Muhtesem Baliklar Ve Dev Bir Zipkin Ustasiyla, Alderman Adalarinda

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında Huseyin Alp Arslan tarafından paylaşıldı.

1. Huseyin Alp Arslan

Huseyin Alp Arslan Huseyin Alp Arslan

Favori Kamış:
    olta ve oltadan baska hic bir sey
    En İyi Avı:
    22 kg Kingfish
    Sevgili Osmancigim, benim cok degerli yuksek yurekli dostum,

Ahh bir seninle yuz yuze gelebilsem... Cok tanimak istedigim bir dostsun...Elimden geleni yapiyorum, aslinda sizinle bunlar analmini buluyor.Cok sag ol degerli kardesim.Cok daha farkli konularda calismalarim yakinda elinize gececek.Umarim onlarida begenirsiniz, onlarda da farkli noktalar bulabilirsiniz.

Kendine ve o guzel yuregine cok iyi bak. Allaha emanet ol..

(Boyle gec kalirsamda kusuruma bakma...:) )

Rast gelsin...

2. Huseyin Alp Arslan

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    22 kg Kingfish
    Sevgili Kaan,

Oldukca nitelikli payulasimlarini okuyorum...Hikayelerini izliyorum... Kusura bakma zaman olarak cok kisitliyim... Ancak cok yonlu bir dostsun... Bu ise merakin ve bilginde azimsanmiyacak olcude.tebrik ediyorum.Degerli nazik yorumun icinse ancak tesekkur edebilirim...

Ugur'a selamini iletecegim...Zaten o da takip ediyordur... Yakinda sanirim aramizda da olur.Ama onunda zaman acisindan pek rahatligi yok...

Sevgili Kaan ,

Burda bu mercanlarin adi snapperdir ve buranin aslinda en degerli sofra baligidir. Herkes snapper'a tapar.Pagrus auratus bu baligin bilimsel adi olup pasifige ozgu bir mercandir.1.30m'ye ve 20kg uzerine cikabilir... Muhtesem bir baliktir. Umarim size cok daha buyuklerini gosterebilme sansina erisecegim...

Gorusmek dilegiyle...

Saglicakla kal...

Rast gelsin.

3. Huseyin Alp Arslan

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    22 kg Kingfish
    Fatihcigim, degerli dostum, cok tesekkur ederim...Umarim keyfin yerindedir, umarim gonlunce baliklara olta atiyorsundur...

Son zamanlarda cok mesgul olmam nedeniyle pek birlikte olamiyoruz.Kusuruma bakma...

Degerli yorumun icin cok tesekkur ederim.Saglicakla kal degerli dostum.Dahasi gelecek...

Rast gelsin...

4. Huseyin Alp Arslan

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    22 kg Kingfish
    Sevgili ve cok degerli Kardesim Semih,

Bu butun emege sizin verdiginiz deger onu anlamli kiliyor. Bu yuzden asil tesekkur etmesi gereken benim...Gercekten cok sag olun.Cunku bana verdigim emege anlayacak, o aski paylasacak insanlar var dedirtiyorsun...

Dahasinda bulusacagiz.Cok guzel suprizler yapacagim size.Insallah her sey yolunda gider.

Allaha emanet ol....

Rast gelsin...

5. Huseyin Alp Arslan

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    22 kg Kingfish
    Cok tesekkurler dostum.Gorusmek dilegiyle...:)

6. Huseyin Alp Arslan

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    22 kg Kingfish
    Sevgili Ibrahim,

Ilgin icin ben tesekkur ederim.Dahasinda bulusabilmek umuduyla,saglicakla kal...

Rast gelsin...

7. Huseyin Alp Arslan

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    22 kg Kingfish
    Ilgin icin ben tesekkur ederim Servet...

Gorusmek dilegiyle saglicakla kal dostum...

Rast gelsin.

8. Huseyin Alp Arslan

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    22 kg Kingfish
    Sevgili Serkancigim, gene usenmemis yazmissin...Cok tesekkur ederim...Senden tebrik vasitasiyla olsada haber almak cok guzel... Umarim keyfin yerindedir. Kusura bakma cok gec cevap verebiliyorum...

Dahasini hazirliyorum sevgili dostum...

Gorusmek dilegiyle...

Kendine iyi bak...

Rast gelsin...

9. Huseyin Alp Arslan

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    22 kg Kingfish
    Sevgili Cem Bey,

Uzun zaman oldu gorusmeyeli.Umarim iyisinizdir ve keyfiniz yerinizdedir. Umarim essiz baliklar yakalamaya devam ediyorsunuzdur.

Paylasimda oldukca fazla zipkinla vurulmus balik vardi...Ancak o gun Ugur'un sipkinina gore balik bulamadik.Bunlari yakinda gostercegimi saniyorum.Ama oldukca fazla Ugur'un eski avlarinda vurdugu trofelere yer verdim...

