Ali bey niye oltadan sonraki ilk fırdöndüden itibaren bir örme kullanmıyorsun,sen aynı yerlerde avlanıyorsun oralardada olta takılmaz.bari kafan rahat eder
İçin rahat olsun..beni bu sene memnun eden yegane misina.. makinadan 035 asso d.strenht'i çıkartıp sufix sarma ihtiyacı hissettim.. sardıktan sonrada doğru karar verdiğimi gördüm..2,5 ytl komik bir rakam ve şüphe uyandırması normal..kullanınca hak vereceğinize eminim
Ali diyebilirsiniz. sorun olmaz üstadım. Benim takımlarım zaten ilk fırdöndüye kadar tarafımdan örülmüş takımlardır yani 3 adet 0,35 i örerim ondan sonra fırdöndü ve beden yaparım. sıkıntı bedende benim uzun olta da kullandığım takımım biraz maliyetli ve değerli . işte bu yüzden onu harcamak işime gelmiyor koptumu gitti. işçilik emek uğraş onu istemiyorum. ve kaliteli misina diyorum ya zaten bir kere alacağım maddi külfeti zaten tuttuğum balık zevkinin içinde kaynayıp gider. sevgiler
Arkadaşlar birde cabela's ta misinalar kısmına bakın bakalım bizde satılan suffixler var mı?Hepsi değişik ürün
şu an elimde katalog bakıyorum bende göremıyorum işte o andada acaba korsanmı durumu aklıma gliyor ve iş kaos oluyor. sufix siege ve Braid var bu katalogta
ben şimdi baktım pekçok sitede var sufix xl strong.. hatta bizim fikir alışverişine benzer bir durum surftalk adlı sitedede geçti.. oradada sufix epey konuşuldu
mesela güzel misina..sufixi yabana atmayın..konuştuğumuz seri fason falan değil..dışarıdada satılıyor.. örneğin burada http://www.lystfisk.dk/default.asp?pageload=serievis&gruppeID=63&serieID=831
Bu ürünü geldi türkiyeye istersen buldurabilirim adanada kullanan arkadaşlarım var,ayrıca netten sitesine girin ve oradan bakın hep yeni çeşitleri.Erdal hala aynı şeyi konuşmayalım ben suffix kötüdür demedim kullanıyorum ve çok memnunum,sağlam,tartışmasız ama denizde kullanmıyorum
Ben hep uzun oltaya beden ve torik rapalasında kullanacağım için arıyorum...1 takımım gitti cumartesi acısını hala çıkartamadık...
Tamam o zaman problem yok sadece fikir yürüttük başka alternatifler için ben yağmurda şemsiye alıyorum,sen yağmurluk giyiyorsun ikiside yağmurdan koruyor
Arkadaşlar hepinize iyi geceler,ucuzu ve kaliteyi hep beraber bulmalıyızki menfaatler buluşsun,tecrübe paylaşmaya devam
. ALi & Erdal. Öff sabahtan beri 1 saatir Sizi okuyorum . Aklım bir ona bir diğerine gidiyor. 1 tane 5 Kilo kantar demiri alıp elimizdekileri teker teker denesek olmaz mı .?