Muhtesem Baliklar Ve Dev Bir Zipkin Ustasiyla, Alderman Adalarinda

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında Huseyin Alp Arslan tarafından paylaşıldı.

1. tarcan

tarcan ...

Favori Kamış:
    .
    Favori Makine:
    .
    En İyi Avı:
    Kefal 325 gram
    Sevgili Hüseyin Alp Arslan .

Bizleri Belkide hiç gidemeyeceğiz diyarlara götürüp
    hayal bile edemeyeceğimiz duyguları yaşattın.

Teşekkürler.

.

2. bergamadanahmet

bergamadanahmet ahmet

En İyi Avı:
    levrek 300 gr
    heyecandan dilim tutuldu kendimi maceranın içinde o teknede hissettim. 3. bölümdeki mercanada aşık oldum.
    tebrikler.

3. arzu_ipek

arzu_ipek Arzu

Favori Kamış:
    BEYNİM
    En İyi Avı:
    TASUCU
    ellerinize sağlık
    anlatım sahane

4. gitarist4485

gitarist4485 efendi

Favori Kamış:
    ne sen sor ne ben söyleyeyim
    En İyi Avı:
    Deniz; 1.200 gr Levrek - Tatlı Su; 4.5 kilo sazan
    ne diyeyim. helal olsun

5. CoNTRoLLeR

CoNTRoLLeR Bekir K.

Favori Kamış:
    Linea Effe OYSTER CAST 4.20 mt. SURF kamış ve 60 lık 4 bilyeli noname makina.
    En İyi Avı:
    Balıkavı.net
    Hüseyin abi eline,koluna,yüreğine sağlık. Bizi oralara götürdün anlattıklarınla. Roman tadında, içinden onlarca ders alınacak bir anlatım olmuş. Çok teşekkürler, paylaşımlarının devamını bekliyoruz. Türkiye'den sevgi ve saygılar.

6. summerset

summerset Barıs Tufan

Favori Kamış:
    lineaeffe fishing ferrari extreme 2000 surf kamış ; tubertini gorilla surf makine
    En İyi Avı:
    50 cm kofana ;2 kg kalkan
    Hüseyin abi yazını okurken ; fotoğraflara bakarken sanki o teknede bende sizlerle berabermişim gibi hissettim kendimi. Gerçekten anlatımda resimlerde anlatılan düşüncede çok güzel çok teşekkürler...... :)

7. Asant07

Asant07 Osman

Favori Makine:
    Banax
    Hüseyin ağabey ; sizi izlemeye devam ediyoruz. Her zaman ki gibi enfes bir sunum yapmışsınız. Siz, bize okutuyorsunuz, öğretiyorsunuz ve yaşatıyorsunuz. Yüreğinizin güzelliğini bizlerle paylaşıyorsunuz. Şahsınız da tüm ekip arkadaşlarınıza ve size, bu güzellikleri bizlerle paylaştığınız için çok teşekkür ederim. Allah' a emanet olun, sağlıcakla ve muhabbetle kalın.

8. draco

draco Kaan

Favori Kamış:
    Vercelli Alba Surf, Yamaga Blanks EARLY 94MHR
    Favori Makine:
    JDM Shimano Stella SW8000PG, Daiwa Certate 3012H
    En İyi Avı:
    Tuttuğum ilk ispari. o olmasa burada olmazdım.
    süper fotoğraflar süper sunum. sizin hikayelerinizi okurken kendimi cidden yanınızda, o sularda hissediyorum ve o anları yaşamış kadar tatmin oluyorum yemin ederim. elinize sağlık. görürseniz uğur bey'e de selamlarımızı iletin, gerçekten olgun, örnek bir avcıymış.

ayrıca; hüseyin bey bir şeyi merak ediyorum, bu mercanlar bizim fangrilerin oraya adapte olmuş türleri mi? renkleri ve yapıları biraz farklı çünkü ama sparidae familyasından olduğu belli. oralarda bunlara "porgy" ve "red porgy" falan mı diyorlar?

9. Conqueror

Conqueror Ahmet Fatih Eryılmaz

Favori Kamış:
    Silstar at makara 50 lik , Silstar Bx makara 50 lik ,Silstar 2,70 m iki adet kamış
    En İyi Avı:
    100 gr israil sazanı
    Muhteşem görüntüler ,muhteşem balıklar ,muhteşem avcılar ,tek kelimeyle her şey muhteşem Hüsyin abim

10. trefli

trefli semih sözer

Favori Kamış:
    seac-sub xfire 85 zıpkın posedion ultımade olta
    En İyi Avı:
    hala denizde duruyor
    selam Hüseyin can,

Yine bir raporunu imrenerek ve sanki sizinleymişcesine yasayarak okudum.Anlatımına emegıne saglık.Muhtesem.Her paylasımın için çok tesekkurler.Bu enfes anlatımın ve fotograflar için harcadıgın emek ve senın onunde bana saygıyla egılmek dusuyor.

Selam olsun emeklerıne selam olsun kisiligine...

