Dişliler Anadolu yakasından akmaya devam ediyor. Bugün karşı tarafa geçip Can ve Seçkin'le yaptığımız uzunolta avında öğleye kadar 19 adet lüfer - sarıkanat karışık balık almayı başardık. Sonrasında artan lodos yüzünden avı yarıda bırakıp limana kaçmak zorunda kaldık. Bu arada Marmara'nın Avrupa yakası kıyıları zoka şakşak yemlide lüfer vermeye başlamış. İlgilenenlere duyurulur.
merhaba team nasılsınız bu sene ne olucak böyle ya çok suskun denizler hayırlısı bakalım ama bence bu sene aralık ayını bulucak balığın bollaşması galiba
bu arada ceyhun araç stikerı kaldıysa bana ayır arabayı değiştirdim buna da lazım görüştüğümüzde alırım senden varsa tabi
1 haftadır planlıyorduk, herkese telefon açtık ne var ne yok diye, en sonunda Vedat abi'nin raporu üzerine planımız kesinleşti Boğaz'da balığın geçmesini beklemektense balığa gitmeye karar verdik hihi reeling Mehmet Akça, Onnik Çavdar ve Emre İnce ile Çarşamba sabahı yola çıkıyoruz. Yine Mehmet abinin arabası full dolu şekilde 5-6 gün kalmayı düşünüyoruz. Raporları paylaşacağız, görüşmek üzere. Cevat abimiz de Çanakkale'ye geçecekmiş, dönüştede bir av orada yaparız.
Kazasız belasız, keyifli ve bol balıklı bir av diliyorum.Umarım birgün hep birlikte gitmekte nasip olur, selamlarımızla sağlıcakla kalın
TFT 1 YAŞINDA ! Teşekkürler Ceyhun, iyi ki doğdun TFT. Hepinizle tanışmak ve 1 yıl boyunca yaptığımız tüm etkinlikler çok güzeldi. Bu güzel grubun uzun yıllar daha varlığını aynı şekilde sürdürmesi dileğiyle...
Demek 1 yıl oldu.. Ceyhun başta olmak üzere biz acemilere az çok birşeyler öğreten ve paylaşan herkese çok teşekkürler
Nice yıllara TFT... İnşallah uzun yıllar boyu bilgi, birikim ve muhabbetimizi paylaşmaya devam ederiz.
ne çabuk 1 yıl oldu herkese teşekkür ederim nice güzel avlara en önemlisi güzel dostluklara nice yıllara TFT......