Resimsiz, balıksız, renksiz, kokusuz, tatsız :D

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında volex21 tarafından paylaşıldı.

1. nicholai hel

nicholai hel Aykut

Peki, o kadar eminsen birşey diyemem. :rolleyes:

Öyle bir zamana denk gelip de balık alamamak, hatta o grup dışında kimsenin alamaması, dediğin gibi aşırı sinir bozucu bir durum.
    Ama demek ki olayı çok iyi çözmüşler. Ve dediğin gibi sadece sahte değil, kullandıkları diğer ekipmanlar ve bu ekipmana bağlı olarak sarım hızları da çok önemli. Sen zaten gözlemlemişsindir bunları.

Sonuç olarak av olmamış, ama bence çok önemli gözlemler yapmışsın. ;)

Az kaldı dostum, böyle bir akını bir daha yakaladığında alacaksın sen de kıyıya paşayı. ;)

2. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40 Lineaeffe Spirit Surf 3.90 (fiyat performans 9/10)
    Favori Makine:
    Spro Red Arc 20'lik (Fiyat/Performans : 8/10)
    En İyi Avı:
    Levrek (57 cm - 2.100 gr ) Sargoz (700 GR kadar) Palamut (40 cm üzeri), Lüfer 40 cm, Çipura 950 gr
    :laughing: :laughing: :laughing:

Senin olay da çok komikmiş :laughing:

Onların önüne, arkasına neresine denk gelirse attık. Neredeyse yakaladığı balığı arabasına götürürken kuma bile atacaktık. :D Yok kardeşim yok bizim jighead ağırlıkları da uygun değildi. Sert sahtenin yüzüne bilem bakmadı balık.
    Dalga falan yok zaten. Sert sahteyle işimiz zordu. En iyi slikon kullanmaktı ama her slikona da vurmadı balık.
    Hadi beni salla da diğer çok iyi levrekçilerde alamadı balık. Sinir olup, avlaktan ayrıldılar. Adamlar balık nasıl tutulur gösterdiler, Allah razı olsun :D :laughing:

Bunda yarışılcak bişey yok, eksikleri tamamlayıp, denemelere devam. Şartları iyi analiz edecez. Zaten bunlar sürekli slikon çalışan avcılarmış. :) Deneyim ve tecrübeleri on numara yani. :)
    Bizim gibi hafta sonu avcısı değiller. :D

Hakkettiler kazandılar, kutlarım da biraz da hassas davransalardı. :eek:

3. vayacon

vayacon Gürel

yaaaa Volkan sen çok yaşa.
    bi yanım balık yakalama diyo biliyomusun... yakalasan tmm.deyip bırakacaksın bu levrek sevdasını, sonra bizde böyle raporlardan olacağız :)

Yok yok yakala sen yine içim el vermedi. Gönlündeki balık denk gelir ***.en kısa zamanda.

4. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Levrek (57 cm - 2.100 gr ) Sargoz (700 GR kadar) Palamut (40 cm üzeri), Lüfer 40 cm, Çipura 950 gr
    Teşekkür ederim, beğendiğine sevindim.
    Nice sürüler sana denk gelsin. :)

5. fztyasin

fztyasin yasin özkan

Gürel abi inşallah o duyguları benim için de beslemiyosundur :) zaten şu forumda bi volkan abi kaldı bi de ben kaldım heralde bu kadar uğraşıp levrek yakalayamayan.

Sen şu yeni mera keşfi olayını bitir de senin meraları patlatalım abi :D:D:D

6. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    :laughing:

Balık yakalama diyen yanını sustur Gürel, yoksa ben susturacam. :D:D:D
    Bezdim valla, canıma doydum. Bir hafta sonu dinlenerek geçmiyor. Uykusuzluk hat safhada. :) Yazdığım bu rapor 3. mü 4. mü ne yazmadığım boş avın sonuncusu. :) Her hafta avdayım, hatta hafta içi 3 saat uyuyup gittiğim bile oldu.
    Neden?

Levrek yemeyi çok sevdiğimden değil. İnadımdan. :laughing:
    İş inada bindi. :D:D:D
    Yaktığım benzin, ekonomik olarak çökertti, internetten sıvı dışkıyla araba gidermi diye araştırma yapıyorum. :D

Durum yazdığımın onda biri yani. Bi yakalasam bi tane, havai adalarına tatile çıkacam. :D İş gibi, yaşam amacım gibi oldu.

