MERHABA MİLLET HERKESE HAYIRLI HAFTALAR CUMA AKŞAMI B.ÇEKMECE YE GİTMEYE NİYETLİYDİM YANLIZ ORDAKİ ARKADAŞTAN ALDIĞIM BİLGİYE GÖRE 300 E YAKIN OLTACI VAR AMA TIK BİLE YOK DEDİ ONDAN SONRA GALATAYA GİTMEYE KARAR VERDİM YER YOKTU TABİKİ HERZAMANKİ GİBİ YAPRAK AVI VARDI ORDAN DA VAZGEÇİP ZEYTİNBURNU SAHİLE GİTİM 22:00 DE OLTALARI SU İLE BULUŞTURDUM NİHAYET AMA SAAT 00:30 A KADAR BEKLEMEMİZE RAĞMEN HİÇBİRŞEY YOKTU TEMİZ HAVA ALIP EVİN YOLUNU TUTTUM
6-11 Kasım Akçay-Sivrice Turumuzu tamamladık ve İstanbul'a döndük 3 gün (8-9-10 Kasım) Sivrice'de Vedat Abayoğlu abimiz ile balığa çıktık. Genelde yemli avlandık. Akçay'da kıyıdan da avımız oldu ama pek tad vermedi. Çok güzel bir hafta geçirdik. Vedat abimiz tüm TFT ailesine selamlar gönderdi. ortalama bir günlük balık durumu ; Tüm avlar sonucu buzlukta yer kalmadı :thumb:
Tüm ekibi can-ı gönülden kutlarım, eminim her yönüyle çok keyifli bir tatil olmuş ki resimlerdende bunu anlayabilmek mümkün :thumb: Her fotonun üzerine ayrı ayrı yorum yapılacak bir rapor olmuş, devamınıda dilerim herbirlikte...
Çok iyi bir ekip çalışması her yönüyle dostluğun daha önemli olduğu bir ortam...bu güzel kareler için bütün üstadlara teşekkürler . Hepinize rastgele...
Afiyet bal şeker olsun Bende evde tek başima kutladim güzeldi ama Bu arada 10 numara 5 yildiz eğlenmişsiniz valla tebrik ederim Hade biraz dinleninde gidek levrek tutak
Tebrikler Ceyhun kutlarım......Bana sarıkanatlar haber verdi,15 kasım ile 15 aralık da boğazdan geçiceklermiş. haberin olsun selamlar
TEBRİKLER, EKİP GÜZEL,HAVA GÜZEL ,BALIKLAR GÜZEL,HER ŞEY GÜZEL, GÜZELLİKLER HEP SİZİN OLSUN. AVINIZ BOL VE DAİM DOSTLUĞUNUZ PAYİDAR OLSUN
çok güzel fotolar ekip. Hepinizi tek tek tebrik ediyorum. İnşallah haftasonu görüşürüzde şöyle detaylı detaylı anlatırsınız.(Misal Ceyhun un mistik çaparisi )
ceyhun tebrik ederim çok güzel bir haftasonu geçirmişsiniz fotolar çok güzel içlerinde kapak fotoğrafı olucak resimler ver elinize sağlık
Arkadaşlar tüm ekibi kutlar o resimleri çekinide ayrıca kutlamak gerekir diye düşünüyorum,tam kart postallık çıkmış,hele siyah beyaz olanlar tam nostaljik olmuş elinize yüreğinize sağlık 3 gün de olsa mükemmel vakit geçirilmiş anlaşılan:thumb:
gündüz sarıkanat almak isteyen arkadaşlar, istavrit çaparisi altına yemli takım bağlayarak yakalayabilirsiniz. Rapalaya gelmiyor. idk
Ceyhun merhaba dostum.Resimler on numara eminim güzel vakit geçirmişsinizdir.Uzun oltacılar gibi rapala arkasına istavrit fileto yapsak nasıl olur acaba?Tek fark zargana yerine istavrit kullanmak.