bahsettiğiniz galiba PRINCESS marka suni balık. http://www.avmarketi.com/asp/listgroup.asp?group=05140000 burda efsane olarak bahsediliyor..gerçektende öyle ama.forumda bir çok değerli abimizde ısrarla tavsiye ediyor zaten.. ben almaya niyetendim ancak internet üzerinden sipariş veremedim.çünkü bahsettiğiniz rengi kalmamış..ankarada da bu ürünü bulabileceğimi hiç sanmam. siz acaba nerden sipariş verdiniz
burak abi bak bu dedin rapalalın gerçeği çok iyi iş gördü bu sene kofananın senin kulandın markanın sahtesini kırdına şahit oldum abi bence cinakop lüfer için biraz daha beklemen lazım eylül ekim kasım bu balıkın asıl ayları
sahte balık Ya sevgili abilerim geçenlerde istanbula geldim ve 3 tane sahte balık oldum yozuri ama biri şamandıra gibi suyun üstünden yüzüyor aldığım yerdeki adam iyi biliyor gibiydi bu haliç köprüsünün karaköy tarafında bir pasajın içinde her neyse balığı denedim yüzüşü pek hoşuma gitmedi kullanan varm ı yardımcı olunursa sevinirim ürün mdeli:Yozuri hydro pencil LSGR-Luminous Red Gill şimdiden tşk
Bu tip sahte baliklarin su uzerinden gelmeleri normaldir.Agiz kisimlarinda dalmalarini saglayan kasikciklar olmadigi ve icleri bos oldugu icin su uzerinden gelirler.Bu tur yemleri duz cekerek hic bir verim alinmaz.Popperlar haric.O yuzden hafif gramajli kamislarla (5/15,15/30,40,60...)yeme saga sola yon vererek canli,yarali havasi verilir.Avlanacak balik ilk once yuzeyde tarama yaparak aranir.Bu yuzden senin aldigin yem yuzeyde tarama yapmak icin yapilmis.Eger yuzeyde balik varsa ama isirmiyorsa rengi degistirilerek denenir.Eger yuzeyde ne takip nede isirma yoksa bir alt tabakaya inilir oda suyun ikinci tabakasidir.Ikinci tabakaya uygun uretilmis yemlerde vardir.Iste boyle boyle dibe kadar inilir.Benden bu kadar.
Neden suya atilsin.Tam anlayamadinEger balik su uzerinde avlaniyorsa normal olarak su uzerinde tarama yapicaksin.Ikinci tabakada ise ikincide.Yada dipte Anil.Levrekler genelde yuzeyde ve ikinci tabakada oluyorlar.Begenmiyorsa yemini bana yolla Anil benim isime yarar.
anladım şimdi sabahları iskelede akya benzeri balıklar yüzeye kadar geliyolardı o zamanlardamı kullanmalıyım birde merak etme uzun bi süre bişey yakalayamayıp sinirlenirsem sana göndereyim bi işe yarasınteknden mi daha iyi av verir kıyıdan mı??
Her zaman sabah erken satleri ve gunes batimina yakin saatlerde avlan Anil.Tekneden veya kiyidan her ikisindede sonuc alirsin.Kamisinin 5/15yada 10/40 atarli olmasi lazim.Cok atarli kamislarla bu tur yemi kullanamazsin.Atinca hemencik onune duser yoksa.Atip cekerken yeme kamis yardimiyla animasyonlar vermen gerekiyor.Bol sanslar
Tşk ben kamışın özelliklerini tam bilmiyorum ama uzağa atıyor. birde animasyon olayı çok kol yoruyor ben kamışın ucunu sarsıyorum bazen durdurup öyle çekiyorum falan..balığa gelen ışık kırılıp onu belli etsin diye önümüzdeki bi tekne deneyecez heralde inşallah yakalarız bişeyler İyi günler
burak tebrikler kardeş kısa bir zamanda güzel bir set yapmışsın kendine allah hepsiyle güzel balıklar tutmak nasipetsin kardeş
Burak,sahteler çok güzel.Bol nasipler dilerim.Bunlardan hangisi iyi çalışıyor.Bir mahsuru yoksa yazabilirmisin?Gerçi bölgelerimiz farklı ama denemekte fayda var.
Teşekkürler Nihat Abi. Şimdi bu sahtelerin çogu yeni olduğu için denemediklerim var. Ama yukardan aşşağı 3-5-6-8 . sahtelerin hepsiyle gölde turna aldım. 4. sıradakide zaten namı diyar Maria Princes denizde levreğe palamuta lüfere bir numara olduğunu herkez kabul edip destekliyor o yuzden bende takımıma koydum bıtane.En alttaki kaşıgımıda çok berrak bır gölde tatlı su kefaline atıyorum ve onun dışında hiçbir kaşık işe yaramadı daha. Bu arada 3.sıradaki sahtem tekne arkasında sırtıda kulanmak içinmiş ama ben gölde turnaya atçek yapıyorum ama oltayı turnadan daha fazla çekiyor
Burak Abi umarım avların da hep boyle guzel olur...Malzemelerin çok güzel... Yalnız aklıma takılan; şu tatlı su kefali için kaullandığın takım..nerden bulabilrim acaba?? başka versyonları da var mı? İş yapıyomu?
sahteler http://www.dam.de/katalog/html/englisch/e_06_blinker_slim_super_natural.htm sagdaki cercevede LURE ye tikla.. model ve cesitler var