eee tabi fırçayı yiyince ben sana dedim her zaman erkeklik sökmez bana bakma sen bana özenme 1 hafta önceden iznini al son anda söylersen allah muhafaza eve bile almazlar valla
İstersen sen de bu günden bir ağzını yokla hanımın. Pazar izin vermezse siteye rezil olursun valla ona göre
ooo sen kardeşini tanımamışsın 1-eğer benim gelmeme gibi bi durumum olursa o hanımdan değil başka birşyelerden olur 2-hayatta yapacağım tek şey hanımdan izin almak kardeşim eğer hanımdanda izin alacaksak biz bitmişiz okeye dönüyoruzdur allah göstermesin
slm semih peki buraqlarda nereleri biliyon olmazsa seni bi yerden alırız merkezi vede bize yakın olan bir yerden
Sirkeci'den trene biniyorsun Yeşilköy'de iniyorsun. Çiroz plajı diye kime sorsan gösterir sana. Çok yakın diye biliyorum... İETT' otobüslerinin Yeşilköy'deki son durağı sahilin hemen yanında. Otobüsle de gelebilirsin yani...
Organizasyona gelecek arkadaşlar Yücel Usta'ya isim yazdırırlarsa, kişi sayısı hakkında fikir sahibi oluruz. Adres aşağıda; http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=14057
selam arkadaşlar, bir çaylak olarak siteye yeni üye oldum. geçen pazar gebze'de abimin yanında eskihisara gittim. birkaç istavrit ve bir uskumru yakalayınca gaza gelip internetten kamış ve makara sipariş ettim. z.burnun da oturuyorum. hani gidip de eve eli boş dönmeyeceğimiz balık tutma mekanı arıyordum internette, burasını görünce baya bir takıldım inşallah devamını getiririz. yeşilköyde ki kıyıya gitmeye niyetlendim. yeşilköyde istavrit veya izmarit tutmak için hangi malzemeler(olta, çapari, yem) gerekir?
Sayın üyemiz öncelikle hoşgeldiniz... Profilinizde bulunan imza ayarlarından gerekli düzenlemeleri yapmanızı ve tanışma bölümünden yeni bir konu açarak kendinizi tanıtırsanız seviniriz. Keyifli paylaşımlar...
Arkadaşım, profiliniz'e girip imza ayarlarını yaptıktan sonra aşağıdaki linke bir bak. Pazar sabahı ordayız. İmza ayarlarındaki ısrarımız da hitapta kusur etmemek içindir. İsmini bile bilmiyoruz mesela. İsim, yaş, şehir/ilçe ve kan grubunu yazman yeterli... Aramıza hoş geldin... http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=14057