Resimsiz, balıksız, renksiz, kokusuz, tatsız :D

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında volex21 tarafından paylaşıldı.

1. seikott

seikott MEHMET

Favori Kamış:
    Shımano beastmaster cx 2,40 14-40 gr-V Systeam 2.4 10-40 gr- silstar 1.8 6-25 lb
    Favori Makine:
    SHIMANO RARENIUM CI4 30 - AVENGER AV 55B
    En İyi Avı:
    yazılı orkinos 4.9 kg
    Sevgili volkan , çok çok keyifle okudum yazdıklarını. Süper olmuş bize keyif verdin anlattıklarınla ve paylaştıklarınla.:) )
    en kısa sürede iyi bir av yapacağına eminim..Bol şanlar dilerim sana..

2. orhan1969

orhan1969 Orhan

Favori Kamış:
    İtalcanna Kombat
    Favori Makine:
    Daiwa Saltiga Surf,Daiwa Tournamnet Entoh
    En İyi Avı:
    1,5 mt Sapan ( Kemane )
    banghead reeling cyrr mrsparkle :thumb: :laughing: hooked reeling:confused: ;) :rolleyes: hihi :) :(

Vokan keyifli bir rapor olmuş eline sağlık,genel bir yorum yazmamı istermisin ?

Not : Yukarıdaki smile'leri Taytay hür iradesiyle eklemiştir :D

3. fztyasin

fztyasin yasin özkan

Duyandaonlarca levrek yakaladı sanır, benimle tanışana kadar "trofe"yi bi balık türü sanan adamın ettiği lakırdıya bak ya cık cık cık :D:D:D Körfezin pis sularını içe içe sarhoş olmuş bi levrek gelip fren yapamayıp senin sahteye çarptı diye sen de kendini avcı bildin ya, yanarım yanarım da ona yanarım :D

Hayır şimdi levrek sarhoştu anladık, sen alkol de kullanmıyosun levreği sahteden ayıracam diye parmağını elinden ayırıyodun (yalansa yalan de) sen de mi sarhoştun :D:D

Ders verecekmiş miş, yengeci iğneye takamayan, kaba lidakiyi iğneden ayıramayan adamdan ne dersi alacam ben be....

(ooo gömdüm ya la seni :laughing: :laughing: :laughing: )

4. fztözkan

fztözkan ÖZKAN

Favori Kamış:
    1.82 Boyunda kanlı canlı bir osmaniyelinin aldığı kamış:)
    Favori Makine:
    1.82 boyunda kanlı canlı bir osmaniyelinin aldığı makina :)
    En İyi Avı:
    54 cm levrek
    Senin sarhoş dediğin o levreği omzuma alıp fotoğraf çektirsem askerde komandoydum diye yuttururum herkese(bazuka gibiydi maşallah...):laughing: :laughing:
    sen merak etme yengeçti, iğneydi takmam ben bunları..bu arada kaba lidaki kısa palalı olanmıydı? hala bunları ayıramıyom da birbirinden:laughing: :laughing:

5. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40 Lineaeffe Spirit Surf 3.90 (fiyat performans 9/10)
    Favori Makine:
    Spro Red Arc 20'lik (Fiyat/Performans : 8/10)
    En İyi Avı:
    Levrek (57 cm - 2.100 gr ) Sargoz (700 GR kadar) Palamut (40 cm üzeri), Lüfer 40 cm, Çipura 950 gr
    Çok teşekkür ederim. İnşaallah levrek yakalayaraktan daha zengin içerikle ve görsel bir şölenle rapor yazmak ta nasip olur.
    Beğendiğinize sevindim, gönlünüzdeki rastgelsin. :)

Keşke Spro olsa Vedat amca, keşke. :(
    Bizim bakkalda bile satılıyor spro. :D

Nerde; ararken yarılacağımız sahte var onlarla yakalıyorlar. :)
    Bugün İzmirde birçok dükkan gezdim. Özellikle zengin çeşiti olanları lakin onlarda bile yok.
    Biri Şubatın 2.haftası gelecek dedi. :confused: :eek:

İnternetten arıyorum bakalım, umarım bulurum. :rolleyes:

Yalnız sırf slikon değil bence olay. Sen çok daha iyi bilirsin tabi. Zaten mekanda olaydın ne yapar eder yakalardın. Jigheadları da bizimkiler gibi değildi 9-10 tl'lik olanlardandı.
    Slikon da yapısı gereği çok iyi saklıyordu jigheadı, çok ta ağır değildi.
    Anlayacağın çok kötü yakalandık slikon açısından.
    Sert sahtelere ağırlık verdiğimden hafif kaldık ve bişey alamadık.
    Gerçi ben 2 vuruş aldım ama tecrübesizlikten çıkartamadım.
    Balıklarda genelde palaz, ispendekti. Bizim iri jigler pek randıman veremedi.

