Çok teşekkürler Ersin. Teşekkürler Evet gerçekten harikaydı, teşekkürler. Eksik olmayın Teşekkürler Talip abi.
Gerçekten de girer, yıllar sonra biraz da abartılarak anlatılır Seninle verimsiz ve şanssız geçen birkaç kıyı avından sonra böyle müthiş bir av yapabildiğimize çok sevindim, bu harika balıklar afiyet olsun diyorum.
Can olsun, Uygara olsun harika işler çıkarmışsınız Aret, tebrik ederim. Tadında ve berekeli avlarınızın devamını dilerim. Gırgırlara 24 metre yasağı balığın bu boyutlarda olmasını nasıl etkilemiş olabilir, yada etkilemiş midir? Siz kaç metrelerde avlandınız?
Bizde köprüde bekliyoruz boş boş ne varsa toplamışlar . tebrik ederim bizde nasip olur inşallah en azından 1 tanesi
Aret abi, Geçen gün bi öngörün vardı hani deniz suyu sıcaklıkları ile ilgili.Bende şöyle düşündüm sizin rapordan sonra Sanırım marmaranın karadenizden daha soğuk olması seebiyle balıklar daha erken hatta belki ağ sezonu başlamadan,soğuk ve derin kesimlerden marmaraın soğuk kesimlerine aktı.Çünkü balık sadece marmarada.Karadenizde ise levrek tutuluyor mesela. Bundan sonraki karadenizde ki soğuma ve egede ki soğuma ile kofanalar nerelere gider orası ayrı tabi.
Selam Emin senin de süper raporlarını görmeye başlarız yakında. Rastgelsin. Çok teşekkürler Gerçekten de son yıllarda başlayan kampanyalar ve kör topal da olsa uygulanan yasaklar iyi sonuç vermiş gibi gözüküyor. Deniz müthiş bir denge üzeirne kurulu. Kıyı balıkçısının da yüzü gülecek, büyük balık olmadan küçük balık, küçük balık olmadan da büyük balık olmaz. Sadece biraz beklemek lazım sarıkanatlar için. Selam abi, kıyı balıkçılığı bitmiş değil de başlamamış diyelim, böylesi daha güzel ve daha doğru sanki Rastgelsin size de. Çok teşekkürler Allah gönlünüze göre versin abi, umarım daha iyilerini yakalarsınız.
Karadeniz'deki gözümüz kulağımız Sefa... Bize ne söylediysen bir bir çıkıyor. Bu sene kıyı balıkçıları hiç balık alamıyor dedin, uzunolta avı çok verimli dedin, herkese kofana geliyor dedin, palamut çok zayıf dedin. Bunlar İstanbul'da da bir bir yaşanmaya başladı. Artık bundan sonrası için de senin vereceğin bilgileri bekliyoruz. Bu sene bildiğin gibi seninle yaptığımız eşkina avı ve yine o dönemde yaptığım birkaç su üstü sarıkanat avı dışında doğru düzgün bir balık yakalayamamıştım. Sonunda denizin sultanı yüzümüzü güldürdü. Umarım hepimiz bereketli bir sezon yaşarız. Sana da rastgelsin.
Teşekkürler Murat abi, tabii lüferin tadı başka ama bu hafta en iyi işi sen çıkartmışsın bence. O kırlangıçlar gibi balıkları sandala almayalı yıllar oldu. Ben de senin avına çok imrendim doğrusu, ayrıca da o güzel balıkların sularımızda olmasına çok sevindim. Lüferleri inşallah önümüzdeki haftalarda hepimiz bolca yakalayacağız. Rastgelsin.
Teşekkürler Samet. Sen de sinek değil palamut avlıyorsun. Yaptığın avları ilgiyle izliyorum, ben bu sene birkaç kere denememe rağmen o balığı almayı başaramadım. Başarının devamını dilerim, umarım lüferler de önümüzdeki haftalarda kovalarınızı doldurur.
Yılda bir kere şöyle bir av yapmak bütün sene boş gidip gelmeye değer. Bizim memlekette bu kadar bol av veren tek balık yazılı orkinos. Onu da tutmamak daha iyi zaten. Tebrikler vallahi. Teknedeki keyfi tahmin edemiyorum.
Teşekkürler. Daha Ekim ayına yeni girdik. Bu haftadan sonra kıyılarda yemli, Kasım ortalarına doğru da rapala verimli olmaya başlar diye düşünüyorum.
Teşekkürler Fatih abi. Beklentilerinde haklısın bence. Halde ve tezgahlarda gözlemlediğimiz kadarıyla Gırgır tekneleri bu inişten fazla nasiplenemedi, büyük bir sürü çok az fireyle Marmara'ya indi. Bundan sonra Marmara'da Kuzey Kıyısı, Adalar, İzmit körfezi, Güney Marmara gibi meralar şenlenecektir diye düşünüyorum. İyi haberlerinizi bekliyoruz.