YAYIN BALIGI (silurus glanis) avindan sevgiler ;

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında roy tarafından paylaşıldı.

1. Everalone

Everalone İbrahim

Favori Kamış:
    Mermaid 4.20Cm Surf (AlbaStar)
    Favori Makine:
    AlbaStar Double 60
    En İyi Avı:
    Şimdilik Tatlısu Levreği
    Tebrikler Roy, raporu ilk gönderdiğinde okudum ve cevap yazayım dedim, şifremi bir türlü hatırlayıp yazamadım, bir kaç kere şifre hatırlatma istesemde mailime bir şey gelmedi, bugün şifreyi hatırladım :)

bizde istanbul'da eşimle sazan ve yayın deniyoruz ama son 1 ay içerisindeki tüm denemelerimiz fiyasko

sanırım tatlı sudan vazgeçmek zorunda kalıcaz

seni merakla izliyoruz kendine iyi bak

2. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    Herhalde Toriklerdir. Kofanalarda olabilir.ispendek 13,8 kg, Kırlangıçlar.vs.vs.
    Valla konu ortaya çıkmasa bende atlayacakmışım Roy kadim dostum
    Ellerine sağlık çok güzel bir balık dahasınıda bekliyorum senden
    ve kendime diyorum sen bu tür raporları neden atlıyorsun acaba diye

En kötü avın bu olsun......

Sevgiler.

3. cem1

cem1 cem

Balık güzel anlatım güzel... Eline sağlık.

4. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Ron Thompson heavy telecoast, daiwa crossfire,lineaeffe extreme,Pezon&Michel Rafale pro pike
    Favori Makine:
    Daiwa tournement entoh 5500, Mitchell compact gold 7000 , Okuma Razor 65, Daiwa procaster A 4000
    sagol Arda. daha iyileri sana rastgelsin. bu düsünce yapisinin artmasi gerek.

5. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Ron Thompson heavy telecoast, daiwa crossfire,lineaeffe extreme,Pezon&Michel Rafale pro pike
    Favori Makine:
    Daiwa tournement entoh 5500, Mitchell compact gold 7000 , Okuma Razor 65, Daiwa procaster A 4000
    tatlisu biraz inat istiyor Ibrahim. biliyorsun bende çok ama çok bos denemeler yaptim. insallah yakin bir zamanda emeklerinizin karsiligini alip bizlerle paylasirsiniz :)

6. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    tesekkür ederim Ali abi :) ugrasipduruz iste daha irisi için :)

7. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    sagol Cem abi. daha irisi size denk gelsin insallah

8. d33p3r

d33p3r Erdinç

Favori Kamış:
    Lineaeffe IM Casting Surf Kamış 4.20, Okuma VSystem Spin Kamış 2.40
    Favori Makine:
    Okuma Avenger AV-65b, Okuma Avenger AV-40b
    En İyi Avı:
    36 cm lüfer, 1.2kg Palamut
    Bir Beşiktaşlı olarak, Fenerli arkadaşımı tebrik ediyorum. Avların daim ve bereketli, bileklerin güçlü ve sağlam olsun. Bu balığı yakalamak tecrübe ister, kalama ister. İnşallah bir gün bu balığı hissetmek bana da nasip olur. Saygılarımla...

9. Vedat Abayoğlu

Vedat Abayoğlu Vedat Abayoglu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Bugünlerde sadece tatlısu avlarıyla yetinmekteyim sevgili Roy.

Tamamen yakala bırağa dönük bu avlarımda toplu balık resimleri maaleef olamıyor.Münferitbalıklı av raporlarımdan birkacını açabilirim

Sevgimle kal

10. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    tesekkür ederim Erdinç. kaloma kullanma aliskanligi ve tecrübesi çok çabuk gelisebilen bir olay. yani söyleki birkaç av akabinde olaya hakim olunabiliyor. balik avi hobisine gönül vermis tüm arkadaslarin iri baliklar ile güresmesini ve bu zevki tatmasini temenni ediyorum.

11. d33p3r

d33p3r Erdinç

Favori Kamış:
    Lineaeffe IM Casting Surf Kamış 4.20, Okuma VSystem Spin Kamış 2.40
    Favori Makine:
    Okuma Avenger AV-65b, Okuma Avenger AV-40b
    En İyi Avı:
    36 cm lüfer, 1.2kg Palamut
    Bu tarzdaki balıklarla çok zor karşılaşırım diye düşündüğüm için kalama olayını tecrübe etmem zor olacak sanırım. Bir üst mesajımda o yüzden tecrübe ister, kalama ister diye yazdım. Sürekli böyle bir avlanmaya gitsem tabiiki az çok tecrübesi olabilir insanın. Ama açıkcası tecrübe etmeyi çok isterim. :) Saygılarımla...