Yurtdışı Alışveriş, eBay - Aliexpress - PTT - Gümrük - Cabelas - Paypal vs.

Konu, 'Genel Konular' kısmında jigging tarafından paylaşıldı.

1. pasifik06

pasifik06 Birol Onaran

Caner bey paylaşımınız gerçekten harika,elinize sağlık.En kısa zamanda ebay,dan bende shimano spin makine almayı düşünüyorum.İlk yurtdışı alışverişim olacak İnşallah sorunsuz hallederim.

2. pasifik06

pasifik06 Birol Onaran

3. yeknet

yeknet Yekta

Favori Kamış:
    lineaeffe unicast420
    Favori Makine:
    mitchell avosurf700
    Bu satıcı ürünü Türkiyeye göndermiyor. postage and payments bölümüne bakman lazım. Ayrıca pahalı olduğunu söylemeliyim burdan da aynı fiyata alırsınız catana'yı. Baktım da bizim yerli sitelerde RA modeli havale indirimi ile 80TL civarında. Bulduğunuz yerde posta masrafı hariç 29.75GBP = 71TL yapıyor.

Son düzenleme: 16 Aralık 2010
  4. pasifik06

pasifik06 Birol Onaran

Yekta bey ilginiz için teşekkür ederim,ra modeli bir önceki seri zannedersem,shimanonun sitesinde göremedim çünkü.ben 2500 lük shimano spin makine bakıyorum,ebaydan makine+kargo 150 tl civarı bir tutarda bana tavsiye edebileceğiniz shimano spin makine önerebilirmisiniz.

5. jigging

jigging Caner

Favori Kamış:
    Penn spinfisher surf & Lineaeffe sorrento & Lucky Craft ESG II
    Favori Makine:
    Penn Surfmaster 750 & Shimano Ultegra XTB & Exage 4000fa & shimano twinpower 4000xg
    En İyi Avı:
    seni meraklı, hadi ordan... nazar değdireceksin..
    Catanayı daha ucuza ülkemizde bulabilirsiniz bence catana yurtdışından almaya değer bir ürün değil.

İllede bunu isterseniz, okyanusmarini 212 659 8152 nolu telefondan arayın ürünü sorun, varsa indirimli alırsınız zaten balikavi sitesi diyin.

eBaydan siz daha çok, stradic fi veya ci4 modelerine bakın. Veya daha üst model; sustain. Eğer kayda değer bir spin istiyorsanız.

6. pasifik06

pasifik06 Birol Onaran

sizin bu söylediğiniz modellerde 150 euro limitini geçmiş olurmuyuz,zahmet olmaz ise tavsiye ettiğiniz makinenin linkini buraya yazabilirmisiniz.

7. yeknet

yeknet Yekta

Favori Kamış:
    lineaeffe unicast420
    Favori Makine:
    mitchell avosurf700
    ben de takipteyim spin makine için. hedefim saros 3000f. Ama henüz 100$'ın altına bulamadım. Daha uygun fiyatlı symetre sienna gibi modellere de bakabilirsiniz. Kargo ücretine dikkat edin. Bazıları 15-20$'a gönderiyor bazıları 37-40$ gibi shipping istiyorlar. Ben deneme amaçlı ebayden örgü misina aldım. eğer sorunsuz elime geçerse makine olayına gireceğim.

8. onuremre

onuremre Onur Emre

Favori Kamış:
    Cormoran Bull Fighter 2.40
    Favori Makine:
    Shimano stradic 4000
    Merhabalar,

Geçenlerde bende eBay'de affordablefishing nick'li satıcıdan Shimano Stradic 4000FI aldım fiyatı 135$ satıcıyla bir sorun yaşamadım. Ürün elime geçti gayet güzel.

Satıcı Türkiye'ye direkt USPS Prioty Mail ile gönderiyor fakat fiyat olarak pahalı 39.95$. Ben bu seçeneği hiç denemedim nasıldır bilmiyorum ama erken geleceğini zannetmem.

Ben Dhl Easyshop hizmetini kullandım ve DHL expres ile 2 günde istanbula ulaştı kargo parasını da ürünü teslim alırken ödedim 26 lira tuttu. Özellikle istanbul'da olanlar için bence çok güzel bir hizmet tavsiye ederim yanlız eve getirmiyorlar siz gidip önceden seçeceğiniz bir servis noktasından teslim alıyorsunuz.

