Kütahya ve Çevresi Organizasyon ve Tartışma Platformu

Konu, 'Bölgesel Amatör Balıkçılar' kısmında mehteran tarafından paylaşıldı.

1. ilkea

ilkea

Favori Kamış:
    Makaralı mantarlı olta
    Gürkan abi belki çok saçma bir soru olacak ama ben daha önce bu büyüklükte bir göl veya barajda balık tutmadığım için normal görün. Abi şimdi derin dediğiniz yer kaç metre. Yani kaç metreye derin diyorsunuz, kaç metreye sığ? Belki çok abuk bi soru ama idare edin artık :D Bişey değil, gideriz atarız bi yere, biz sanarız ki ooo çok derin burası ama bahsettiğiniz derinlik bundan fazladır. Boşuna çabalar geliriz sonra :)

2. mustafadinç

mustafadinç

Favori Kamış:
    Fiber olta
    En İyi Avı:
    Sazan 4 kg
    Selamün Aleyküm

Merhaba Kütahya,nın güzel insanları

3. mustafadinç

mustafadinç

Favori Kamış:
    Fiber olta
    En İyi Avı:
    Sazan 4 kg
    Pis Porsuk çayından uyduruk tramvayından ve sıkışık trafikten herkese merhaba

4. hesmus

hesmus

Favori Kamış:
    olta
    balık yeri

Merhaba arkadaşlar Enne haricinde aile ile gidilip piknik ve balık tutulacak başka bir yer varmıdır bildiğiniz? Birde pullar göleti nasıldır? ve nasıl gidilir? bilen varmı? teşekkürler.

5. serdar43

serdar43

Favori Kamış:
    Orta kalite kamış.
    En İyi Avı:
    Levrek- 1,750 gr
    merhaba mustafa abi çiniler diyarı , balık hastalarının mekanı, kış olunca memleketimin en kükürtlü puslu havasının çöktüğü kütahyadan merhaba. piste olsa koksada porsuk idoldur bizim için. yıllar önce o çayda öğrendik olta atmasını balık tutmasını:).

Sabah sabah şiir gibi oldu eee çayları kim söylüyo..

Bu arada bu gün varmı balığa gidecek ekipler nerelere gideceksiniz haberleşelim ona göre oralarda buluşabiliriz..

6. serdar43

serdar43

Favori Kamış:
    Orta kalite kamış.
    En İyi Avı:
    Levrek- 1,750 gr

abi enneden başka benimde bildiğim yer yok ailece piknik yapıp olta atabileceğin yer..

Pullar göletine radar yolundan gidiliyor. Aydınlık evlerin ordan radara doğru tırmanırken sola yol ayrılıyor kiraz yaylasına giden.. o yola girdiğinde yolu direk takip et sapma sağa sola ilk köyde zaten hangi köylüye sorsan yolu tarif ederler sana. Pullar göletine gideceksen abi bir tarafı ağaçlık diğer tarafında ise tam tersi bırak ağacı çok dik ve gölge yapacak hiç bir şey yok. Ağaçlık yere (okadarda çok çam yok seyrek) araba girmez eşyalarını alıp bentin ordan gitmen gerekiyor. yaklaşık 15-20 dk yürüyebilirsin. Balık dersen biz alamadık hatta gündüz hiç vurmuyo desem yeridir. Oranın köylülerinin söylediğine göre gece 3 sabah 8 arası balık veriyormuş. Biz 3 saat bekledik güneşin altında mum gibi olduk yahu rüzgar dahi esmiyo ona göre hazırlıklı gidin abi.

7. mustafadinç

mustafadinç

Favori Kamış:
    Fiber olta
    En İyi Avı:
    Sazan 4 kg
    Ben pis Porsuk derken Porsuk Çayının Eskişehir kesimini kast etmiştim uyduruk tramvay trafik vs hep Eskişehirde zaten.Ben Eskişehir,liyim ama Kütahya,yı ve Kütahyalıların büyük bölümünü severim özellikle Gürkan kardeşim artık bana yazmıyor yoksa bilmeden kalbinimi kırdım...... he unutmadan az sonra yola çıkıyorum nasipse turna ve sazan herkese rastgele

8. serdar43

serdar43

Favori Kamış:
    Orta kalite kamış.
    En İyi Avı:
    Levrek- 1,750 gr
    abi bizim porsuk tarafındada aynı durum pislikten geçilmiyo sizin oraları belki fabrikalar bizim burayada pikniğe gidenlerin attığı çöpler mahvetti bundan 2 ay öncede bir fabrika atığını bırakmış o güzelim balıkların hepside öldüler malesef.. Rastgele mustafa abi şimdiden sana inşallah alırsın kuzuları..

9. Abazya

Abazya

Pardon.............

Son düzenleme: 11 Ağustos 2007
  10. Abazya

Abazya

Merhaba,

Sarı ile işaretlediğim yerler sığdır, kırmızı ile işaretlediklerim derin yerlerdir de...:D :D Yer bulabilirmisin:) :)

Sarı ile işaretlediğim yerlerde hiç uğraşma.
    Not:Resmi tıklatırsan büyür.