Gönlümdeki şöyle dursun, kör, topal bi tane yakalasam yeter. :)

Sana da gönlündeki rastgelsin. :)

7. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Gözlemlemezmiyim, :laughing: bütün gece sarım hızına bakmaktan vuran 2 balığı da kaçırdım :laughing:

Biraz da boş rapor olması benim hatam. Slikon deneyimim biraz olaydı belki raporda balık ta olacaktı. :)

8. vayacon

vayacon Gürel

Tamam anladım ben olayı.. senin biraz terapiye ihtiyacın var :) Umarım 27 si hava güzel olursa sana levrek olmasada mercan sözüm olsun... Mercan adı gibi candır...50 ila 70 mt civarında tekneye gelene kadar seninle boğuşur, sende inanılmaz bir duygu yaşarsın... Ne sinir kalır ne stres.
    Yasin hazırla ekibi, açın yelkenleri, toplayın halatları....hahahaaa...

9. umutemin

umutemin MEHMET EMİN GÖKALP

Volkan abi koptum yaaa:laughing: :laughing: :laughing:

10. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    :laughing: :laughing: :laughing:

Mercan tutmuşluğum var, dediğin gibi güzeldir, basar takıma, hele biraz iriyse iyi gaz alır. :) İnşaallah herkes için uygun zaman dilimi olur. :)

Yalnız o günden şüpheliyim. Her ne kadar best günlerden biri olsa da. :D
    Hele ben gelirsem, mercanı değil, isparozu bile mumla arayabiliriz.

Sözünü unutma, gidebilirsek hatırlatacam teknede. :D :laughing:

11. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Yazarken, sizlerin yazdıklarını okurken bende gülüyorum da :p gülerken göz çukurlarım ve şakaklarım ağrıyo uykusuzluktan. :D

Göz altlarımda tansaş torbası gibi torbalar oluştu.
    Evde alafranga tuvalete gitsem, otururken uyuyup kalıyorum :D:D:D

Siz şaka sanıyorsunuz ama şaka değil. :D

12. clarkim

clarkim ergin

Favori Kamış:
    Extreme Compezitione 4.11 / Okuma Salina 3 parça
    Favori Makine:
    Okuma Safina Pro 65
    Başlık olumsuz olsa bile okurken güzel bir roman gibi sürüklemekte insanı
    Bakarsınız birdahakine kısmet sizde olur :)

13. Vedat Abayoğlu

Vedat Abayoğlu Vedat Abayoglu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Spro onlar,keyfle okudum sağol

14. 4443

4443

Alemsin vallahi VOLKan abi güldürmeyi hep başarıyorsun bu yanını çok seviyorum senin :)

Şen şakrak bir yapın var ALLAH zeval vermesin :p

Abi gece egerki ay var ise yada sahilden vuran ışık vs.. varsa suya az dahi olsa SEDEF VE SİMLİ ragloular iş yapar yanı sıra zifiri karanlıkta hiç kullanmadım doğrusu ama tarif ettiğim durumlarda levrek kandırdığım çok olmuştur jig headlı 2'li silikon düzeneği ile ...

Skor tazelemeni dört gözle bekliyoruz bu arada biz yılmadık senin yılmaya bence hiç hakkın yok :)

Arada yaptığın şu ince espirilere çok gülüyorum cidden ( HALAY kısmı özellikle ) raporunu okurken keyf aldığım en nadide insansın sevgiler :p

15. kayral

kayral Önder

Favori Kamış:
    awa-shima
    Favori Makine:
    ryobi
    En İyi Avı:
    çupra 2,10kg/Levrek 4 Küsür
    Bu soğuklarda balığa giden herkes balık yakalamayı fazlasıyla hakediyor.İnşallah en yakın zamanda gönlünüzdeki balıkları yakalarsınız, rastgelsin arkadaşım :)

16. vayacon

vayacon Gürel

Yasinim seninde Volkanında şöyle trofe birer levrek yakalamanızı o kadar çok isterim ki...

Artık yakalayınca içini doldurup duvara mı asarsınız, üç gün kokana kadar birlikte mi yatarsınız bilmiyorum... ama şunu biliyorum... burada açacağınız rapor çooook güzel olacak...

