Levrek Avı: Yakala-Alıkoy ve Yakala-Bırak :)

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında koxford tarafından paylaşıldı.

1. Vedat Abayoğlu

Vedat Abayoğlu Vedat Abayoglu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Elinize,yüreğinize sağlık,
    Tebrikler,
    Sevgilerimle kalınız

2. ozican

ozican Osman

Favori Kamış:
    alba star
    Favori Makine:
    yok
    En İyi Avı:
    2 kilo levrek
    bu olgunluğa, bu profesyonelliğe şapka çıkarıyorum, tebrikler...

3. Lear

Lear

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    ilk tuttuğum balık lapin
    4x4

Kullanılan ekipmanından havanın durumuna, avın fotoğrafından videosuna,sofrasından muhabbetinden dostluğuna varana kadar dört dörtlük bir rapor olmuş, bırakılan levrekler de bonusu. Allah ağzınızın tadını bozmasın. Dostluğunuz baki kalsın, nice güzel avlar dilerim.

4. Tebrikler abi.. Yİne gözlerimizi kamaştırdınız. Bol trofeli avlar tekrardan tebrikler..

5. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr.
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000 RB
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    Videolardaki her iki levrekte ağzından yakalanmamış. Levreğin harekete ve renge olan merağı, yeme saldırma dürtüsünden daha fazla olsa gerek.

O an için merada levrek varsa, tok olması yakalanmasına engel değil. Yeter ki uygun kandırıcıyı uygun ortamda sunalım.

Bir kez daha tebrik ederim, selamlarımla.:)

6. murat kayadelen

murat kayadelen Murat Kayadelen

Tebrik ederim ellerinize saglık arkadaslar, raporlama tarzınız ve yakala bırak avlarinizla pek çok amatöre feyz veriyorsunuz. Özellikle kullandığınız sahteler ile ilgili değerlendirmeler ansiklopedik deyere sahip. Nice güzel bol trofeli avlara, rastgele ..

7. KULL64

KULL64 Emrah

Favori Kamış:
    Guan2000gr
    Favori Makine:
    Ticagt4000
    En İyi Avı:
    ...
    Ben yine gec gordum raporu.Cunku sabahtan beri internet yoktu.Henuz yeni geldi internet ve cok ta yavas.Bazi resimlere bakamadim,videolara hic bakamadim.Sadece yazilari iyice okudum.Eve gidince hemen yine acip bakacagim.Ama cok gec olmadan icimden gecenleri yazmak istiyorum:
    Muthis otesi bir rapor , bilgilendirme olmus.Sitede boylesine degerli insanlarin olmasi oyle guzelki...Hani bazi seyler vardir ; olmazsa olmaz...Iste aynen oyle birsey.Cok cok tebrik ve tesekkurler ederim.Oyle sabirsizlaniyorumki Turkiyeye dondugumde sizlerle gorusmek,tanismak,avlanmak icin.Kendinize cok iyi bakin ekip.Rastgele :) ;)

8. cebirx

cebirx

tebrikler.....

9. nautilus

nautilus Ahmet

Tebrik ederim ,
    Balıklar,anlatım,ve geri salınan balıklar,hepimize çok güzel örnek oluyorsunuz.Hem yakalayabilme,av ve avla ilgili detaylar hakkında,bir bu kadar da doğaya saygı,sürdürülebilir avcılık bu işin tadını çıkartma ve amatör balıkçı ruhuyla ilgili.Çok değerli bir av ve av hikayesi.Teşekkürler.Sizi izlemeye devam ediyorum.Rastgele....

10. sansarnemrut

sansarnemrut kaan

En İyi Avı:
    Çok yakında..
    Bir av ancak bu kadar güzel olabilir.. Gönülden tebrik ederim. Sahteler hakkında paylaştığınız detaylar, videolar, fotoğraflar ve en önemlisi bu bilinçli avlanma örneği ile bizlere hediye ettiğiniz çok kıymetli bilgiler. Ne kadar tebrik etsek ne kadar teşekkür etsek azdır bence.. Yakalama zevkine ulaştığınız bu güzel balıklarda haketmiş ödülünüz :)

Ellerinize ve emeğinize sağlık.
    Saygılarımla..

11. 35fish

35fish ibrahim

Favori Kamış:
    Shimano aerocast 2.70 15-40 gr,shakespeare 2,10 10-25 gr-shakespeare2,70 ugly stick,1,98 cm
    Favori Makine:
    tica spin 3500,shimano exage 2500
    En İyi Avı:
    levrek 4,9 kg
    Güzel avınızı tebrik ederim.Mann's ın su üstülerini çok beğenmiştim.Bir türlü getirtmek kısmet olmadı.

Siz getirtmeyi planlarsanız görüşelim.Birkaç tane de ben getirtebilirim.

Selamlar,görüşmek dileğiyle.

