http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=27041&highlight=resim+y%FCkleme bu işini görür umarım murat
bır allahın kulu yardım etmıyor yawww..kac saattır uğrasıyorum su resımlerı eklemek ıcın ama bunlar son..sureklımı adamın canını sıkar yaww
Kuyruk Alti Istavrit Hocam çok teşekkürler, en kısa zamanda deneyecem. Özellikle yemsiz kaldığım akşamlarda ilaç gibi gelecek...
sagol onnik abim.eksik olma..malum bayagı acıga kanala atınca,mısına dayanmıyor,,gülenlere gelince...evet o zaman gülenler simdi soksuz atmıyorlardır emin ol..
Sok derken ? Kusura bakmayın bu sok dediğiniz, şok olabilirmi ? yani takımı fırlatmadan önce yere 5 metre civarında fazlalık misinamı bırakıyorsunuz ?
yok hasan abi,sımdı varsayalım mısınan 0.35 buna iyıce acıga atmak ıcın abanıyosan kaldırmaz havada patlar,gerci sırf abanmaylada degil.misınan zedelenmıstır,yorulmustur o zaman bu sok ilac gıbı gelir...yaklasık bı 6,7 metre sarılir
Abicim Murat abinin anlatmak istediğinin ben sana türkçe mealini yazayım Diyorki Misinanda 028 veya 030 varsa bu misinalarla 180 200 grm kurşun atman zor olur O civardaki kurşunları atmak için şok dediğimiz bi teknik var onu kullanıyoruz 0.35 yada 040 misinadan 1 kamış boyu ve makineye 3 tur sarıyoruz ve yük o kalın misinaya biniyor ...
Hay ağzına sağlık Alpaslan şimdi anladım... Murat kardeşimde anlatmaya çalıştı, ama ben sorun bendeymiş..