Beni alın beni duble boy olduğum için +10 kilo katıyormuşum limite. Sahil güvenlikten bir abim söyledi.
Vayyy vayyy vay vay vay, süper av olmuş, fotoğraflar şahane görünüyor :thumb: tüm ekibi tebrik ederim
Can Abi,kurumuşsundur umarım..Bu balıkları ıslatırız dedik önden seni ıslattık Tekrar çok özür..Yanlız ne avdı be,efsaneler arasına girer..
Müthiş bir av olmuş. Tebrikler. Bu seneki raporlarda hep büyük balıklar var. Bunun önemli sebeplerinden biri bence yasaklar ve kısıtlamalar. Eskiden balık büyümeden tutuluyordu ve yavru veremiyordu. Popülasyon azaldı. Geçen sene balık çoktu. Tutmakla bitmedi Limitden dolayı tutulmayanlar bu sene büyüdüler ve geldiler. Seneye çok bol ve daha büyük balıklar bizi bekliyor inşallah. Ama biraz şu kıyı avcılarının yüzü gülsün artık. Ekim-Kasım-Aralık verimli olur diyorum ben. mrsparkle
Güzel av olmuş Tebrikler Aret kardeşim. Tarabyada şakşak yapıpta gelmediyse bu balık, kıyı balıkçılığı bitmiş demektir.
Tekrar tekrar konuştuysak da buradan da tebrik etmek isterim.Son zamanların en güzel raporu yine sen,Can abi ve Aliço gibi ustalardan geliverdi.Dahasına,nicesine rastgelsin
Ellerinize sağlık.Süper bir gün yaşamışsınız.Biz zargana vardı ,yoktu, bayattı falan derken siz balığı bulmuşsunuz.Ah biraz zamanım ve makinem yollu olsa nerelere gelirim Daha nice böyle avlar dilerim...