SHIMANO Super Aero Technium BX-H kamışım en uç boğumundan kırıldı

Konu, 'Kamışlar' kısmında nacibaba tarafından paylaşıldı.

1. kayral

kayral Önder

Favori Kamış:
    awa-shima
    Favori Makine:
    ryobi
    En İyi Avı:
    çupra 2,10kg/Levrek 4 Küsür
    Çok geçmiş olsun, İnşallah en kısa zamanda tamir edilir. Dediğiniz gibi para kolay kazanılmıyor, bir ürüne dünyanın parasını yatırıp sonrada bir şekilde mağdur durumda kalmayı kimse istemez.

Sizden ricam tamir için geçen süreyi ve kırılan kısmın orjinal parçayla değişip değişmediği gibi durumları ilerde bizimle de paylaşırsanız sevinirim. Tekrardan geçmiş olsun.

2. skoylu

skoylu Serdar KÖYLÜ

Favori Kamış:
    Olta, başkası olmaz..
    En İyi Avı:
    Büyük beyaz; 7 mt. Güney Afrika Açıkları..
    Gebze'deysen, %80 tanırsın, Eskihisar'da, Feribot'un arkasında filan eminim denk gelmişizdir. Herkes istavrit tutacağım diye uğraşırken mesela camgöz filan tutan birini görmüş olabilirsin.

Sorun sizde değil. Sizi, bu döküntülerin mükemmel harika vs. olduğunu iddia edip gözünüzü boyayanlarda.

Bu şimanov öyle oldu ki, bırakın kul yapısı olmayı, allah yapısı olmamayı, tanrının ta kendisi oldu nerdeyse. Şimdi resmini göster, bak gör, "sen körsün, şaşısın, şimanov kırılmaz" diyenler bile çıkar.

Sorun şimanov değil. Sorun onun bu kadar şişirilmesi. Alırken size öyle gösterdiler ki, ne kırılır, ne bir şey, çatır çatır tutar her şeyi diyerek anlatmışlardı di mi?

Evime ekmeğimi bunlarla götürmüyorum. Ama evimin ekmeğinden kesip bunları alıyorum. Feribotun ardında, tekerin 10m kadar ötesinde bir tane shimano biomaster yatıyor mesela. Tarafımdan lanet olsun denerek atılmış seneler evvel.

3. nacibaba

nacibaba Naci AL

Favori Kamış:
    okuma salina parçalı,4,20 200 gr.savant 4,20 250 gr.SHIMANO SUPER AERO TECHNIUM 425 BX-H 3 PARÇA
    Favori Makine:
    ryobi applause 8000
    En İyi Avı:
    levrek 2,800gr
    Önder kardeş teşekkürler tabiki ilerleyen günlerde herkesi haberdar edeceğim çünkü bugün bana yarın sana

4. balikoltasi

balikoltasi Birol

400 gr.lık 4 tane çingene palamutu+130 gr kurşunu aspire 4.50 teleskopik ile kaldırıp kıyıya almıştım. Kırılma olması garip gerçekten. Bir de taftec uç var o kamışta. İmalat hatası vardır ve değiştirilmesi gerekir. Sonucu merakla bekliyor olacağım.

5. korayandroid

korayandroid Koray

Şimdi o alt segmentler kırılır normal diye yazıp duranlar keşke gelseler de bu duruma da bi izahat verseler.

6. saltiga

saltiga ÜMİT

Cok gecmis olsun ama malesef surec cok zor parca yok ilgilenen yok artik 6 aymi bekler 1 senemi kim bilir shimano son donemde kamislarini harbiden mahvetti kalite yerlerde fiyatlar ucuk shimano sahsimca dusunecegim en son kamis parca yuzunde cok kisi madur oldu dusunsenize hadi oldu es kaza kirildi parca bekleyosun yok insanlar butce lerrini zorlayarak aldiklari urun elinde kaliyor sap gibi ilgilenen yok simdi verdigin parayami yancan yoksa mahfolan keyfinemi sezonda kirilan bi kamis sahibi icin eger yedegi yoksa sezon kapandi bumu simdi shimano bunlar gorduklerim seyler hikaye degil o sebepten isim olmaz makinalari guzel ama jdm urunlari avrupa pazari persembe pazari.

