yarın 2 ile 3 ün arasındaki alandan olta sallıycam muhtemelen... zargana ipeğine zargana gelir mi burada? olmazsa ekmekle kefal avlarım.... yada çapariyle istavrit...
cahilliğime verin hiç tutmadığım için soruyorum zarganaya yem takılıyomu bide top ile avlanırken sanırsam kurşun takılmıyo dime bu konuda tecrübeli bir arkadaştan cvp bekliyorum
nazım tamam sğl anladığım topun ucuna sadece ipek takıcam orası tamam ama ipek suyun yüzeyinde kalmayacakmı bunun suyun içine batması gerekmiyomu
. Murat selam, Maksat suyun uzerinde hareket ve şıpırtı sağlayıp zargana nın dikkatini çekerek saldırmasını sağlamak.
Alıntı-harita Gürkan SAKA[/QUOTE] 6==>7 istikameti yani aradaki su saat 5 dedinmi oltan suda olucak, istavrit bu saatlerde şiddetle kıyı yapıyor, o bir saatte istavrit yakalayamazsan diyecek bişey yok, bir de dikkat et o aradaki suyun dibi ışık uygunsa görürsün kayalıktır, oltan sadece suya ilk girince dip yapıcak sonra hızlı çekki dibi görmesin, o bulunduğun istikametten 60 derece açığa atarsan oralarda kayalık sıfırdır.Ama çirozda taşlar düzgün yığılmamış kıyıdan 6-7 metre açığa kadar taş dökülmüş dibe, 1-2 atıştan sonra zaten nerde taş var nerde yok anlarsın, bir de makinanın sarım hızı düşük olabilir, bu da hızlı çekmene engel olabilir +35gr dan fazla ağırlık kullanma ki ben 25 kullanıyorum orada
eyv.tarkan kardeşim şimdi anladım çok sğl hiç tutmadığım için bilmiyodum şimdi öğrenmiş oldum inş.becerebilirim öncelikle ipeği bağlamayı
6==>7 istikameti yani aradaki su saat 5 dedinmi oltan suda olucak, istavrit bu saatlerde şiddetle kıyı yapıyor, o bir saatte istavrit yakalayamazsan diyecek bişey yok, bir de dikkat et o aradaki suyun dibi ışık uygunsa görürsün kayalıktır, oltan sadece suya ilk girince dip yapıcak sonra hızlı çekki dibi görmesin, o bulunduğun istikametten 60 derece açığa atarsan oralarda kayalık sıfırdır.Ama çirozda taşlar düzgün yığılmamış kıyıdan 6-7 metre açığa kadar taş dökülmüş dibe, 1-2 atıştan sonra zaten nerde taş var nerde yok anlarsın, bir de makinanın sarım hızı düşük olabilir, bu da hızlı çekmene engel olabilir +35gr dan fazla ağırlık kullanma ki ben 25 kullanıyorum orada[/QUOTE] yücel ramazandan sonra bi organizasyon yapalım şu çiroz a hemde senin şu engin bilgilerinden alabildiğimizi alalım ne dersin yada çiroz değilde başka bir yer dersen oda olur ben ve olcay daha acemi olduğumuz için başka yer bilmiyoruz sana eşlik ederiz
6==>7 istikameti yani aradaki su saat 5 dedinmi oltan suda olucak, istavrit bu saatlerde şiddetle kıyı yapıyor, o bir saatte istavrit yakalayamazsan diyecek bişey yok, bir de dikkat et o aradaki suyun dibi ışık uygunsa görürsün kayalıktır, oltan sadece suya ilk girince dip yapıcak sonra hızlı çekki dibi görmesin, o bulunduğun istikametten 60 derece açığa atarsan oralarda kayalık sıfırdır.Ama çirozda taşlar düzgün yığılmamış kıyıdan 6-7 metre açığa kadar taş dökülmüş dibe, 1-2 atıştan sonra zaten nerde taş var nerde yok anlarsın, bir de makinanın sarım hızı düşük olabilir, bu da hızlı çekmene engel olabilir +35gr dan fazla ağırlık kullanma ki ben 25 kullanıyorum orada[/QUOTE] Sağolasın Yücel Usta, yeterince ayrıntılı olmuş eline sağlık. Daha önceki tavsiyelerin doğrultusunda şamandra kullanmayı düşünüyoruz. Akşam 5'i kast ediyorsun değil mi? Sabah hiç sansım yok mu sence. Sabah 5 gibi gitsem nasıl olur. Balıklar bekler mi beni orda
ne söyliyim sabah gitme imkanım yok malesef, hiç sabah deneyemedim oradan, akşamları da gide gele öğrendik nasıl yapar nerde yapar, ha takım bıraktın diye kendini acemiden sayma, yemlik yakalıyim derken bende 1.5m suda takımı bıraktım, üstelik de dibi görüyorum yani, salladığım kurşun girmiş taşın arasına, normaldir elin alışır bir süre sonra, bu arada az önce arkadaşım aradı yakında yeşilköy için bir plan yapıcaz, zamanı yeri kararlaştırınca size de söylerim hem tanışmış da oluruz gelirseniz
Seve seve gelirim, çok da memnun olurum ayrıca. Küçük bir rica. Sizin iş durumunuzu bilmiyorum ama Çarşamba-perşembe -cuma ben çok yoğunum, gelme şansım yok. Diğer günler için hanımdan izin alırız artık.
yücel selam ...bak mimarsinanda çupra çekiyomuş millet...konular haricinde tartışıyoduk konuyu ...hayret dimi
Yeşilköy organizasyonuna bende katılmak istiyorum. Evim yakın olduğu için kesinlikle gelirim. Hatta heran gitmek isteyen olursa direk özelden msj atsın gideriz arkadaşlar.