11. elanamaze2003

elanamaze2003

kütahya

slmlar millet bu kütahyada yeni bi organizasyon yok mu olta balıkçılığı için yad a bi planınız fln?

12. mehteran

mehteran Gürkan

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Sazan
    Günaydın millet bugun pazar olmasına rağmen evde esir kaldım. Sormayın hanıma yakalandık,Boya badana işleri, Balığa giden arkadaşlar fotoları koyarlarsa bizde bu hafta zevkimizi burdan alalım diyorum. Balık çıkmasada manzara ve olta resimlerini birde kendi resimlerinizi yerleştirinki hem birbirimizi görmüş oluruz. Foto seyyer faruk kardeşim. Bak ben seni sitede fotondan tanıdım. Akdemir özel eğitim servis şöförü Gürkan (Mehteran)

13. mehteran

mehteran Gürkan

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Sazan
    Sevgili mustafa dostluğumuz bakidir. Sadece denk gelemiyoruz, Biliyorsun gündüz sürekli servisteyim, ancak arada kaçamak yaparsam ozaman girebiliyorum msn ye, benim iş bittiğinde sende msn ni kapatmış oluyorsun. Durum bundan ibaret, Sana rastgele diyorum Bobeç bi laspir getirde millet görsün, turnada olur, hadi fotolarını bekliyoruz.

14. 43_abdullah_91

43_abdullah_91

Favori Kamış:
    3 makaralı-2 fiber-10 sallama
    En İyi Avı:
    aynalı sazan 3 kg
    herkese meraba arayı bu sefer biraz fazla açtık 3-4 gündür siteye giremedim özlemişim bea.eee yokmu balığa giden abilerimizin fotoları:confused:

15. elanamaze2003

elanamaze2003

biz bugün gittik enne barajına çok güzel bi hava ve kalabalık vardı. Büyük balık fazla çıkmadı ordan saat 12 gibi ordaydık ama gümüş balıkları bayaa bi fazlaydı.

16. 43_abdullah_91

43_abdullah_91

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    aynalı sazan 3 kg
    imza ayarları lütfen!!!:D zaten enneye artık piknik için ve mantar yüzdürmek için gidiliyo ennede artık balık kalmadı 2-3 iğneli şeytan oltayla anca gümüş tutulyo bide gelirse solucana sirkünün çok altında sazan yawruları ve israil sazanları takılıyo.şahsen ben israil sazanlarını kedi köpek maması olarak kullanıyorum gümüşler tavaya, sazan yavruları suya geri iade :D :D :D

17. 43_abdullah_91

43_abdullah_91

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    aynalı sazan 3 kg
    turna bölgeleri

üstadlarım abilerim ablalarım herkese meraba.kütahya nın çevre illerinde (afyon,eskişehir,uşak vs.) gibi yerlere turna için gitmeyi düşünüyoruz ancak turna çıkan yerleri bilmiyoruz bu garip acemi balıkçı kardeşinize yer konusunda bi yardım edermisiniz:p :p :p

18. xDJx

xDJx Mehmet Kundak

Favori Kamış:
    Oltalarım
    En İyi Avı:
    El oltası ile Turna 7kg. sazan 6kg. yayın 7kg.Yılanbalığı 2.65kg.Alabalık 1.12kg.

Afyonda Karamık gölünde avlanabilirsin ama kayık kiralamak zorundasın kenardan atma şansın yok göl sazlık o nedenle mutlaka kayıkla içerideki aynalara geçmen lazım;) , kayık bedeli 1 av için 30ytl av saatleri sabah 05.00 ve 08.00 akşam için 18.00 ve 20.30 arasıdır.;) Rast gele:D .

19. mustafadinç

mustafadinç

Favori Kamış:
    Fiber olta
    En İyi Avı:
    Sazan 4 kg
    Günaydın

Selamün Aleyküm,günaydın Kütahya (Gürkan saygılarımı sunarım kardeşim)

20. ilkea

ilkea

Favori Kamış:
    Makaralı mantarlı olta
    Selam millet,
    Hafta sonu dodurgadaydık. Pazar sabah 4 gibi yola çıkalım dedik arkadaşlarla. Ama millet uyanıp yola düşesiye 5:30 - 6 gibi yola çıktık. 7:30 gibi dodurgadaydık. Tabi heryer dolmuş. Bize yer kalmamış. Artık bi küçük alana girdik bizde. Alan dar ve bizlerde acemi olunca. Oltalar sürekli birbirine takıldı. Saat 10 gibi bi rüzgar başladı. Biz saat 6 gibi çıktık, o saate kadar sürdü. Sanuçta 2 parça küçük sazan aldık. Biri çapariye biride gezer mantara takıldı. Bir tanede sallamadan çıkıyorduki kaçtı. Ama en kötüsü çok felaket yandık. Eve gidincede soğuk suyla duş aldım. Sonrada hasta oldum. Bizim şehir dışındaki ilk maceramız böyle sonuçlandı :)