Kaşıkla Kocaman Sazan Raporu 05/12/06

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında Spider tarafından paylaşıldı.

1. yaban-cı

yaban-cı Koray

Favori Kamış:
    D.A.M E-MOTION 270
    Favori Makine:
    SHİMANO SEİDO 4000 FA
    En İyi Avı:
    sabır...
    geçen sene 2 numara kaşıkla urfa/birecikte bende bir tane sazan yakalamıştım. inanın çok şaşırdım.

2. KoRSaN

KoRSaN M.Yüksel

Balık malzemesi almaya gittigimde malzeme alırken muhabbet gölden açıldı,orda bir abi gece gümüş balıklarını yakala sabaha karşı öldürmicek şekilde kancana tak at dedi büyük sazanlar yakalarsın ben çok yakaladım öyle sazan dedi...Demekki yakalanabiliyormuş.

3. mka.mka

mka.mka Mesut

Favori Kamış:
    Shakespear Ugly Stick
    Favori Makine:
    Shimano Exage 4000 FB
    En İyi Avı:
    107 cm 9 kg Turna
    bende gümüşle ve meps le sazan aldım kaşık hızlı gelmiyosa ona da atlaması muhtemel

4. Koca Usta

Koca Usta Altan

Genelde iri sazanlar yem bulamadıklarında gümüş balığına vururlar.Genelde kış aylarında olur.
    Kaşık ve gümüş mantığıyla düşünülürse olabilir.Ama bu devamlı kaşık ile sazan tutulacak gibi anlam çıkarılmaması gerekir.Arkadaşımız oldukça zoru başarmış tebrikler.
    Saygılar

5. İstanbuldan

İstanbuldan İbrahim

Favori Kamış:
    D.A.M
    Favori Makine:
    OKUMA
    En İyi Avı:
    7 kilo istavrit+2 kilo sardalya
    Sazan canlı balık yemez diye birşey var mı ya? Ayrıca büyük balık küçük balığı yer. Büyüdükçe vahşileşir. Bende akvaryumda Japon avrdı Lepisteslere saldırdı, hatta birini yutmaya çalıştı ama tecrübesizdi balığı zor aldık elinden.... Çöpçünün birini yedi soluğu akvaryumcuda aldık. Japon balığıda sazangillerden olduğunu göre demek ki; bu av olabilir.

6. fuat44

fuat44 fuat

Favori Kamış:
    Albastar ,Ron Thomson 240cm
    Favori Makine:
    Abu Garcia40.OKUMA AVENGER AV-30 MAKİNE
    En İyi Avı:
    sazan 10 kg,alabalık 3kg
    :) Kaşık veya başka yolla sazan avlanmış olabilir. Ama böyle bir av için arkadaşı tebrik etmek lazım...

7. BB1750

BB1750

Favori Kamış:
    Çatal Bıçak
    En İyi Avı:
    Balıkçıdan Çupra.Kilo 10 ytl =)
    benim hiç tatlı su av tecrübem olmadı fakat şunu söyleyebilirim.balıkçılıkta imkansız diye bir şey yoktur dolayısıyle bir şeyi imkansızzz diye savunmak bence çok yanlış.
    nice güzel avlar dilerim.tebrikler.

8. metrocarşısı

metrocarşısı aşkın

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    94 cm 6 kg turna
    Valla kardeş bizde dikilitaşta at cek yaparken hazır misnaya takılmış bir sazanı misinasından yakaladık olunca oluyo böyle şeyler ama tebrikler güzel balıkmış.