7. nacibaba

nacibaba Naci AL

Favori Kamış:
    okuma salina parçalı,4,20 200 gr.savant 4,20 250 gr.SHIMANO SUPER AERO TECHNIUM 425 BX-H 3 PARÇA
    Favori Makine:
    ryobi applause 8000
    En İyi Avı:
    levrek 2,800gr
    Sabah gidiyorum bakalım hayırlısı diyorum,daha kamışı görmeden kullanıcı hatası yedek garantimiz yok dediler bende siz görmeden nasıl karar verdiniz dediğimde getirin görelim dediler,şu an iki tane aynı kamış götürüyorum aynı yerden kırıldı,ümit hatırlıyorsan birini cevat abiden aldık birinide ben yıldızdan aldım hatta cengiz balıkçılıktaki murat bugün ordaydım birinin daha aynı yerden kırıldığını söyledi hatta isminide söyledi aklımda kalmadı,düşünün ahmet abi,ben ve ismail aynı kamıştan aldık öbür ismail abide leader aldı ve iki aero da aynı yerden kırıldı tesadüf mü?imalat hatası mı?kullanıcı hatasımı

8. shadowpane

shadowpane Hakan

Favori Kamış:
    Shimano Antares/Vengeance/SuperAero Lineaffe_Spider Surf Okuma_VSystem/hellios/x-safina
    Favori Makine:
    Daiwa_Entoh/Ballistic Shimano_Aernos/KİSU/BULL'S AlbaStar.Pasha 60
    En İyi Avı:
    Yayın/Turna/Alabalık Eşkina/Levrek/Palamut/Lüfer/Kalkan
    naci abi geçmiş olsun,

bu denli üst seviye bir kamışta bu kadar basit hataların olması gerçekten de kabul edilebilir değil, abi önemli olan bundan sonraki çözümü umarım ellerinde yedek parça vardır ve kamışsız kalmazsın,

9. skoylu

skoylu Serdar KÖYLÜ

Favori Kamış:
    Olta, başkası olmaz..
    En İyi Avı:
    Burada bir şeyler söyledik, işitmediğimiz laf kalmadı malum.

Ama işte sorun tam burada görülüyor. Kim diyor ki, bu kamışların "üst seviye" olduğunu?

Buralarda bir takım malum şahıslar, bu alt seviye, sıradan ürünleri öyle şişirdiler ki, herkeste bunlar üst seviye imiş gibi bir algı oluştu.

10. nacibaba

nacibaba Naci AL

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    ryobi applause 8000
    En İyi Avı:
    levrek 2,800gr
    Hakanım sağ olasın nasip işte buda bize patladı ismail'inde aynı yerden kırıldı

11. nacibaba

nacibaba Naci AL

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    ryobi applause 8000
    En İyi Avı:
    levrek 2,800gr
    Evet bugün götürdüm iki aynı kamışıda benimki kırık bir şekilde arkadaşımınki yapılmış vaziyette,neyse sadete geleyim,arkadaşlar iyi karşıladı sonuç hollandaya gönderileceğini ve oradanda japonya imalat hatası mı? kullanıcı hatası mı? galiba verilecek karara göre bana döneceklerini bu süreç bir iki ay olur dediler bende hayırlı bir cevapla dönerseniz iki ay problem değil dedim çıktım (150 km)gittim geldim işden izin aldım oda cabası yövmiyede gitti :confused:

12. frenist

frenist Cihan Kalafat

Favori Kamış:
    Okuma Salina 4.28 - Okuma Trio-Rex 4.25 telesurf
    Favori Makine:
    Okuma Trio 65a - Okuma Bluehawk
    En İyi Avı:
    Lüfer
    Abi geçmiş olsun. Kendi adıma sırf bu yüzden Cengiz balıkçılığın satmadığı bir ekipmanı almıyorum. İşin sonu mağduriyete gidiyor çünkü. Satıcısı malının arkasında durabilecek ve hızlıca mağdur etmeden işini çözecek. Az para verilmiyor bu kamışlara.