Rapordan keyif aldığına sevindim. Umarım fotograflı raporlarda gelir yakın zamanda. :)

Slikonun ne olduğunu da açıktan yazmak istemiyorum. Şimdi durduk yere meşhur etmeyelim sprolar gibi. :)

6. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Levrek (57 cm - 2.100 gr ) Sargoz (700 GR kadar) Palamut (40 cm üzeri), Lüfer 40 cm, Çipura 950 gr
    Teşekkürler Deniz, sağolasın. Avlandığımız gece ay gözükmüyordu ama büyük gemilerin ışıkları vardı çok ilerlerde ancak yansıması denize vuruyordu. Zaten balıklar simli slikonla yakalandı. :)
    3 avcıdan birinde 3'lü çapari vardı. Renk beyaz ama şekli nasıldı slikonların göremedim. Çapari kullanan kaç tane yakaladı bilmiyorum. (Ya 3 ya 11)
    Bizimle konuşan tekli kullanıyordu 6 tane yakalamıştı ve yardımseverdi. (Tabi belli bir dozaş yardım :D)
    Gönlünce balıklar ve yaşam dilerim kardeşim, sevgilerimle. :)

Teşekkür ederim, herkese rastgelsin. :)

7. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    :D:D:D
    Kaynatmışsınız. :D:D:D Ben yakalarsam ne yapacağımı biliyorum. :D
    Buz haneden kasa kiralayıp içinde saklıcam. Kasa şifreli olacak. Ayda bir gidip sever, bi fotograf çekilir dönerim. :)

Aslında o kadar tiksindim ki levrek görcek gözüm yok. :D
    Lakin iş inada bindi. Başka balık aklıma bile gelmiyor.
    Yakalamadan huzur yok bana. Gerçi 32 cm 30 cm yakaladım geçen sene ama bir kiloluk bekliyorum ben. Hedef içi tek balık beni öyle mutlu edecek ki.

O yanımızda gübür gübür balık çekenleri öyle bir kıskandım ki anlatılmaz.
    Aslında hiç kıskanç biri değilimdir. Deseler ki şu avcıya piyangodan para çıkmış 11 daire almış deseler, Allah versin, hayırlısı olsun derim :D

Lakin 11 balık tuttu denilince nevrim döndü. Cinayet işlesem, hafifletici sebep sayılması lazım. :D O derece beynimden vurulmuşa döndüm.

Ne dediğimi 6 ay daha levrek tutamaz ve sürekli atçeke gidersen anlayacaksın Yasin :D:D:D

8. ahmet10

ahmet10 Ahmet

Favori Kamış:
    Olta ve Sabır
    En İyi Avı:
    Henüz denizde geziyor
    Tebrik ederim sizi gerçekten çok güzel bir anlatım olmuş. levrek hevesiyle yanan biri olarak inanın kendimden çok sizin yakalamanızı istemeye başladım.
    Çünkü sizin azminiz benden çok fazla. Gönlününüzdeki balığı yakalamanız dileğiyle.

9. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Ahahahaha İsa abi bitirdin beni. Güzel yerden vurmuşsun. :D:D:D
    Abi banko mekan diye bişey yok. Bakma sen millete. Levrek gurg tavuk mu ki aynı taşın altında beklesin. Ha aynı yörede belirli taşları geziyordur amenna.
    O hava, o sel, o şartlar oranın balık yapacağını işaret ediyordu. Tabi işareti Serhat abi anladı. Ben pek yazmasamda Serhat abi Bergamanın iyi levrekçilerinden. :)

Bahane de kalmıyor gittikçe farkındayım abi. Buralara kadar geleceksen bahanelere devam edeyim abi. :D Sevgilerimle... :)

10. fztyasin

fztyasin yasin özkan

Neeeey? kiiim? kaaaaaaç? kısa pala mı :laughing: :laughing: yok yok delikli olandı o :D ya şimdi ben levrek büyük değil ya da bazuka gibi değil demedim ki, son gittiğimiz yemekte sen de gördün bi kaç kadehten sonra dağ gibi insanlar bile maymuna dönebiliyor (sözüm meclisten dışarı, ağzıyla içene saygım sonsuz) senin bazuka da işte körfez suyundan fondip yapmış yalpalaya yalpalaya geliyodu, zaten o kadar sarhoşmuş ki sen su üstünü düz çekerken o wtd gibi görmüş :D:D:D

