Resimsiz, balıksız, renksiz, kokusuz, tatsız :D

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında volex21 tarafından paylaşıldı.

1. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40 Lineaeffe Spirit Surf 3.90 (fiyat performans 9/10)
    Favori Makine:
    Spro Red Arc 20'lik (Fiyat/Performans : 8/10)
    En İyi Avı:
    Levrek (57 cm - 2.100 gr ) Sargoz (700 GR kadar) Palamut (40 cm üzeri), Lüfer 40 cm, Çipura 950 gr
    Vedat amca senin anlayacağın, birçok kişinin anlamayacağı bir ip ucu düşündüm. Özel mesaj kutun müsait olsa atacağım linki.

Ben istediğim renk olmasa da buldum slikonu ama işe yarar renk kodları mı göreceğim. Cumaya kadar gelirler.

Merak ettiğini düşündüğümden ipuçları veriyorum.
    Bulursan açıktan yazmazsan sevinirim, zaten piyasada yok.

Stoklara girecekmiş Şubat ayında. Aynı meşhur sproların durumuna düşmek üzere slikon. :D (traji komik şekilde)

6 cm ve 8 cm'liği var.
    Ünlü kaliteli bir marka.
    İlgili firmanın kamış, sert ve slikon sahteleri var bildiğim.
    Amblemi balık dişleriyle süslü.
    Slikon yavrulamak üzere. :D

Çok ip ucu oldu. :D Cevabı bulursan, özelden buldum şu dersen sevinirim.
    Şimdi bende merak ettim, bu ip uçlarıyla bulabilecekmisin diye :D

2. Cgrtn

Cgrtn Çağrı

Favori Kamış:
    Speedmaster Game Type 2.70 10-50
    Favori Makine:
    Shimano Exsence 4000S
    En İyi Avı:
    Ya sabır...
    Ben buldum, ben buldum:laughing: :laughing:

3. MehmetKordan

MehmetKordan MEHMET KORDAN

Alakam yok ama ben bile buldum:)Adını yazsan aynı şeydi volkan hocam istersen o dişlerle olan kısmı kaldır.

4. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Levrek (57 cm - 2.100 gr ) Sargoz (700 GR kadar) Palamut (40 cm üzeri), Lüfer 40 cm, Çipura 950 gr
    Sen bulursun tabi, özelden yazdık ya :D:D:D

Yok dursun, sorun değil. :D Sende bul, ben isterim ki birçok çakalın eline geçmesin. Yoksa meraklı, iyi niyetli, gerçekten amatör avcı arkadaşlar öğrenmiş, almış, işine de yaramışsa mutlu olurum. :D

Bu son sayfalara bakmaz diye tahmin ediyorum bohçacı ve satıcılar. :)

5. nicholai hel

nicholai hel Aykut

Naptın Volkan'ım! :eek:

6. adminselo

adminselo selçuk

Favori Kamış:
    Lineaeffe s-flex 4206 4.20--SHIMANO YASEI SEA BASS 2,70 -MH- 10-50 GR, Shimano Scimitar 300 cm
    Favori Makine:
    Penn Affinity 8000, Ryobi NAXO 8000
    En İyi Avı:
    4 kg Levrek ---1.800 gr Kofana
    Açık söylim Volkan abi bu zamana kadar senin balık turmanı çok istiyordum. Bunun en büyük nedenlerinden biri forumda sevdiğim kişilerden biri olmandı ama artık durum değişti yine Levrek tutmanı çok istiyorum fakat bu sefer balıklı raporunu görebilmek için (hani kim milyoner olmak ister yarışmasına giderde bazıları 1 milyonluk soruyu görmek istiyorum diye :laughing: ) işte bu rapordan sonra bende artık levrekli raporu görmek istiyorum tüm joker haklarımla hihi . Tadsız tuzsuz balıksız dediğin bu rapor en keyif aldığım raparlardan biri oldu eline sağlık levreklisini düşünemiyorum. :thumb: :)

