Soru sormuştum ama arada kaynadı galiba Ben de gelmek istiyorum işlerimi halledebilirsem de mekan neresi saat kaç gibi gitmeyi düşünüyorsun yoksa istenmiyor muyum
valla alico yaklaşık 1 saat sonra denizde olacak. ve ne zaman döneceğide belli değil. ama çok balık yakalayacak gibi geliyor bana
yok murat kardes olurmu öyle sey..gelmek isteyen arkadasların yarın onlıne olması yeterlı..yarın gene konusacaz.ben is cıkısı gelecem,erken gelecek arkadaslar zargana,krace,ızmarıt tutabılırlerse iyı olur yem icin..
Tamamdır o zaman Yarın sabah ksımetse giderken havaya yakalanmazsam gün ışığıyla deneme yapmak istiyorum balıktan gelince nete girerim görüşürüz yine
ah be abim darıldım sana simdi dün.ondan ônceki gün dünya msj cektim,rapalayla zargana konusuyordunuz foruma yazdım.ama hic birine dönmedin lüfer deyince akar sular durur bende dedim,maruzatımı bildirdim gene dönmedin bu arada meran marmara acıkları tahminımce,dıkkatli ol.gece 2,3.den sonra patlama ihtımalı yuksekmis. Havanın..gerci sen bilirsin isinı.ugurlar ola.Rastgelsin..bu arada kardesınıde unutma bır daha
pazar aksami misafirim var ama gecte olsa gelebilirim sahura kadar takilirim lufer alamasamda murat in 180 mt sallamasini izlerim adresi bana da yaz murat
Murat ben senın soyledıklerını görüyorum okuyorum hemen hemen her mesajı olduğu gibi ama konunun altında sana nasıl cevap yazayım en sonunda admine atacak bak bizi forumdan dışarı cevap yazdım sana Ö.M.den
ben balıga,balık bana tutkun... alı abi en son msj.ı ne zaman cektin bilmiyorum ama gelmedı bana msj...simdi bisey yazacam gelecekmi
aydın abi bu duruma we kosula göre degisir..ben o palamutları 130.gr kursunla aldım..lüfere 180 gr kursun atacagm..aradaki fark 50gr...180.gr kursunu,170 metre atarım diyen varsa..el elden üstündür der tebrik ederim..ama benim böyle bir iddaam yok,hem kuru kuru gelmek olmaz cayıda getirecekmisin
cay icin termos yok cig kofte getirsem olmaz mi hava bozarsa acili icimizi isitir ama sen bana adresi soyle ben gaziosmanpasadan gelecem
bALIK bana ben balıga tutkun olmamı abim olmamı..lımonu unutma tamam meraya toplu gidilecek zaten,sunu söyliyim besiktasta bulusacaz