11. fztyasin

fztyasin yasin özkan

Abi senin hafifletici sebebin çok levrek avına gidip levreksiz dönmen ya, benim hafifletici sebebim de Özkan, adamı kamışla dövüp örgü misina ile boğsam, tırnak aralarına 3lü iğneleri saplasam (şu levreği benden önce yakaladığı için ettiği onca laf için) hafifletici sebebi bırak nefsi müdafa bile diyebilirler :D

Bu arada tanıdığım ve işinin çok ehli olan psikolog ve psikiyatrist arkadaşlarım var, bi randevu ayarlayayım istersen :D:D

12. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    :D :D :D :D :D

Önemli bilgilerle dop dolu bir av günü olacağı kesin.
    Kıymetli bilgilerinizden birer feyz alıp, ışığınızdan bir hüzme faydalanabilirsek ne mutlu bize. :) :D

Aydınlanacağımız gün, bende de merak ve heyecan uyandırdı. :D:laughing:

13. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Bizim planladığımız tekne avı için süper ateşleyici bilgiler Sinan, teşekkürler :D:D:D İnsanın tekne avı yapası geliyor. :D

Eşini yanına almazsan böyle olur işte :D:D:D

Rastgelsin... :)

14. fztözkan

fztözkan ÖZKAN

Favori Kamış:
    1.82 Boyunda kanlı canlı bir osmaniyelinin aldığı kamış:)
    Favori Makine:
    1.82 boyunda kanlı canlı bir osmaniyelinin aldığı makina :)
    En İyi Avı:
    54 cm levrek
    tırnak aralarına 3lü iğneyi saplamakta neymiş yaa...hee bende hastaneye giderim ve acildekilerin 'özkan burayaa özkan burayaa' tezahuratları arasında 3lüyü çektiririm..:laughing: :laughing: :laughing:

15. ahtapot2

ahtapot2 Deniz

Favori Kamış:
    Okuma Cedros Telesurf 4,50 , Okuma Vsystem Spin 270 cm. 20-60 gr.
    Favori Makine:
    Okuma Avenger AV65 - Okuma PL865 - Daiwa Emcast Plus 5500 - Cabelas Tournament ZX4000A
    Volkan güzel anlatımın için yine tebrikler:D anladığım kadarıyla bir dahaki gidişte işlem tamam inşallah;)

Raporu gündüz gördüm, tam okumaya başlamıştım ki ''halay mendil'' kısmına gelince bir anda dağıldım:D Haliyle tebrik kısmı akşama kaldı..

Not: Bundan sonra işyerinde senin raporunu okumama kararı aldım.. Orkinos bile çeksen akşamı bekleyeceğim okumak için:)

16. fztyasin

fztyasin yasin özkan

iğneyi ben saplamayacam, sen zaten kendi kendine saplayabiliyosun :D

Bu arada biz ağız dalaşımıza yarın iş yerinde devam edelim volkan abinin konusunu mahvettik yeterince :D Volkan abi kusura bakma :)

17. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Teşekkür ederim, keyif almanız beni mutlu ediyor. Nice güzel, gönlünce avlarınız olsun. :)

Taytay'ın gözlerinden öperim. Çok güzel ifade etmiş. Smile sıralaması çok manidar. Son avım, son smile'la ifade edilmiş mesela :D:D:D

Genel bir yorum tabiki isterim abi. Harbi düşüncelerini yaz. İyi, kötü farketmez. :)

18. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Teşekkür ederim, inşaallah hep beraber yakalayacağız, gönlümüzün güzellerini. :)

19. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Ahahaha :laughing: :laughing: :laughing:

Yorum çok güzel Deniz, sağolasın. Keyif almana çok sevindim. :)
    Senin için gülünebilecek yerlere işaret koyarım :D:D:D

Gönlünde ne varsa hayırlıysa kavuşmanı dilerim :)

20. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Bi saattir konumu mahvettiniz be. Özene bezene yazı yazalım. İki kendini bilmez parka çevirsin konuyu. :( :eek: :p hihi :laughing:

Sonra da kusura bakma. :mad: :D:D:D

Ne kusuru, hangi konu, bu rapor mu Allah aşkına. Elalem nasıl tuttu onu yazmışım işte. :) Bi de kusura bakma demişin. Siz kusura bakmayın, idare edin :D:D:D

Hadi iyi geceler :)