Önce kıl payı kaçan levreğe sonrada sana sesleniyorum

Levrek geleceksen gel artık rapor okuyacağız

Volkan abi tutacaksan tut artık rapor okuyacağız hihi

7. timursen89422

timursen89422 timur

somalı balıkçılar

Volkan bey Öncelikle herkes gibi yazmış olduğun raporları keyifle okumaktayız…Bunun için eline ve yüreğine sağlık…Bizimle ilgili bazı yanlış anlaşılmaları düzeltmek istedim:) Biz şimdiye kadar kimseden takım ve malzeme saklamadık Bergamalı Mesut a da söyledik,birçok Bergamalı levrekçiyede marka vererek söyledik sahteleri aynı spro kamitlerde olduğu gibi sağır sultan duydu bi sen duymamışın:) Eğerki orada soraydın marka dahil söylerdik sana 45 plaka mı diye soran Antalyalı aykutla da aynı avlakta tanışıp sohbet etme fırsatımız olmuştu onada sanırım marka dahil sahtenin ismini vermiştim yanlışsam Aykut düzeltsin:) İspendekler konusuna gelince raporlarınızı okuduğum kadarıyla sizin alt limitler biraz yüksek:) bizim alt limitimizde 350-400gr altı ispendekleri salarız yasal limit üstü olsada:) jig iğneler içinde 9-10 tl demişsin:) iğneleri 25kr.alıp işlemden geçirip kurşunu kendimiz döküyoruz maliyet 30kr oluyor:) Birde tekme konusu var:) kepçemiz var ama kumsalda pek gerek duymuyoruz kıyıya gelen levreği içimizden biri çizmesinin iç kısmıyla karaya doğru itiyor bundada bi sakınca yok sanırım:) Bizde ava saygı gösterenlerdeniz:) ‘Nasip’ mevzuundada bu balıkçılık tecrübe ister lakin nasip olmazsa ustalık nafilenedenmi diyeceksin bi örnek daha dün bizim ekipten iki kişi aynı avlağa yanlarında hayatında hiç atçek yapmamış acemiyi götürüyorlar.silikon atamaz diye sert sahtelerden verip çekmesini tarif ediyorlar sonuçmu:) silikon sıfır sert sahteyle avlanan acemi iki:) hemde kilo üstü balıklar. gel sen buna ustalık de klavyenle yüreğini birleştirdiğin gibi sahtelerinlede levrekleri buluşturmanı dilerim…Somalı balıkçılardan herkese rastgele…

8. Kadir Levrek Peşinde

Kadir Levrek Peşinde SİDEPRENSİ eski nick im

Favori Kamış:
    OKUMA ALUMİNA SPİN KAMIŞ 240cm
    Favori Makine:
    süper passion 740m ve küçük kardeşleri
    En İyi Avı:
    süper maxim misina :9
    senin silikonun o silikondan daha iyi çalışır:) bahsettiğin silikon bende var:D geçen senemi önceki senemi almıştım,,forumada eklemiştim:D de o iş yapmamıştı..o gün semih şentürk.hayattan bezdiysen takılbana ve beneklim iş yapmıştı:D
    istediğin renk var...halen duruyorsa bir seri alabilirim sana;)

9. Adil Akırmak

Adil Akırmak Adil Akırmak

Volkan abi o gün mesut abiyle konustum geleceginizin haberini aldım setteydim biz aldık nasibimizi ertesi gün işim oldugu için cok bekleyemedim yoksa amacım senle tanısmaktı.
    Senin bahsettiğin sahısları yakından tanıyorum 11 parçayı alan 3 lü takımı kullanan benim yanımda 3 üylede balık almıstı sanırım raglou ve kefal karısımı olsa gerek.Senin konustugun biraz toplu olan dediğin gibi samimidir.Favori sahtesi bellidir sırtı beyaz olan.
    Silikonlara cok takılma bizim avlağımızda kullanılan sahteden ziyade nokta yer cok önemli 3-5 metre cok fark yaratıyor o gün sen gelmeden öncede sadece onların durdugu nokta yaptı:)Ve bu benim basıma orda ilk kez gelmiyor.
    Sen 1 paket simli raglou bulundur yanında oda senin jokerin olsun.
    Bir gün tanısmak dileğiyle.
    Saygılar.

10. MehmetKordan

MehmetKordan MEHMET KORDAN

Açıkçası bu forumda raporlarını büyük bir keyifle okuduğum kişilerin başındasınız, çünkü farkında olmasanız da edebi bir dille yazıyorsunuz.

Şu forumda bir Veday Abayoğlu(Vedat amca çok balık tutuyor ustalığı fazla ve de kullandığı dil çok güzel), bir de sizin raporlarınız...

Camianın sadece çok balık tutan insana ihtiyacı yok bunu pazarlayabilen belirli bir kitleye ulaşabilen insanlara ihtiyacı da var.

Usta olmanın bana göre başlıca şartı bilginin yanında bunu bir hikaye tarzında bize aktarabilmekte..

Hayalinizde ki levreğe kavuşmanız dileğiyle , yazılarınızın devamını kendi adıma sabırsızlıkla bekliyorum.

11. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Teşekkürler Adil, aynı bölgelerde avlanıyoruz. Bir kere Mesutlarla ben setin karşısındayken sen diğer taraftaydın. Hatta Mesut'la konuştun.
    Ne olacak bizim halimiz falan dediniz :D Ben lafa girmemiştim o gün. Siz konuştuktan sonra Mesut demişti. O forumdan Adil diye. :):):)

O gün setten balık alan sizdiniz demek. Bravo, o otun çöpün içinden iyi almışsınız. Haberini almıştık Mesut'tan. :)
    Bilgiler için teşekkür ederim. Birgün denk geliriz avlakta. :)