biz bişii öğrenemedik ki sana öğretelim abicimmm ...abiler ablalar arasıra balığa çıkartsınlarda bişiler kapalım diye kedinin ciğercide beklediği gibi bekliyoz işte buralarda
Aynen orası. Plajın önündeki kayalıklar... Bu şeker şeyleri sabah mı tuttunuz akşam mı? Kurşun mu şamandra mu kullandınız. Ayrıntıları verirseniz çok makbule geçer...
bu balıklar yeni tutulmadı ama haberiniz olsun. Gerçi şu anda orda yine hem zargana hem de ispari vardır, gidilebilir ama yeni rapor gibi algılanmasın fotoğraflar. Sadece dip oltası atılabileceğini ve bir sorun yaşanmadan balık alınabileceğini, balığın da var olduğunu belirtmek için yazdım. Fotoğraf istemiştiniz ya, o bakımdan. Ispatlı yani.
Harita üzerinde konuşsak daha yararlı olacak galiba. Avlanabilecek Alanlar. [/QUOTE] Alıntı-harita Gürkan SAKA 5-6-7 ve 10 kayalık 8 'nolu bölge için kesin bir şey söyleyemiyorum. Sennur'un anlattıklarından 7 diye tanmim ettim. Sennur söz sende... Ayrıltıları da rica ediyim lütfen...
Bu arada, eğer oraya gidecekseniz size tavsiyem. Koyun iç tarafına bakan kayaları kaldırarak altından kurt toplayabilirsiniz. Bu balıklar o kaya kurtlarıyla alınmıştı...
Kesinlikle 7 numaralı kısım. Hemen arkanızı dönüp iç kısıma bakarsanız, oradan da kurt çıkarabilirsiniz.
Arkadaşlar orası kayalık evet ama durduğunuz yer kayalık, denizde olta takılması gibi hiçbir problem yaşamadık biz.
10 ve 5 no'da hem durduğunuz yer, hem de deniz kayalık. Biz iki arkadaş, 2 kilo kurşun ve 8-10 takım çapari bıraktık orda. Hala da pes etmiyoruz. 7'yi hiç denemedik ama. Bir de oraya bakalım. Ama biz acemiler istavrit peşindeyiz şimdilik... Çinokop var sonra sırada. Bu arada benim konu kaynadı. Diyorum ki sabah giden var mı Çiroz Plajına, kaçta gidiyorsuz....
olcay bu arada öğrendiğim kadarıyla 7 numaradan 6 numaraya doğru atacakmışız fazla uzağa atmayada gerek yokmuş
10'dan 6'ya boşuna sallamışız... Sıkı durun balıklar bu kez donanımlı geliyoruz. Çoluk çocuğun boğazından bu kez taze balık geçeçek inşallah.
bakalım bide öyle deneyelim oda olmazsa kardeş çiroz olayını bitiriyorum sarayburnu tarafına gidicem biraz kurşunda oraya dökücem kısıkbalıkçısı bize çalışıyo nasıl olsa allah onu başımızdan eksik etmesin
tuttum ben abi ben tuttum abi.fakat fotograf çekmedimi olmuyomuş baksana tuttum tutarımda fotograf isteyene fotografta çekerim ama ramazan bi geçsin hele
resimdeki balıklar mayıs-haziran-temmuz arası çıkıyor, şu anda o kayalarda sabah çinekopa atan birkaç kişi var sürekli, ancak oranın açıklarını gırgırlar günde 2 kere talan ediyolar
Yücel, Metin siz nerde tutuyorsunuz abi bu balıkları. Haritadan gösteriverin bi zahmet. Sabah da kaçta gitmemiz doğru olur. Bi yardımcı olun bize. Top ve şamandraları yarın alıyoruz. Avlanabilecek Alanlar. [/QUOTE] Alıntı-harita Gürkan SAKA
malesef hiç sabahları gitmedim ama ramazanda sahurdan sonra gitmeyi düşünüyorum müsait bir zamanda.sabah istavrit olacağına eminim ama.ben lüfere bakacağım.fotoğraf makinasınıda takımların arasına ilave ettikten sonra ama şöyle düşünüyorum balık yemek için balıkçılık yapmak çok zahmetli ve pahalı bir yol.ama keyif içinse bir tane bile balık tutmuşsam ben o günü bereketli sayarım.
Alıntı-harita Gürkan SAKA[/QUOTE] bu kayaların hepsinde balık var.şu sıra zargana bol onu dene madem sabah gideceksin
bu kayaların hepsinde balık var.şu sıra zargana bol onu dene madem sabah gideceksin[/QUOTE] Sağolasın kardeşim. İstavriti daha çok seviyorum ama kısmetimizde ne varsa onu tutarız artık. Önce çapari atarız, sonra da zargana topu...