Gorusmek dilegiyle kendinize iyi bakin...

Rast gelsin...

10. Huseyin Alp Arslan

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    22 kg Kingfish
    Benim uzaklarda ama her zaman kalbimin yanibasinda ki dostum,

Benimde hayatin cilesi icersinde bazen baliktan uzak dustugum anlar oldu ama inan o volkan hic sonmez. Durumu sartlari illaki yaratir ve patlamaya devam eder.Inan bana o gunler de gelecek.Simdi sabret.Once hayatini kur. Gerisi inan gelecek...Daha cok guzle baliklarini gorecek cok guzel paylasimlarini okuyacagiz...Hem senin hem de Deniz'in...:)

Bu actigim paylasimlarin cogu sevgili Mustafa gecen yaz yaptigim balikciliklardan... Gerisini de aciyorum.Artik oyle uzun beklemezsin.Hatta arada da actim sanirim kacirdin...Kisaca gerisi geliyor. ( en az 10 tane iyimi, bazilari cok uzun...:) korkuyorum acmaya...:D )

Kendine iyi bak dostum, Deniz'in gozlerinden op...Sanirim simdi Finlandiyadasin...

Sen gene kac, o muhtesem golerin hic olmazsa guzelligini bize tasi...Ya oyle dev turnalarin oldugu yerde sikayet edilir mi? Birde adamlar pek takilmiyorlarmis o baliga... Hem bak simdi dostlar burda..yani insanlar bekliyor. Arada sirada cik.Parani biriktir, sene de 3 balikciliga kac ama kaliteli balikcilik yap.Tadi damaginda kalsin...

Kendine iyi bak guzel dostum... Ustadimsin... Sen kimsenin bilmedigi kadar Ustadsin...

Gorusmek dilegiyle, saglicakla kal...

Rast gelsin...

11. Huseyin Alp Arslan

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    22 kg Kingfish

Sevgili Ali Bey, cok degerli dostum,

Uzun zaman oldu gorusmeyeli.Umarim iyisindir...Berkin keyfi nasil...Hala paylasimlarimla ilgileniyor mu? Onun gozlerinden op benim icin... Sana burdan sevgilerimi ve saygilarimi gonderiyorum.Cevaplarim gecikiyor ozur diliyorum...

Colugunla cocugunla saglicakla kal...

Gorusmek dilegiyle, degerli yorumun icin cok tesekkur ederim...

Rast gelsin...

12. Huseyin Alp Arslan

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    22 kg Kingfish
    Dahasinda bulusabilmek umuduyla sevgili Cagatay kardesim...Cok sag ol...

Saglicakla kal...

13. Huseyin Alp Arslan

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    22 kg Kingfish
    Sevgili Murat Bey , cok tesekkur ederim, cok naziksiniz...

Uzun zaman oldu gorusmeyeli, umarim iyisinizdir. Umarim gene yurt disina kacamaklar yapabiliyorsunuzdur...Buralara yolunuz duserse beklerim, biliyorsunuz...

Elestirilerinize katilmamak elde degil... Ama 'Roma bir gunde fethedilmedi" Yavas yavas herkes daha guzeli ortaya koymak icin el birligi edecektir. Siteler buyuyor ve daha gercekci hedefleri olmaya basladi.Bu cok sevindiricidir. Arkadaslarimiz degisik orneklerle kaliteli calismalar hakkinda bilgi sahibi olmaya basladi, cok degerli calismalar bazen cikiyor, sizin gibi degerli dostlarimizin yapici elestirileri okunuyor ve elbette bunlar daha iyiye bir davet oluyor.Ben cok umutluyum... Bundan on sene once bana bu forum olayini birisi anlatsaydi ruya derdim...Kimbilir daha ne imkanlara kavusacagiz. Kimbilir belki o muhetsem baliklara da Ulkemizde kavusacagiz...

Cok degerli yorumunuz ve yapici elstirilerini icin cok tesekkur ederim.Aslinda bunlar etraflica gorusulmesi gereken basli basina konular...

Samimi dostlugunuzu ozlemisim...Dahasinda bulusabilmek umuduyla sevgili arkadasim...Kendine ve ailene cok iyi bak..

Simdilik saglicakla kal...

14. Huseyin Alp Arslan

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    22 kg Kingfish
    Ben tesekkur ederim Sevgili Rifat Bey,

Dahasinda bulusabilmek umuduyla, saglicakla kaliniz.

Rast gelsin...

15. Huseyin Alp Arslan

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    22 kg Kingfish
    Sevgili Okan ,

Balik kismet isi , pek cok bilesken yerli yerinde olmasi lazim.Gunu gelecek daha cikmadan bunlari kestirip avciligini ona gore planliyacaksin... Umarim son seferin iyi gecmistir...

