Onur Bey, Bu stoperlerin 3 adet metal tele sarılmış, 5 taneli düzenekleri var. Resimlerden anladığım kadarıyla 1 tanesni misinadan geçirmek yetiyor mu?
yarım ekrandan yanlış görmediysem yatan şamandıra yani iki deliktende misinayı geçireceksin olatnı salladıgında şamadıra yan yatar balık gelince diklenir
şu delikleri ben göremedim ???!?!? acaba şamandıranın en tepesinden en altına kadar pipet gibi değil de üzerinde delik mi var anlamadım ?
tamamdır.. şimdi hatırladım yine de ben bu tip şamandralarda da yatırmayı tercih etmiyorum. ama atış mesafeleri iyi oluyor
Şöyle, http://www.avmarketi.com/asp/show_stock.asp?product=18-BZS-15328-000 adresindeki resime göre en alt uçta misina halkası ve ortadaki ahşap kısımda, siyah şerit üzerinde de bir halka var. Onların ikisinden mi tekinden mi misina geçecek?
ikisinden ve lastikten geçirip lastikle misinayı sabitliyorsun aynından kullandım ama pek hoşuma gitmedi mantar olanlar daha kullanışlı bence
Erdem, İncelediğim şamandıra bağlama şekillerinde genellikle misinayı şamandıranın alt ucundan geçirerek takımı yapmışlar. Bir tanesinde yandan geçirildiğini gördüm ki, da tek halkadan geçiyordu. Emin olamadım...
bu böyle yazıyla olmayacak yarın sabahtan ben uygulamalı olarak kamera vasıtasıyla anlatayım en güzeli öyle olacak
estafurlah bizde aynı yerlerden geçtik herşeyi zamanla ögreniyorsun benim terkosda bir ilk stoper takma olayım varki allah allah ne acemilik