17. fztyasin

fztyasin yasin özkan

İnşallah abi olacak olacak :) Muhtemelen yakalarsak ufo görmüş masum köylü imajına bürünür bir ömür o imajdan çıkamayız abi :D

Rapora gelince; şimdiye kadar yakalayamadım raporlar açtım sayfa sayfa döşedim şimdi de yakaladım raporu uzatmıyorum yazıp tarihi ve av ekibini yazıp foto yükleyebilirim :D:D Eee Volkan abinin dediği gibi iş inada bindi

18. Şimal

Şimal İsa Sivri

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20
    Favori Makine:
    Daiwa Emcast Plus 5000
    En İyi Avı:
    Balık Avı Dostlarım...
    Sevgili Volkan, şu levreği tuttuğun gün ülkede bayram ve resmi tatil ilan edilecek.O gün doğacak tüm çocuklara Volkan adı konulacak, köprü ve otoyollar ücretsiz, otobüsler yarı fiyatına, sobalı evlere kömür bedava olacak.
    :D :D

Gördüğüm kadarıyla bu da gol olmamış, ofsayta yakalanmışsınız.

Ayrıca kısmetli adamlardan ayrıldıktan sonra koyduğun posta görülmeye değermiş:laughing: :laughing: :laughing:

Son olarak banko mekanı öğrendin, silikonlarıda gördün, bir dahakinede balıksız resimsiz vs. yazılı bir rapor açarsan, yok deniz ana, ay dede, yıldız teyzeye bahane bulursan, oralara kadar gelirim ona göre:cool: :cool:

19. fztözkan

fztözkan ÖZKAN

Favori Kamış:
    1.82 Boyunda kanlı canlı bir osmaniyelinin aldığı kamış:)
    Favori Makine:
    1.82 boyunda kanlı canlı bir osmaniyelinin aldığı makina :)
    En İyi Avı:
    54 cm levrek
    siz amatör balıkçılardaki bu hırsı görünce ilk tuttuğum levrek aklıma geldi..beni geçmişe götürdünüz....o zamanlar; tutamazsın diyenlerin levrek levrek gülüşlerine,trofeyi tuttuktan sonrada 'bahçesinde dikili levreği olmayanların acemi şansı yakıştırmalarına bile maruz kaldım ama sabrettim ve bugünlere geldim..
    önümüzdeki avımızda size tecrübelerimle harmanlanmış bilgiler vermeyi düşünüyorum..örneğin ;trofe levrek nasıl tutulur veya tutulmaz(mesela kuyruğundan tutulmaz...hayatında ilk defa trofe levrek gören arkadaşım var adı yasin...yeni doğmuş bebekte olduğu gibi nasıl tutacağına birtürlü karar verememişti o yüzden bu konu hakkında detaylı bilgi verilecek),soğuk havada ince giyinmenin wtd aksiyonuna olan etkisi(bu konuda masterım var),avlak yerinde uykuya dalma süresi bakımından çitten koyunları atlatmakmı daha etkili yoksa kefal yavrularının peşinden levrek atlatmakmı?(bunu kendim tatbik edecem) ,av sırasında yanımızda olmaması gerekenler(parmakla gösterilecek...zaten o kendini biliyo)hihi hihi

heyecanla yapacağımız avı bekliyorum...

20. befalcon

befalcon Sinan

Favori Kamış:
    Okuma V-System 2.70 10-40
    Favori Makine:
    Daiwa Megaforce 2500
    En İyi Avı:
    Dağ Alası 26 cm.,, Torik 3 kg
    Sevgili Bahtsız Kardeşim;

Biz yine kıyıdan Levreksizliğe talimliyiz. Bu hafta arkadaşın Şakrandaki teknesiyle açıldık. Akşama kadar yokladığımız birkaç kerterizde vuruş bile alamadık. Hele bir yerde yaklaşık 10 tekne vardık. Dayının biri geldi yarım saat içinde 2 kg civarı bir sinarit aldı. Teknelerde uyuklayan insanlarda bir hareketlenme oluştu ama. Kimse balık alamadı.

Teknede ısparoz, hanos ve gopez garanti gözüyle bakıyordum hep. Denizde bir o yana bir bu yana dön dolaş. Sıfır balıkla dön, çok koyuyor. Tek teselli etrafta o dayıdan başka kimsenin hiçbirşey alamamasıydı.

Elbet birgün yakalayacağız bu Levreği. O son değil yepyeni bir başlangıç olacak...