12. vtecc

vtecc fatih

Favori Kamış:
    LINEAEFFE CEBOASTUR NEAH BAU KAMIŞ 4.20 LINEAEFFE SPIRIT SURF KAMIŞ 3.90M Okuma Salina SeaSpin10-40
    Favori Makine:
    OKUMA SALINA SAII 10000 DAM STELL POWER 360 SHIMANO SAHARA 3000 FD
    En İyi Avı:
    45 cm balon :)
    Tebrikler soluksuz okuduğumuz avlara imza atıyorsunuz . rastgele..

13. KULL64

KULL64 Emrah

Favori Kamış:
    Guan2000gr
    Favori Makine:
    Ticagt4000
    En İyi Avı:
    ...
    Simdi iyice baktim :)
    Inanilmaz guzel.Cok samimi soyluyorum.
    Yani sizleri hic tanimayan bir insan dahi olsa su videolari izledikten sonra sizleri buyuk olcude tanir.Diyaloglar inanilmaz samimi.
    Ve nacizane birkac tavsiyem olacak pense ve terazi ile ilgili.
    Hani bilirsin Aykut 1 milyonculari.Halk arasinda 1 milyoncu olarak bilinen dukkanlar hani...Iste onlarda yada onlarin biraz daha gelismis olanlarinda plastik kucuk el terazileri oluyor.Cok cokta ucuz ve hic sasmiyor neredeyse.Eger ondan edinebilirsen kendine eminim cok isine yarayacaktir.Hatta eger bulamazsan ben size gondereyim buradan ;)Ben burada kendime aldim 1 adet.Cok ucuz ve neredeyse dijital terazi ile ayni tartabiliyor.Herzaman takim cantamda.Avlarimda cok isime yariyor :) ;)
    Ikincisi pense olayini da su sekilde cozebilirsin : Yine ayni (1 milyoncularda) dukkanlarda kilifi ile beraber kucuk penseler satiliyor.Ondan da edinirsen,av esnasinda kemerine takarak ta kullanabilirsin.Cok ucuz,kullanisli ve basit bunlar .
    Tekrar soylemek istiyorum: yeni raporunu gordugume cok sevindim.Allah afiyet versin sizlere de daha nicelerini gorelim insallah.Keske Turgay Abi de olsaydi aranizda :)
    Can-i gonulden tebrik ve tesekkur ederim.Rastgele...

14. focaiano

focaiano Selahattin

Tebrikler Aykut ve Bahadır abi.. Av da rapor da mükemmel olmuş gerçekten.. O boyda levrekleri bırakmak yürek ister yüreğinize ve ellerinize sağlık.. Herkes bi şekilde tutuyor balığını ama kimi doymak bilmeyen bir iştahla gözü dönmüşçesine alıkoyarken kimi de nefsine hakim olup kendine yetecek kadarını alıkoyup gerisini bırakıyor ki daha sonra da tutacak balık olsun.. Umarım örnek alınanlar sizler olursunuz ve böylece sizin gibi düşünenler çoğaldıkça balıklar da çoğalacak gerçek anlamda amatör balıkçılar da çoğalacaktır. Şansınız daim olsun rastgele..

15. MİSTARVİT

MİSTARVİT Feo

Favori Kamış:
    Yabomax-Bull/Panther
    Favori Makine:
    Spro
    En İyi Avı:
    10 lu çaparide 8 palamut
    Süper av. Tebrikler.

16. obsession

obsession Selçuk

Helal olsun, Denizden rızkınız daim olsun, inanın bana bıraktığınız o koca levrekler için istanbulda ki sahte avcılar birbirini vurur...

17. jigging

jigging Caner

Favori Kamış:
    Penn spinfisher surf & Lineaeffe sorrento & Lucky Craft ESG II
    Favori Makine:
    Penn Surfmaster 750 & Shimano Ultegra XTB & Exage 4000fa & shimano twinpower 4000xg
    En İyi Avı:
    seni meraklı, hadi ordan... nazar değdireceksin..
    Aykut hocam tozunu attırdı yine sitenin :)

Vakit bulur bulmaz bu konudayım tekrar.

18. Kadir Levrek Peşinde

Kadir Levrek Peşinde SİDEPRENSİ eski nick im

Favori Kamış:
    OKUMA ALUMİNA SPİN KAMIŞ 240cm
    Favori Makine:
    süper passion 740m ve küçük kardeşleri
    En İyi Avı:
    süper maxim misina :9
    ekip bu gün ortalıkda pek gözükmedi:) sanırım yine merayı dövüyorlar:rolleyes:

19. Max_izm

Max_izm Mehmet

Favori Kamış:
    Okuma salina Seaspin 240cm
    Favori Makine:
    Okuma Flame 20
    Kesinlikle katılıyorum bu saatte sitede değillerse güzel bir ava daha imza atıyor olabilirler

20. rapalamatta

rapalamatta EMRE

Favori Kamış:
    Okuma salina seaspin
    En İyi Avı:
    ne ölçtüm ne tarttım :D
    şimdi balıkatan döndüm :D tık yok tık tık tık tık yok zaten özellikle gittim 21 aralık ekinoksunun etkilerini izlemek zevkli :D o yüzden giden varsa eğer eli boş döner