Tebrik ederim Aret abi bunlar ne güzel balıklar ya müthişler, biz kıyıdan sinek avlıyoruz.Herşeyi denememize rağmen boş dönüyoruz.Daha da iyileri rastgelsin abi süper.
Can kardeşim,Aret'im ikinizde tebrik ediyorum. mükemmel bir av gözlerim şenlendi bayram haftasını iple çekiyorum. ilk müsait zamanımdada yanınızdayım. şansınız daim olsun
Tüm ekibi canı gönülden kutlarım, son zamanlarda gördüğüm en bereketli avı gerçekleştirmişsiniz.:thumb: Sevgili Aret dediğin gibi bu işe gönül ve emek veren herkesin böyle keyifli ve bereketli avlar dilerim.
tüm ekibi tebrik ederim, maşallah! bu balıklar inşallah havaların soğumasıyla kıyılara uğramadan boğazı terketmezler
Tebrikler,boğazda et vermeden geçtiyse bunlar,yakında düşerler bizimburalarahihi hihi hihi Ağzım sulandı tok karnına vallahi
Dostum Serkan, sabah bizim meradan ayrılmak hiç aklımıza gelmedi. Keşke seni dinleyip doğrudan oraya gitseymişiz. Dünkü balıktan sonra artık daha sık geleceğimize eminim. Sana da verimli bir uzunolta sezonu dilerim.
gerçekten bu raporu tebrik etmeden geçmek olmaz. ellerinize sağlık. her zaman böyle keyifli avlar dilerim..
Selam kaan mesajını anca akşamüstü görebildim, burdan da cevap yazayım. Gerçekten kolay kolay benzeri yaşanmayacak bir gündü. İnşallah beraber de böyle balıklara rastlarız.