zaten agirliklari hafif oldugundan atmaya kursun ek istiyorlar.. ama arkadasin dedigi gibi hepsi de calisti verim aldi
Rapala yapimi bazi arkadaslarin el yapimi rapala imal ettiklerini duyuyorum .. bilgisi olan yapan resmi olan var mi yazabilir mi..
eline saglik.. beni guldurdun .. askerlik yapali 25 sene oldu.. ben yurtdisindan yaziyorum sizlere klavyemde türkce harf yok.. tesekkürlerin.. kisaltilmisi valla ben bulmadim.. okudum hosuma gitti .. cunku mersi lafini sevmem.. ne diyelim.. kisaca tsk..
sahteler bu sahteler hakkindaki fikirlerinizi rica edeyim sayin balikci dostlarim.. malum cok para eleme sart gibi..