Sana rast gelsin diyorum...Insallah muhtesem baliklar kismetin olur...

16. Huseyin Alp Arslan

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    22 kg Kingfish
    Sevgili Ahmet, senden haber almak ne guzel. Kusura bakma cok yogundum zamaninda mesaj yazamadim.Sevgili dostum umarim iyisindir , keyfin yerindedir.Biz bildigin gibi , gordugun gibi baliklarla , paylasimlarla elimizden geldigince bu gurbet diyerlarla Memleket arasinda bir kopru olamaya calismaya devam ediyoruz.Incelik dolu yorumun icin tesekkur ediyorum.Her paylasimda senin gibi degerli dostlarla bulusmak cok guzel...

Kendine iyi bak... Gorusmek dilegiyle...Sevgiyle saygiyla saglicakla kal...

Rast gelsin...

17. Huseyin Alp Arslan

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    22 kg Kingfish
    Ya Burak, atlayip gel buraya...:) Bu yaz, yap bir supriz...Olmazsa bir dahaki yaz.Kacalim senle baliga... Sen kafaya koyarsan yaparsin...

Cok tesekkur ederim dostum...Sevgiyle kal...

18. mhakanbasar

mhakanbasar Mustafa Hakan BAŞAR

Favori Kamış:
    SHIMANO VENGEANCE SPIN 2,10
    Favori Makine:
    Spro Red Arc Tuff Bady
    En İyi Avı:
    turna 102 cm 8,5 kg
    İşte okuduğum andan itibaren duygularımı ve düşüncelerimi aktarabilmek uğruna rüyasına yatacağım müthiş bir mecera ve müthiş bir aktarım daha....Hüseyin bey belkide bu macerayı yaşarken çocuklar gibi şendi....Yakalanan balıklar belkide onu hiç yormadı...Bizlere örnek olma adına doğruyu gösterebilme adına anlatımı en sürükleyici mecara romanlarına bile taş çıkartacak bu hikayeleri hazırlayabilmek bence en zor olanı...Okyanusun ta öbür taraflarından bizleriçin belkide en değerli zamanlarını bu hikayeye harcadı...Kendisine binlerce kez teşekkür ediyorum....ve saygıyla eğiliyorum.....

19. poissonbleu

poissonbleu murat

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    kocaağız 4kg

Sevgili Hüseyin Bey yorumuma ve diğer yorumculara tek tek cevap verme nezaketinizden ötürü sizlere ayrıca teşekkür ederim,samimi dostluğunuzu bende çok özledim ,Türkiye'ye geldiğinizde sizi ağırlamaktan büyük onur duyarım,belli olmaz belki bizim de birgün oralara yolumuz düşer.

Bahsettiğiniz yurtdışı kaçamaklarını şu sıralar yapamıyorum, şu anda iş nedeniyle Şanlıurfa ilindeyim ve Atatürk baraj gölüne çok yakın mesafedeyim, tahmin edeceğiniz gibi burdada rahat durmadım ve tatlı su avcılığından anlamadığım halde en son geçen sene izmir foçada mercan avında kullandığım makaralı kamış ve dip oltasıyla aynı iğnelere mısır takıp tatlı suda ilk denememde 3 tane 1 kiloluk sazan balığı yakaladım,demekki balık bol olduktan sonra takımın ve oltanın fazla önemi kalmıyor ama yinede yurtdışında balık tutmanın yerini tutmuyor,ülkemiz denizleri dışında benim en çok haz aldığım nokta oltanın ucunda gelen balığın ne olduğunu bilmemek ve heyecanla makarayı sarmak, yeni türleri tanıyıp bunlarla ilgili araştırma yapmaktı, inşallah forumdaki bütün arkadaşlara yurtdışında bu deneyimi yaşamak nasip olur ve sizin de bahsettiğiniz gibi ümit ediyorum bir gün biz de denizlerimizde balık türlerindeki çeşitliliğin artışını görme mutluluğunu yaşarız.
    Sıcak dostluğunuzu dünyanın bir ucunda olsanız da yanıbaşımızda hissettiriyorsunuz,en kısa zamanda tekrar görüşmek dileğiyle sağlıcakla kalın...

20. mhakanbasar

mhakanbasar Mustafa Hakan BAŞAR

Favori Kamış:
    SHIMANO VENGEANCE SPIN 2,10
    Favori Makine:
    Spro Red Arc Tuff Bady
    En İyi Avı:
    turna 102 cm 8,5 kg
    Sevgili Namık
    Etkisel özel mesajını okudğunda o kadar çok alkış yapmışışımki yorgunluktan o gün uyuya kalmışım :p Alkış seslerim kulağını çınlatmadımı ? Teşekkür ederim sevgili dostum seni anlayabilen insanlar içerisine benide kabul ettiğin için.....