11. hmustak

hmustak Hakan MÜŞTAK

Favori Kamış:
    Shimano
    En İyi Avı:
    45 cm BALON..!
    muh-te-şem
    (bizde adrasanın balonlarıyla uğraşalım)

12. balıkadam

balıkadam ibrahim

Favori Kamış:
    olta ve zıpkın
    En İyi Avı:
    1 kiloluk aynalı sazan ve 1 kg 900 gr lık alabalık
    süper balıklar,süper avlar ve en önemlisi süper bi anlatım

yazıyı yazan ellerinize sağlık :) sağlıcakla kalın

13. ZiZiM

ZiZiM

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    0,00002 kg istavrit (:
    anlatım ve resimler harika teşekkür ederim

14. KSK/34

KSK/34 Serkan/ksk

En İyi Avı:
    hayalimdeki levrek
    Alp abi yine soluksuzca okudugum bir rapor ellerine saglık harika bir anlatım

15. cem76

cem76

Favori Kamış:
    olta,zıpkın
    En İyi Avı:
    levrek 14 kilo,kırlangıç 5 kilo,kalkan 8 kilo,karagöz 6 kilo
    orda zıpkınla vurulmuş balık resimleride güzel olurdu.

16. hauki

hauki mustafa cecen

Favori Kamış:
    olta ve zipkin
    En İyi Avı:
    görup de tutamadigim balikti
    buyuk ustad H.Alp abi ve Ugur abi ve tum ekip arkadslari bu guzel resimlerle ve anlatimla suslenmis raporu bizlerle paylastiginiz icin tesekkurler..Allahim bir gun nasip edip lotoyu tutturursa bana ilk isim yenizellanda da sizlere katilmak ve sizlerle baliga cikmak olacaktir tabi oglun da katilacak bize:) sonra bagiracak ordan baba baba i catch a big fish..baba its kingfish help me!!:Dne kadar guzel yerler orasi ve nekadar sanslisin ki abi orda ayni dili konustugun bir kac tane balik avindan hoslanan arkadaslarin var,ben burda bizimkileri baliga alistirmaya calismaktan sikildim insanin icinde olmayanca olmuyor o yuzden hala tek tabanca takiliyor ve avdan zevk almaz oluyorum:(bir balik yakaladiginda o heycani senle paylascak biri veya avi cekisini görecek bir dostun olmayinca inan bana balik oltanin ucunda cirpinip dururken ben makineyi sarmaya useniyorum kacsin diye suda bekletiyorum,eskiden baligi kacirmamak icin yorardik ugrasirdik ama simdi tad almiyorum..bu sevda bir volkan olmus patlamis zamaninda etrafa atesini puskurtmus ve yuvasindan uzaklastikca uzeri kabuk baglamis ama hala icerisi sicak..diye özetlemek gerek:)hedefimde 3 ulke var 1,tayland tatli su avi icin 2,newzelland denizde avlanmak ve muhtesem dogaisini solumak icin 3 norvey somonlari hoplatmak icin.gerci norvec yakin ama zaman yok:Dlafi fazla uzatmiyayim aviniza ve paylasiminiza söylenecek söz yok herzamanki gibi muhtesem zaten su sitede siz ve Namik abi olmasa söyle guzel bir rapor okuyamiyacagiz..Allahim gönlunuzdeki guzellige ve dilinizdeki siir gibi kelimelere zeval vermesin...devamlari gecikmesin abi birde bana yolladigin resimleri felan raporlarsan veya eskileri nostalji olrak yayinlarsan sevinirim:)
    saygilarimla

17. gülbaharlar

gülbaharlar gulbaharlar

Favori Kamış:
    el oltası, kamış
    En İyi Avı:
    13 kilo aynalı sazan
    tek kelimeyle güzel fotolar ve güzel bir anlatım ellerine sağlık selamlar

18. Oltalı_Adam

Oltalı_Adam yok

En İyi Avı:
    Fis
    valla fılm gıbı anlatmışınız emeğinize ve elinize sağlık super balıklar :)

19. poissonbleu

poissonbleu murat

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    kocaağız 4kg
    Büyük Üstad Hüseyin Bey bir av raporunun çok ötesinde bize tanıttığınız dünyanın çok uzak bir köşesindeki çevreyle,ilk defa gördüğümüz balık türleriyle, yine sayenizde tanıdığımız su altı avcısı Uğur Bey'le mükemmel bir gezi raporu ve bir belgesel niteliğinde ele alarak bizimle paylaştığınız Alderman adaları maceranız doğaya ve dolayısıyla insana olan sevgimizi bir kat daha arttırdı çünkü doğayı sevmeyen insanı sevemez, okuduğumuz diğer av raporlarında tutulan avın büyüklüğü ve sayısına dikkat çekilirken sizin raporlarınız bizleri bilgisayar ekranının başından alarak Yeni Zelanda'nın muhteşem doğası ve serin sularına götürüyor ve o güzellikleri sayenizde biz de yaşıyoruz,sizlere teşekkürlerimi sunarım.
    Bir eleştiri gibi olacak ama bazı arkadaşlarımız lütfen alınmasınlar , şahsen ben av raporlarında ızgara üzerinde pişmiş veya mutfakta temizlenmiş veya yanına sigara paketi konmuş balıkların görüntülerini görmekten hoşlanmıyorum ve bunun balık tutmanın sportmenliğine yakışmadığını düşünüyorum ama bunların yayınlanıp yayınlanmaması kararı sonuçta forum yöneticilerine ait, bu benim şahsi düşüncem. Bu paylaşımınız ve diğer raporlarınız bence herkes için örnek rapor niteliğinde olmalı diyorum.
    Tebrikler ve teşekkürler üstadım.

20. rıfat yaman

rıfat yaman RIFAT YAMAN

Favori Kamış:
    alba star akina ve kamış
    En İyi Avı:
    yıl 1992 ankarada aynalı sazan 16.5 kilo
    çok güzel bir anlatım ve resimlerle insanı bu iş için adeta narkoz etkisi yapacak bir macera teşekkürler sağolasın eline sağlık