evdeler abi Yarın bir daha gideceğiz ve yarından sonra bir daha sonuçlar şimdilik olumlu ama araştırdığım kadarı ile ve doktorların söylediği kadarı ile 3 ila 9 günde kesin sonuçlar blli oluyor. ben şu anda inşallah pazar günü ısırmıştır keneler diyorum çünki 3 gün doluyor ve bir şey yok yok olmuş ama dün gce park ta ısırdıysa 9 ila 15 gün daha bekleme süremiz ortaya çıkıyor ikinci bir tesellimizde manisa da henüz rastlanmamış olması(
serdarım çok büyük geçmiş olsun inan şu anda kalbim ağrıdı kardeşlerime allahtan acil şifalar sizlerede sabırlar dilerim yapabileceğimiz birşey olursa haberimiz olsun
sağolasın abi inşallah kötü bir haber almayız... çok sağolasın hayırlı haberleri inşallah hep birlikte alırız amin .........
öncelikle geçmiş olsun bende geçen o korkuyu yaşadım gerçi 5 gün oldu ama daha korkum geçmedi. ben kene ısırdı korkusuyla doktora gittim ama şimdilik bişey yok.balığa bile zor gidiyorum ve bu olay çorumda oldu.ben ankarada oturuyorum. AMA ARKADAŞLARLAR ARAŞTIRMALARIM DEVAM EDİYOR. ŞU AN BİR İLAÇ BULDUM AMA 24 SAAT ETKİLİ KENEYİ UZAK TUTUYO. ECZANELER SATIYO AMA ANKARA DA DAHA SORMADIM. BU BİLGİYİ DE SİZİNLE PAYLAŞMAK İSTEDİM İLACI İSMİ CHRYSAMED İNCELEYİN DERİM. İLAÇ 24 SAAT ETKİLİYMİŞ KOKUSUZ UZAKLAŞTIRICI. http://www.chrysamed.com/TR/urunew.asp
Abi cok gecmiş olsun.okudugumda sanki kendime olmus gibi hissettim. Umarım hic bir kotu netice olmadan Atlatır kardeşlerim.Buna inanıyorum ve atlatıcaklar.
Serdar kardeşim büyük geçmiş olsun pazar günü bizdede kene vakası oldu ve pazartesi günü burada Çanıllıda kene olarak konu açmıştım bizde aynı sıkıntıları yaşadık biz pazar günü akşam balıktan dönüşte fark ederek hemen hastahaneye gittik keneyi baldırdan eti ile keserek çıkarılması sonucu eve gönderdiler ve kan sonuçları çarşamba günü belli oldu kan tahlil sonuçları iyi çıktı fakat kene kendisi tahlil için daha gönderilmemiş hastahanenin gerekçesi bir kaç kene daha toplanarak hepsi tahlile gönderilecekmiş bence çok büyük bir saçmalık aynı gün yani pazar günü ankara ATATÜRK hastahanesine 4 ayrı vaka daha gelmiş yani piknik için gidilen yerlere dikkat etmek gerekli en azından yere degilde masalı bir yerde piknik alanına gidilmesi benim kanaatim.