yeşilköyde sabah avı raporu. Günaydın arkadaşlar.Yeşilköye bu pazar(23/09/07) sabahı saat 5 te geldik.Epey bi çapari salladıktan sonra zoraki 2 istavrit aldık.Lüfer oltalarını sallayıp bekledik.Bekle bekle tek vuruş bile yok.Bu arada istavrit ve zargana yoklamaya devam ettik.Yok yok Hadi dedik kefale bakalım,olmadı izmarite bakalım,olmadı ispariye bakalım yok:Öğleden sonra saat ikiye kadar kaldık 3 arkadaş ama yok.Acaba bizdemi sorun var diye dolanıp diğer balık avlamaya çalışan arkadaşlara baktım durum aynı.toplam 9 saatte aldığımız balık;4 adet kefal,2 adet zargana,5 istavrit,0 izmarit,0 ispari,0 lüfer.Malesef durum bu arkadaşlar
Eeee Eeeee demiştim Ben Size Birşey biliyoruz da diyoruz değilmi? Öyle olsa orası Balıkçıdan geçilmez , Bizde Evimize 6 dakika olan Yeşilköy'den başka bir yere gitmezdik... Neyse sıkmayın canınızı , Hayat Uzun...
Evet öğleden sonra biraz daha verimli oluyor ama çokta verimli değil.Bu yüzden sabah suyuna bakalım dedik ama oda bizi sevindirmedi.Çocukluk yıllarındaki avlarımı özlüyorum artık.Her geçen yıl daha kötüye gidiyor.Bu gidişle kıyı avını bırakıp tekne alıcam yada artık balık hasretimi içime gömüp bu işi bırakıcam.
. Eğer Kanına işledi ise Bu işi bırakakamazsın zaten... Tatlı Su avcılığı ve TuzluSu avcılığı gibi Tekne den avlanmakta balıkçılığın ayrı bir kolu, Zaman zaman Bende düşünmüyor değilim hani ama iş 2milyar verip bir fiber sandal almakla bitmiyor... Şimdi,Yeni yerler bereketli meralar keşfetmek zamanı .
Zaman uyarsa oraya da gideriz Tarkan alınma hemen. Ama sen Cumartesi gidiyorsun galiba. Ben sadece pazar tatil yapabiliyorum. Bir kaç hafta sonra denk gelirse neden olmasın. Ama kokan izmaritlerden tutacaksak ben yokum arkadaş Sen pazar günü Yeşilköy'e geliyor musun, listede ismini göremedim daha. Boğaç da yok
dün akşam gördüm kardeş org.inş.gideriz allah nasip ederse bi terslik olmazsa bende yazdırdım yücel e ismimi