O zaman biz devam edelim müzeyi zenginlestirmeye... Hardy-Altex No5 makinasi,temiz bakilmis olani 300-500euro arasi satiliyor...
Teşekkürler Bizlerle paylaşman dan dolayı çok teşekkürler, inan ki zevk ve merakla takip ediyoruz. Bol şanslarmrsparkle
Çalışma hayatına başladığım 1985 yılında ilk maaşımın yarısından fazlasını vererek edindiğim ilk takımım. VİKİNG 5060 Makina ve SHAKESPEARE ALPHA 3.00 Teleskopik kamışım. Hala kullanılır vaziyette, pırıl pırıl. Kullandığım 25 yıl süresince, en küçük problem yaşamadım. Hele ki kamışın porselen ve krom halkalarında en küçük kararma, oksitlenme bile oluşmadı. ( Aynı benim gibi.hihi hihi ) Tabii ki ben emekli olunca, onlarda 25 yıllarını doldurup emekliliklerini hakettiler ve emekli oldular.hihi hihi Bu vesile, resim yüklemesinide çözdüm herhalde.
Selim abi ne güzel bir konu açmışsınız arkadaşların ekledikleriyle beraber benim de baba yadigarı ekleyeceğim birkaç makina var bence bu konu sabitlenmeli selamlar abi
Italyan yapimi Cargem 22,ingiltereden 1530 euroya satici buldu bu makina,yanlis yazi hatasi filan degil tam tamina 1530 euro... Uploaded with ImageShack.us
Hollanda Eindhovende düzenlenen eski balikavi malzemeleri borsasindan bir kac kare... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
Resimlerin devami... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
Selim Abi ellerine sağlık. Bu güzellikleri bizlerle paylaştığın için kendi adıma teşekkür ederim. Saygılarımla
Değişik bir konu, emek için teşekkürler. Makinalar çok eski olmalarına rağmen çok temizler. Kendi makinalarımdan utandım. Benim de alanında tek olan ışıklı bir makinam var. Günün birinde unutmazsam ekleyeyim. Markası balzer mi neydi?
Doğrusunu söylemek gerekirse bende çoğunu böyle temiz olarak aldım,başka modellerde var ama onları temizlemem gerekiyor,temizlik işlemleri bitince bu köşede göreceksiniz...