Katılıyorum, Benim de düşünem sabah kahvaltısını tesiste yaptıktan sonra geri kalanı doğayla babaşa olanaklar ölçüsünde yapmaktı. Çok fazla dolu dolu her şeyin kampa taşındığı doğa sporları organizasyonlarını pek sevmem aslında. Ama ortam onu gerektiriyorsa da seve seve uyarım. Organizasyon süresince çayı altının tütmesini sağlayacağım. Diğer dostlardan da öneriler bekliyoruz.
Yakup abi ve Ömer abi düşüncelerinize aynen katılıyorum. Sanırım hep beraber yapılan bi kahvaltıdan sonra av yerinde kalmak daha doğru. Benim gibi balık avını görünce yeme içmeyi unutanlar içinde böylesi daha iyi olur sanırım
Vallahi yeminle söylüyorum eğer balık tutuyorsak yani iyi balık varsa hazırladığımız yemekleri geri götürdüğümüz çok olmuştur,tek ben değilmişim.
Lütfen Dikkat !... Arkadaşlar, Sağlıklı bir organizasyon için aşağıdaki listenin son hailini belirlememiz iyi olur. Bu sebeple lütfen iptaller yada yeni katılanlar bilgi versinler. Sonra bu doğrultuda program yapalım. En son liste sanırım bu şekildeydi.. 1- Taylan Tomrukçu 2- Musa Karaoğlan 3- Murat Çelikkaya 4- Mehmet Çağlar 5- Bekir Bülbül hocam ve muhtemelen oğulları 7- Ömer Akşahin 8- Bendeniz ve kardeşim Ercan... 10- Sami Taşdemir 11- N@mık 12- Aylin-Utku - Orhan Muhtemelen katılacak arkadaşlar 1- Hakan Özden 2- Erhan Albayrak 3- Önder Kılınç 4- Nihat Sunar Toplam: 13 kişi kesin - 4 belirsiz.. İlginizi rica ediyorum . Özelden de mesaj gönderebilirsiniz.
Sanırım böyle bir listeyi araba içinde yapmak gerekiyor.Kaç araba ve içinde kimler var kontenjanı varmı, gibi ne dersiniz??
Kesinlikle haklısınız, benzer sebepler için tam liste almaya çalışıyoruz. Arkadaşlar, aracı olanlar daha doğrusu aracı aynı zamanda müsait olanlar da bilgi verebilirmi?
Bu organize çok ses getirecek..... Hepinize başarılar Namık senin ne işin var orda onu çözemedim. Sen bayramda akraba ziyaretine mi organizeye mi gidiyorsun
Pırıl pırıl derin sulu bir barajdır. Kıyılar taş-kum-kaya-çayır. Sığ bölgelerde şu an azalmış miktarda bitki. Her türlü oltayı atma olanağı var, ama fly için geç kaldık sanırım, balık o kadar yüzlemez galiba.
Atakum iskelesinde (sadece gimanın oradaki, Samsuna yakın olanda) artık istavritle yemlenmiş oltalarla kalkan oltası atılıp koltuğa gömülüp ısınma çareleri aranabilir. Başka balık çıkarmı, hava sakinse zargana ve belki ayaklar arasında yılarya çıkabilir. Ben en son ekimde uğramıştım, şu an net durum hakkında bilgim yok. Sazan için bu ayda sosis iyidir, bu ayda proteinli yemler daha uygun gibi.
OOo Hayırlı işler! Epeydir siteye vakit bulup da giremiyordum. Ancak bakıyorum hemşehrilerim ayaklanmış. Anladığım kadar sağolsunlar, Yakup ve Ömer arkadaşlar önayak olmuş organizasyona. İnşaallah bende Bayram faaliyetlerini hızlı yapar ve misafir durumları engel olmazsa katılmak isterim. Selamlar.
Kerim bey teşekkür ederiz. Dilerim bu sohbet ve tanışma ağırlıklı buluşmada sizi de aramızda görebiliriz.
Özeli boşalttım aslında boştu ama Ben zargana avlıyorum sadece fly ile, dostlardan duyduğum sana yakın bir mekanı sordum. Meraklısı tanıdığım doslar var. Dün TRT 2 de rastgele balıkçı proğramında üçü güzel av yaptı. Bizim dereler pek müsait değil, kaşık çevirebilirsek karlı sayıyoruz kendimizi. Ben kuzu ve mızrak balığını flyla avamayı hedef edindim. Önce takımı geliştirmem lazım, bakalım 2 yıl içinde hedefe ulaşabilecekmiyim. Bence alabalıktan daha zevkli olabilir.
Arkadaşlar, listeye itirazı olan, ilave olan arkadaş yok gibi.. Anladığım kadarı ile Namık artık yedek kulübesinde değil Sahaya çıkmış..