RYOBI Power Proskyer Pro 109,00 EUR inkl. 19,00% MwSt., Versand ab 6,00 EUR Drucken Download http://www.yatego.com/bigfishworld/p,4580534a5726f,457d8207388147_0,ryobi-power-proskyer-pro?sid=11Y1198828562Y131dfc938b651a361b
Slm, Sürmeli balıkçılık İsmail Sürmeli tel: 0212-2936429 0212-2516894 Karaköy de rıhtımın karşısında. Hepinize rasgelsin.......
Bence piyasadaki birçok marka makineden iyi derim..yedek makaralarının olması ayrı bir avantaj ryobiler gerçekten süper alatlerdir...İnşallah çin malıı ryobi değildir
Üzerindeki dynemanın bir çeşidi olan fakat dynemalar gibi yassı değil yuvarlak yapılı bir ip türü misina olsa gerek.. özellikle sürtünmeye karşı inanılmaz bir mukavemeti var..
abi misanın 60 lığını tekneden kullannıyorum gam olayı yok, mat bi misina ama küpeştelerde sürtündükçe pürüzlenmeye başlıyor...
Biliyorum dediğin misinayı..2 marka üretiyor.. silikon ağırlıklı bir misina..tuzlu suya inanılmaz dirençli fakat aşırı uzama ve düşük çekeri nedeniyle tercih edilmiyor..
Haklısın Yücel..Büyük yerde olmak da çok farketmiyor..4 aydır makine arıyorum yok..en sonunda dışardan aldım
ryobi ler aslında japon makinelerdir..ama bu fiyat bende şüphe uyandırdı..dün bakarken japon olan bu modelde 256 sterlin fiyat görmüştüm..Bu çoğu makine için geçerli..Katologlarda japon üretimi olan ürünler aynı marka bile olsa fiyat olarak çok farklı..Çünkü gerçek kalite var... bir örnek vereyim..Eskiden daıwa nın bg serisi vardı(black gold)..yıllarca japon olanını kullandım..tek bir sorun çıkarmadı..çalındığı için yenisine baktım..aradım japon yok...sonra aynı makinedir diye malezya yapımını aldım...bu sene 1 sezonda işi bitti..dişlilerdeki aşınma ve artan boşluk had safhadaydı...bodrumda yatıyor şimdi..
Sadece Dün saat 21.16'da açılan bir soru ve yardım konusuydu, Ama, bugün başta Erdal kardeşimi ve diğer arkadaşları canı gönülden kutluyor,tebrik ediyorum. Engin bilgi ve tecrübelerini hiç bıkmadan usanmadan bizlerle paylaştıkları için,sadece 24 saattte neredeyse rekor sayıda mesaj yazarak başka bir arkadaşa yardım için ellerinden geleni yaptılar. Sağolun varolun,ben burayı bunun için seviyorum işte ellerinize yüreğinize sağlık,Arkadaşlar. 34 cevap. 1 cevap. 28 cevap. Osman kardeşim bu yardımlar ve cavaplar sanaydı kardeşim.Ağbilerinin hakkı ver.
allahrazı olsun herkesden benim sayemdede başka kardeşlerim ve abilerim de yardım dokunduysa çok büyük mutluluk duyarım zaten burada olmamızın ortak amacıda bu değil mi tekrar teşekkür ederim erdal abi ersan abi...
Herkese selam, Okuduklarımdan aklımda kalanlara kısaca; Bu aletin japon malı olduğuna dair yakışıklı metal bir etiketi var, ayrıca makine herşeyi ile kalitesini gösteriyor, makineyi yapan bir çinli için etiketi yapmak o kadar zor değildir aslında, yine de etikete inanmaktan başka yapılacak birşey yok... Turuncu misinaya gelince S.A.M.M. marka, kutusu alman malı olduğunu söylüyor ( hiçbir internet kaydında türkiye hariç izine rastlayamadım ) tuzlu su ve surf içindir deniyor, makaraları da 300-400 metrelik ve ben çok memnunum, çok yumuşak ve esnekliği minimum düzeyde.... Misinalar için çok şey yazıldı, bir marka da ben önermek isterim, bulk line saltwater yeşil bir misina, deneyin derim.....