13. nacibaba

nacibaba Naci AL

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    ryobi applause 8000
    En İyi Avı:
    levrek 2,800gr
    msj kutun dolu diyor her neyse 0 532 234 21 43

14. nacibaba

nacibaba Naci AL

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    ryobi applause 8000
    En İyi Avı:
    levrek 2,800gr
    Teşekkürler cihan ne diyem ne yapam bilemedim ama olacağı varmış bu zamana kadar satılanlarda bişi yok ama benimki,ismailinki birde cengiz balıkçılıktaki murat dün dedi bir kişinin daha aynı yerden kırılmış,ya oradaki arkadaşlarında yapacak bişeyleri yok onlarda emir kulu sadece ben isterdimki türkiyedeki problem olan ürünleri dış ülkeye göndermektense o sorumluluğu alıp türk vatandaşların aldığı ürünlere karar verme yetkisinin olmasını isterdim,aslında aradılar yetkili hollandadaymış ama toplantıdaymış resimlerini çekip göndereceklerini en kısa zamandada döneceklerini söylediler.

15. skoylu

skoylu Serdar KÖYLÜ

Favori Kamış:
    Olta, başkası olmaz..
    En İyi Avı:
    Buradaki olay şu. Bir fiyat var, birde toplam sahip olma maliyeti, .... Herneyse, bu derin konulara girmemek lazım.

Bir ürünü alırken, şunları hesap etmek lazım. Bu ürün yarın bozulacak, o zaman tamirine yapılacak masraf ne olacak?

Ama bu masraf, parça parasından ibaret olmaz çoğu zaman, bazen br yevmiyenize patlar mesela.

Her ürün için bu geçerli. O yüzden de sağlam ürün almak isteriz, öyle ilave masraflar çıkarmasın diye düşünürüz. Garantisi bile olsa alınan şeyin, bu masraflar kaçınılmaz olacaktır.

Sorun, bir ürünün bu şekilde, aslında olmadığı kadar sağlam gösterilmeye çalışılması. Tavsiyeler vs. yapılırken, elin vicdana konup, bunun hatırlanması önemli.

16. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    Herhalde Toriklerdir. Kofanalarda olabilir.ispendek 13,8 kg, Kırlangıçlar.vs.vs.
    Kıyıcı değilim ancak Cihana katılıyorum. bu arkadaşlar gerçekten mallarının arkasındalar helal olsun. diyeek hiçbirşey yok. Müşteri memnuniyeti. balıkçı mağduriyeti böyle önlenir başkasıda olmaz.
    Helal olsun bravo demekten başkası kalmıyor......

17. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    Herhalde Toriklerdir. Kofanalarda olabilir.ispendek 13,8 kg, Kırlangıçlar.vs.vs.
    Ahkam kesme. cep telefonu denen alet insanların ceplerinde veya ellerinde durur, nedenise arayan kişiler ulaşabilsin diye....

Varmı diyeceğin kardeşim bende şimanovcuyum bundan bööle....

yok yok.. daiwa tanacom.... diyim....

18. saltiga

saltiga ÜMİT

Urunun kendimi yoksa kullanici hatasimi oldugunu tespist edenin horlanda oldugunu anladim ama japonya ne alaka kirilan kamisin japonyayla bi ilgisi yokki urun japonyadada uretilmiyor bence hikaye yedek parca temini horlandadan yapiliyor ama onlarda stoksuz parayi yatirin parca icin 4 ay zama soyluyolar ki bunu sizde goreceksiniz 2 ay hikaye.bence paca gelene kadar kullanmak icin bi kamis ayarliyin keyfinizden mahrum kalmayin

19. bearing

bearing erdal demir

hep aynı numara. "kullanıcı hatası"

ürünü garantiye sokmamak için hep bu bahaneyi üretiyorlar.

super aero technium tournament kamış değil ki bu kadar hassas olupta kırılsın.

ben kıytırık 100 gram atarlı alivio ile 4 yıldır 400-500g karagözleri kaldırıyorum.

hani shimano teknik servis açmıştı, distribütör olmuştu? yedek parçalar stoklanacaktı?

bu arkadaşımız 2 ay kamışın kullanıcı hatası olup olmadığını öğrenmek için adamların keyfini bekleyecek, sonra bu sonuçlandıktan sonra bir de tamirini bekleyecek, al sana bir balık sezonu bitti gitti.

kullanıcı hatası derlerse de muhtemelen kamışın 3/1 parası kadar parça temin ve yurtdışı kargo ücreti isteyecekler.

20. saltiga

saltiga ÜMİT

Tabiki birde paraca geldikten sonra ucret odenip alinacak.isallah bari makul birsey olur.