ıbrahım sızler daha gec geleceksiniz anladıgm kadarıyla..besıktasta toplanıp gıdecektik ama gec gelecek arkadaslar olacak,gün ıcınde onlıne olursanız bılgılendırmeden haberdar olacaksınız
Yok ben erken gelirim. Abiye yük olmaya gerek yok zaten. SAnıırm mera anadolu yakasında çünkü atarken oltayı sağlı atıyoruz demişinde
anadolu yakasındada güzel yerler war,ama suan nadır alınıyor.ben karsıda bıyer düsünmüstüm.tabı heryerde var ama alanları cogu o dedıgım yer we oralardan alıyor
ve bu arada gelmek isteyen arkadaslar..gün icerısınde ben gelıyorum diye not düssünler,zaten besıktasta bulusulup ordan haraket edılecek,erken gelen dostlar,bahcesehırın önünden krace,ızmarıt,zargana atsınlar.ipekle zargana cok ıs yapar.olan getırsın..alp sende vardır..sonra vay ben duymadım,vay ben bılmıyordum olmaz..
kısa bir not ::ıse gelırken besiktas üzerınden gıdıyorum , besıktas bahcesehirden güzel izmarit,ıstavrit,mezgit alıyorlardı...
bALIK bana ben balıga tutkun ıbrahım ve diger dostlar,yarın lüfer ve palamuta gelmek ısteyen arkadaslar saat 4,te besıktas,üsküdar motor iskelesinin orda bulusulup meramıza dogru yol alıcaz..tekrar sôylüyorum..saat 4te besıktasta.besıktas uskudar motor ıskelesinin orda toplanıyoruz..ben anca gece gırebılırım bundan sonra.burdan herkese selam olsun..
Ben hazırlığımı yaptım, iftarı oradan yarım ekmek döner vb. bir şeyle açıcağım. Bir kaç abur cubur aldım. Termosum yok en azında şimdilik yok. Zaten çay pek aramam, ama su ısıtıp nescafe içeriz. Yarın görüşmek dileğiyle.
bALIK bana ben balıga tutkun :ÜZELTME:: YARIN SAAT 16.00 OLAN BESIKTASTAKI BULUSMAMIZ 15.00,e ALINMISTIR..GELECEK ARKADASLAR SAAT 15:00,DA BESIKTAS,USKUDAR MOTOR ISKELESININ ÖNÜNDE OLSUNLAR...