YAYIN BALIGI (silurus glanis) avindan sevgiler ;

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında roy tarafından paylaşıldı.

1. Erhan KIZILTAŞ

Erhan KIZILTAŞ Erhan

Favori Kamış:
    Bauer 210cm 8-30gr Spinning Rod
    Favori Makine:
    SHIMANO NEXAVE 2500 FC 3XSSS+1 BB
    En İyi Avı:
    The person you have called cannot be reached at the moment
    Roy,

Daha önceki avlarından birinde daha büyük yayın sözün vardı, tutmuşsun sözünü tebrik ederim:D:D Avın hakkında detay verdiğin için teşekkür ederim. Ben daha önce hiç yayın avı yapmadım ama artık bu bilgileri de aldıktan sonra yaklaşık 2 hafta sonra falan bir yayın raporu açmayı planlıyorum. Eğer bir balık yakalayabilirsem raporu sana ithaf edeceğim:D

Daha irileri rastgelsin diyeceğim ama bu gidişle olacak gibi zaten:D

2. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Ron Thompson heavy telecoast, daiwa crossfire,lineaeffe extreme,Pezon&Michel Rafale pro pike
    Favori Makine:
    Daiwa tournement entoh 5500, Mitchell compact gold 7000 , Okuma Razor 65, Daiwa procaster A 4000
    :) evet daha iri sözü vermistim. artik vermiyorum bu boy iyi :D :D

dogru bir mera tesbiti ile mutlaka basarili olacagina inaniyorum. 2 hafta +1 gün (rapor hazirlama payi) ile raporunu dört gözle bekliyorum :)

3. ozkan79

ozkan79 özkan

üstad merhaba;

keşke 19-20 dereceli sıcaklıklar buralarda olsada bizde az serinlesek :D

sabah alarmın çalmasına 2 dakika kala açmışsın ya gözlerini aynısı bende de oluyor olacak iş değil neden acaba :D :D :laughing: :laughing:

bu balık sevdası bitirecek bizi hihi

bu arada çekilmiş olduğun resimlerde tam vesikalık olmuş şahane uzman işi foto şekli.

kısmetin bol olsun.

4. ozkan79

ozkan79 özkan

bu konuya Aret müdahil olmamış Hayret :D

ne zaman gelecek acaba :rolleyes:

kesin bjk marşı ile gelir :laughing: :laughing:

5. İnan01

İnan01 İnan Köse

Favori Kamış:
    Daiwa Crosscast 2.59 28-84 / Major Craft Skyroad 2.44 7-23
    Favori Makine:
    Shimano Twinpower HG 4000 / Shimano Stradic Ci4 3000
    En İyi Avı:
    Balık
    Guzel, keyifli anlatimin ve buyuklugun icin tebrikler Roy :) Bir sonraki yayin avinda mangal basi fotolari da gormek isterim ne yalan diyem :D Ya da istersen ben bir paça çorbası raporu açayim :D

6. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Ron Thompson heavy telecoast, daiwa crossfire,lineaeffe extreme,Pezon&Michel Rafale pro pike
    Favori Makine:
    Daiwa tournement entoh 5500, Mitchell compact gold 7000 , Okuma Razor 65, Daiwa procaster A 4000

bu alarmdan evvel uyanma bana her seferi oluyor Özkan :) çok nadiren alarmi kapayip sizdigim oluyor ama 10da 1 gibi. ve her seferi ne hikmetse alarmdan 1-2 dakika önce oluyor :)

Aret dün feyzbukdan gördü fotolari muhtemelen iki çenesini birlestirmeye ugrasiyordur :D :D :D aramizdaki muhabbeti bilirsin ;)

ben de bir mars yazdimbu arada, beklerken mirildaniyorum

vur bakalim, vur bakalim, oltama bir vur bakalim
    tabana yatma, sazliga kaçma, delikanli kim bakalim

7. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    kelle paçasiz raporlarini dört gözle bekliyorum Inan :)

mangal fotosu istedigin kadar yolliyayim. çiftlik levrek, çupra, palamut, lüfer, kuzu but sis, tavuk kanat ve hatta adana kebap :D

80-90cm bi tane yayin gelse alikoycam ama. söyle 4-5 kiloluk.

