Tamam Yakup abi tavukları yarım kiloya ekmekleride 1 e düşürürüz olur biter Yeterki gönüller bir olsun.
arkadaslar özür dilerim bodrumdan samsuna dırek ucak bulamadım aktarmalı var oda saatlerı işimizi görmüyor üzüldüm valla ... tekrardan ilginize tesekkür ederim
E ozaman biz toplanıp Bodruma gelsek ??? Gönüller bir olsun, daha ne fırsatlar çıkar inşallah. Allah sağlık versin yeterki...
valla sırf sızler için bır plan yapıp kacıyordum samsuna ama nasıp degılmıs beklerım dıdım altınkuma teknem hazır olacak cumartesıye anlıyacagın işlem tamam balıkları kova kova tutmaya
şu anda dışarıda yağan karı seyrederken, İzmir'deki arkadaşların iklim şansını da kıskanıyorum. umarım organizasyonumuzu kötü etkilemez
Kaya abi çok şey kaçıracaksın, biliyorsun değil mi valla ortam tam senlik ona göre, ben kaçırma derim Bu arada o senin yekneyi de bir ara görürüz inşallah (10 m lik bir şeye yat demek daha uygun olur ama neyse )
Geçen sene aynı tarihte, yağmur ve soğuk altında ve tam sabah saat 3:30 da oradaydık. Tatlıs levreği ve kaya avlayabildik. Akşamdan gelen kişiler 3 kg dan ağır sazan avladılar hem de bir kaç tane... Ama en önemlisi çok muhabbetli ve eğlenceli bir organizasyon olmasıydı. Bu sefer 8:00 da barajda olmayı düşünüyoruz. Tipi de yağsa hiç balık avlayamassak ta... arabalarda, yada akbalığın verandaları altında sıcacık sohbetlerle ısınacağımıza eminim.
Murat bey bundan 3 gün öncede sıcaktan terliyorduk nerdeyse. Daha organizasyona 1 hafta var. Neyin ne olacağı belli olmaz. Onun için bugünkü havaya bakıp arkadaşların gönlünü kaçırmayalım.
Size birşey sölimmi kar yağdığı zaman bu somon balığı kuduruyo hangi yeme vuracağını şaşırıyo dua edelimde kar yağsın....