Son düzenleme: 18 Aralık 2010
  9. sinekci-fly

sinekci-fly kasım tazegüney

arkadaşlar bende bu tek kişilik şişme botu almak istiyorum bildiğim kadarı ile ABD de indirimdeymiş. siteye nasıl ulaşırım nasıl sipariş verebilirim

10. yeknet

yeknet Yekta

Favori Kamış:
    lineaeffe unicast420
    Favori Makine:
    mitchell avosurf700
    Benim örgü misina sorunsuz elime geçti. Singapur'dan posta ile 2 haftada geldi. DHL easyshop da güzelmiş. Çünkü Amerikadan ürün sipariş ettiğinizde fahiş posta fiyatları çıkabiliyor. 1kg dan hafif paketleri bu yöntemle ucuza ve hızlı alabiliyormuşuz. Teşekkürler hemşehrim bilmiyordum. Ama DHL 'e dikkat etmeniz gerek. 100Euro'nun üzerindeki bedellerle gelirse %90 gümrüğe takılıyor. TNT ve UPS o kadar takılmıyor.

11. onuremre

onuremre Onur Emre

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Shimano stradic 4000
    Rica ederim. Benim paket 100€ yoktu sorunsuz geldi. Gümrük sınırı yeni kanunda 150€ olmuş ama müşteri hizmetlerinin söylemesine göre özellikle elektronik ürünlerde 150€ altı olsa bile takılma olabiliyormuş.

12. jigging

jigging Caner

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Penn Surfmaster 750 & Shimano Ultegra XTB & Exage 4000fa & shimano twinpower 4000xg
    En İyi Avı:
    EDİT: yanlış anlamışım mesajı.

Hayırlı olsun Doğan :)

Son düzenleme: 24 Aralık 2010
  13. yeknet

yeknet Yekta

Favori Kamış:
    lineaeffe unicast420
    Favori Makine:
    mitchell avosurf700
    Caner sanırım yanlış anladın. 2 hafta sonra gelmiş, sorun yok yani. Ayrıca gümrüğe takılan malzemeyi de bir şekilde alırsınız orda kalacak diye bir dert yok ki. Kim kime hakkını veriyor olmaz öyle şey.

14. jigging

jigging Caner

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Yekta abi selam uyardığın için teşekkür ederim :)

Gece gece sinirlerim bozuk biraz anlamadan yazmışım herhalde kusura bakmayın.

15. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr.
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000 RB
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    İyi geceler sevgili hocam. Hoşca bak zatına. Yarın bir su kenarına atıver kendini, inşallah bişeyciğin kalmaz.;) :)

Konu dışı oldu, kusura bakılmasın.:eek:

16. yeknet

yeknet Yekta

Favori Kamış:
    lineaeffe unicast420
    Favori Makine:
    mitchell avosurf700
    ebay'de misinaların lbs cinsinden ölçüsü mm cinsinden değişik değerlere karşılık geliyor. Var mı bu işin doğru bir tablosu? her markanın kendine göre değişken mi yoksa.

17. onuremre

onuremre Onur Emre

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Shimano stradic 4000
    Rica ederim evet sınıra dikkat etmek gerekli, takılırsa vekalet ücreti, gümrük ücreti depo ücreti derken astarı yüzünden pahalı olabilir sınırda 150€ olarak değiştirilmiş bu sınıra çok yaklaşmamak lazım.

18. jigging

jigging Caner

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Valla çok güzel çemkirmiştim kursağımda kaldı :D :D

Hiç açık vermiyon ki artık fırça atamıyoz :p

Senin malı gümrükçü vermedi üzerine dalga geçti sanmıştım... kısaca kafanda hayal et ne yazmış olabilirim :D

Hayırlı olsun tekrardan..

19. jigging

jigging Caner

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Sakın bulaşmayın lanet okursunuz ;)

Hayırlı olsun abi.

Tam tersi olmasın? benimde en çok paketler UPS ve TNT ile takılıyordu.

DHL bugüne dek hiç takılmadı ve tanıdığım kadarıyla bireysel alışveriş yapanlara çok yardımcı oluyorlar ;)

Abi bunların maalesef kesin bir rakamı yok. Her marka değişik, bu yüzden markayı kullananlardan yorum alarak sipariş verirsen iyi olur veyahut misinayı araştırırken aynı zamanda dia olarakta bakarsan yabancı kaynaklarda bulunabiliyor.

20. tarcan

tarcan ...

Favori Kamış:
    .
    Favori Makine:
    .
    En İyi Avı:
    Kefal 325 gram
    Caner merhaba

yeni yıl ile birlikte 150Euro limitinde bir artış oldumu acaba?

Selamlar.