8. Şimal

Şimal İsa Sivri

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20
    Favori Makine:
    Daiwa Emcast Plus 5000
    En İyi Avı:
    Balık Avı Dostlarım...
    Maşallah roy, müthiş bir av olmuş tebrikler kardeşim:thumb:

Hani "yemede yanında yat" diye bir söz var ya, tam da öyle yapmışsın, böylesi güzel ve trofeli avların daim olsun, selam ve sevgilerimle kal dostum:)

9. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    tesekkür ederim Isa abim :) fotografta anlatmak istedigim olay buydu iste :)

10. ozkan79

ozkan79 özkan

sizi karagözle hacivata benzetiyorum bombasınız ya :D :laughing:

demek çeneye ayar çekiyor he :eek: :eek: :laughing: :laughing: :laughing:

11. zucchero

zucchero Bora

Favori Kamış:
    Cormoran Bull Fighter 2,10mt 10-40gr, Shimano Alivio CX 2,10 7-21gr
    Favori Makine:
    Shimano Exage 3000SFC, Daiwa Sweepfire 2500
    Rapor güzel ama kapşonlu sweater daha da güzel :D

Şaka bir yana avını muhakkak denemek istediğim bir balığın güzel bir trofesini yakalamışsın. Tebrikler...

12. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    mutlaka denemelisin Bora. amatör olta balikcisinin büyük bir kisim bilgisini sinayan bir av olarak görüyorum. malzeme seçimi, mera sezileri, kamis-makina-misina kullanimi, dügüm atma yetisi gibi oldukca genis bir yelpazeyi hatasiz uygulamak gerekiyor. sogukkanli olup paniklenmemek de çok önemli.

13. Esox

Esox Sedat Demir

Favori Kamış:
    Cormoran Bull Fighter 180 5-25 gr **Caperlan Illicium 10-30gr 240
    Favori Makine:
    Daiwa Regal 3000 5İA
    Maaşallah çok güzel bir yayın bu tebrikler abi :)

Benimde 1 kerede olsa tutmak istediğim bir balık tabi kısmet olur mu bilemem :)

14. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    tutamamak için hiç bir sebep yok Sedat kardes. ben de yayin avina heveslendigim zaman çok bos av yaptim. saatlerce bekledim, kilolarca yem harcadim. kendime göre dogru takimi ve merayi bulmak için vakit harcadim. sonra taslar ufak ufak yerine oturmaya basladi. sadece gerek-sart kosul azimli olmak ve yilmamak. inat et, illaki olur.

15. stillborn19

stillborn19 Sezai

Favori Makine:
    Kamış:Linaffe,Captain,Remixon makina:Virax Charizma
    En İyi Avı:
    Sudak 3 kg
    Abi göller de nerelerde sıklıkla oltaya vurur bilgin varmı akar suda avlamıyorum akar su olarak sadece kızıl ırmak var bizim memlekette ondanda doğru düzgün balık çıkmıyor ağcılar yüzünden o bakımdan bende yayın balığı olan göl yada barajlarda şansımı deniyorum

16. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    sazlik önleri, derin çukurluk bölgeler uygundur bence.

17. Esox

Esox Sedat Demir

Favori Kamış:
    Cormoran Bull Fighter 180 5-25 gr **Caperlan Illicium 10-30gr 240
    Favori Makine:
    Daiwa Regal 3000 5İA
    Mutlaka öyledir abi :)

Henüz tutmak için bir girişimde bulunmadım bulunduğumda önerilerinizi hep aklıma getiricem :)

18. isottevfik

isottevfik Tevfik

Favori Kamış:
    SHIMANO Catana BX 240 Tele
    Favori Makine:
    SHIMANO BIOMASTER 5000 CFB
    Eeeeee, şunun şurasında 4-5 m. liğine ne kaldı ki ?:p :p

İşin kötüsü, bundan sonra bu evsaf ve altında yakaladıkların, size yavan gelecek ve tatminde zorlanacaksın. Hedef, kendiliğinden büyümüş.

Güzel avların ve güzelliklerin, bu sayfalardan eksik olmasın.:thumb: :thumb:

19. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    valla ne yalan söyleyeyim Tevfik abim her an o mücadelenin içinde olmak istiyor insan. insallah daha irisi denk gelirse onu da paylasmak kismet olur.

20. Spin33

Spin33 Arda

Helal olsun diyorum:). Amatörlüğün tadı her balığın etinden daha lezzetlidir...