Misinalar Takım çantamdan...

Konu, 'Misinalar' kısmında ALİCO tarafından paylaşıldı.

1. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    Herhalde Toriklerdir. Kofanalarda olabilir.ispendek 13,8 kg, Kırlangıçlar.vs.vs.
    İşte benimde demek istediğim konu merdicen altı. sıkıntımın ana kaynağı....
    ve sufix aldı bugün tarkan fiyatı ise 2,50 TL ben inanamıyorum fiat kalite ilişkisine. ve budurum benı çok ama çok sıkıyor...

2. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    Herhalde Toriklerdir. Kofanalarda olabilir.ispendek 13,8 kg, Kırlangıçlar.vs.vs.
    biz neden bı Ö.M. lerden yararlanamıyoruz acaba?

3. Cevat Ergin

Cevat Ergin Cevat ERGİN

Merdiven altı olmasın diyorsanız bayiilerden alışveriş,bazen çok güvendiğimiz eski dostlar bile bilmeden alabiliyor çakma malı hesaplı diye.Erdal senin kullandıklarında öyle olmalı başka açıklaması yok gibi.Ama bir daha belirteyim suffix çok sağlamdır.

4. ben kendim bu sene bu misinayı kullandım sürekli..yaz başında 500m lik bobini 8ytl ye alıp çantama atmıştım..belki çok zorda kalırım maksat misina olsun diye..ve bigün bu misinayı kullanmak zorunda kaldım..ilk 100gr kurşunu atarken kopacak diye korkarak attım..fakat kullandıkça misina beni çok şaşırttı..ve tüm yaz bu misinayı kullandım..035 ile 5-6kg çok raghat çekiliyor;)

5. ben direk marka verdim..reklam olmasın diye..alba shop ve avmarketinde olan misinalar

6. Cevat Ergin

Cevat Ergin Cevat ERGİN

Suffixin örmeleride hesaplıdır ve deneyenler çok memnun,bir kere herşeyden evvel made in usa, çin değil,ah birde esnek olmasa

7. ayastafanos Balıkçısı

ayastafanos Balıkçısı İbrahim Şevki Karanlık

Favori Kamış:
    Kamış ve makina
    En İyi Avı:
    İskorpit(20cm)-sarıkanat(22cm)-gelincik(27cm)-zargana (52cm). istavrit,ispari,izmarit,kupes,kalamar.
    Asso yu bende tavsiye üzerine kullandım ama hiç memnun kalmadım. çok fazla gam yaptığı gibi, atarken bile havada kopuyor. geçen yaz idare ettik mecburen alınmışlarla ama önümüzdeki yaz tekrar Berkley Trilene kullanacağım makinalarda.

8. Cevat Ergin

Cevat Ergin Cevat ERGİN

Ya arkadaşlar gelin biz babadan kalma misinamıza geri dönelim,hem ucuz hem iş yapar, dünün teki krokodil.......

9. uzun mesafe atış gerektiren avlarda esneme avdaki verimi etkiliyor..

özellikle benim avlarım genelde 90m ve üzerindeki mesafelerde ..Sufıx esneme olarak çoğu misinadan iyi özellikle xl strong serisi..Fakat bu sene tamamen dynemaya başlayacağım..3 adet yeni surf makine ve kamış aldım..

10. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    evet şimdi gördüm. misinayı ben yarın gidiyorum ve berkley trilene alacağım 0,35 yanında 20.100 gr çeker yazıyor fıyat biraz tamam ama iyiye benziyor testlerıne de bakalım eftta da bakalım ne diyor

0.35 BERKLEY TRILENE S.THIN MİSİNA250M

Son düzenleme: 28 Kasım 2007
  11. Cevat Ergin

Cevat Ergin Cevat ERGİN

Hayırlı olsun buda doğru karar zaten bir daha misina falan kullanmazsın köstekler harici,yalnız 3 surf kafa makineye örme sardırmak makinelerle aynı hesaba gelir:)

12. bence fiyat çok normal 250m.si bu fiyata iyi..eftta nın bu sene ki testinde bu marka yok

13. Cevat Ergin

Cevat Ergin Cevat ERGİN

Olduğunuz yerde kalın Ali bey çünkü o ebatta uzun zamandır yok,0.12-0.10 var,belki bazı dükkanlarda elde kalmış vardır ama çok zor,birde big gamelere bakın ama onlardada ölçü yok.Siz beni dinleyin Berkleyden şaşmayın.

14. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    Birde bunu deneyelim çeker ne kadar şaşarsa şaşırsın %50 şaşırsın dıyelim ben makaraya sarmayacağım beden yapacağım. uzun olta bedeni... benim derdim farklı. maalesef. ama alacağım..... yarın buldururum ben o misinayı.

15. Cevat Ergin

Cevat Ergin Cevat ERGİN

Sevgili Erdal sende çok şüphecisin konu nerden nereye geldi 3,5,10 derken en pahalı misinaya geldik bari baştan pahalı ve sağlamlığı tartışmasız misina deseydik.

16. bulursan bilgimiz olsun;) :)

17. Cevat Ergin

Cevat Ergin Cevat ERGİN

Hayatta şaşırmaz istavritçilere sorun 0.10 ve 12 kullanırlar.

18. ben sufix kullanmaya devam edeceğim..takii başka daha kaliteli karşıma çıkana kadar..
    Fakat dediğim gibi bu sene dynemaya başlayacağım..dynemadada marka çok önemli.ucuz olanları almak yerine sufix daha iyi

19. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    işte erdal ben neden sıkılıyorum zannedıyorsun. Tarkan bugun telefon açtı ali ben Sufix XL strong alıyorum. sanada alayımmı dedi Bende hayır ben kararsızım dedim. ve bana şöyle bir cevap geldi karşımdan Ali 2,5 TL ben alıyorum. iyi bir misina ve fiyat, kalite. bence burada bir soru işareti var gibi??

20. Cevat Ergin

Cevat Ergin Cevat ERGİN

En ucuz alba ve remixon un dynemaası onları atbaşı suffix takip eder,içlerinde en iyileri yine Berkley ama bir kk 6o fiyatına,bunlardada alman veya usa malı iyidir.