Liste Yenilenen liste 1- Taylan Tomrukçu 2- Musa Karaoğlan 3- Murat Çelikkaya 4- Mehmet Çağlar 5-6- Bekir Bülbül hocam ve oğulları 7- Ömer Akşahin 8-9- Bendeniz ve kardeşim Ercan... 10- Sami Taşdemir 11- N@mık 12-13-14- Sayın Mod Aylin hanım, eşleri Utku bey ve babaları Orhan Bey 15-SerkanSatı ================- 16- Hakan Özden 17- Erhan Albayrak 18- Önder Kılınç 19- Nihat Sunar Toplam: 19 kişi
arkadaslar yaptıgınız organısazyonu okudum ve yemın ederım agzımın suyu aktı bayramda kısmet olursa egedeyım ama sızde uygun gorursenız aranızda olmaktan zevk duyarım ayrıca benı havaalanından alabılırmısınız?? ve tekrar bırakmak kaydıyla m. caglar (mehmet cağlar) tanıstık kıyak arkadaş haberınız olsun bu konuda cevap yazın bana sevınırım sımdıden RASTGELE .....
Ömer Abi Allahtan bir aksilik olmazsa Musa ve Önder beraber benim arabayla geleceğiz. Bafradan kavşaktanda Yakup abimi ve Ercan'ı alacağız
Biz arkadaşım Serkan la(serkansatı) katılmayı düşünüyoruz ve bir gün önce orda olacağız... iki kişiyiz ve arabada 3 kişilik daha yer var...üstelikte gidilecek yerin acemsiyiz...
Herkese günaydın. Yavaş yavaş her şey daha da netleşiyor. Bafra usulü cevizli nokullar hazırlanmaya başladı Yörede o tarih itibariyle hava muhtemelen soğuk belki de yağışlı olacak. Herkesin sıkı giyinmesini tavsiye ederim. Listenin son hali aşağıdadır. 1- Taylan Tomrukçu 2- Musa Karaoğlan 3- Murat Çelikkaya 4- Mehmet Çağlar 5-6- Bekir Bülbül hocam ve oğulları 7- Ömer Akşahin 8-9- Bendeniz ve kardeşim Ercan... 10- Sami Taşdemir 11- N@mık 12-13-14- Aylin hanım, eşleri Utku bey ve babaları Orhan Bey 15-Serkan Satı 16-Önder Kılınç ================- 1- Hakan Özden 2- Erhan Albayrak 3- Nihat Sunar
Bir fikirde benden Bu arada Yaku ve Ömer abilerimin affına sığınarak bir fikrimi belirtmek isterim. Sürekli bir yemek derdidir gidiyor,benim fikrim:herkes 1 kilo tavuk ve 1 veya 2 ekmek alsa, hem kimseye yük olmaz,hemde daha aylaşımcı olur.Yakup abinin yaptığı kahvaltılık masraflarınıda orada paylaşırız,olur biter.Tabiiki bu sadece benim önerim.
Musa kardeşim teşekkür ederim. İlk defa bir araya gelecek olmamız çok güzel bir şey. Balık avı ve yemek sadece teferruat. Az önce Taylan'a bunca yıldan sonra ilkokul arkadaşlarımla buluşuyor gibi hissettiğimi söyledim (aradan geçen süre Taylan'ın toplam yaşının 1.5 katı kadar olunca, onun ne cevap verdiği konusuna hiç girmiyeyim ) Ben isterdim ki bu ilk buluşmamızda her şeyi organize edeyim. Bu asla bana külfet olmaz, ancak onur verir. Sinop'ta oturuyor olmam, organizasyondan bir gün önce ancak Bafra'ya geliyor olmam işimi zorlaştırıyor. Bu açıdan her şeyi tam organize edemeyebilirim. Yine de, bence öyle çok fazla malzemeye ihtiyaç yok. İnşallah hava müsade eder. Bir kır ateşi etrafında sohbet, bir iki yudum çay, yarım ekmek arası bir tavuk kanadı yeter de artar bile. Uzaklardan misafirimiz olması belki bunu biraz daha detaylı yapmamızı gerektiriyor. Onun dışında herkes yaban hayatı, doğayla ve dostlarla başbaşalık ortamında Ömer reisin de dediği gibi yemek yemeyii bile unutacak. Bir not: Adam başı 1 kg tavuk çok fazla bence... israf olur gider.
Sevgili Yakup Abi; Senin girmediğin konuya ben hiç girmeyeyim Ama insan şaşırıyor doğrusu................. anladın sen onu
Sevgili Ömer, daha öncede söylediğim gibi katılmak istiyorum. Ancak, bayramda Ankaradan misafirlerim var. Ne kadar kalacaklar şimdiden bilemiyorum. Onun için de kesin bir şey söyleyemiyorum. Ayrıca netde uzun süre takılamadığımdan cevaplarımı zamanında veremiyorum, özür dilerim. Selamlar.