bu şortu bir yerden tanıyorum;pazara ordayım gerçekten zargana bayağı bol var ama agresif değiller çok nazlılar ama akşamları savaş çıkmaya gebe birde yağmurlu kapalı havalar tam zamanı;aşırı güneşde suda sıcak olunca balık saldırgan olmuyor ama hastasıyız mrsparkle
Tbr tbrikler arkadaşım çok güzeller bir av olmuş bi ben yakalayamadım şu zarganayı nerde çıkıyor avrupa yakasında varmı? bilen arkadaşlar varsa özel mesaj yada burdan yaza bilirmi tşk
marmara denizi kuzey kıyılarında hemen her bölgede var ama azınlıkda...yakalayabilmeniz için biraz tecrübeli olmalısınız mrsparkle
Ramazandan sonra daha çok verim alıcaz inşallah.Bayramın son 2 günü zarganalarla bayramlaşana kadar bana müsade hook
Bende Avcılardayım,tam olarak neresinden avlanıyorsun? ve başka çeşit balık çıkıyor mu? bilgi veririmisin?Bende tutayım artık ya reeling
Bayramda müsait olursanız forumdaki zargana meraklılarını buluşmaya davet ediyorum.Sonuçta herkesin kendine has balık tutma şekli var mazeretle hem ustamdan(ozkan79) öğrendiklerimi siz değerli arkadaşlarımla paylaşmak hemde sizin bildiğiniz tiyoları öğrenmek isterim.reeling
Denizköşkler sahili, ama bi süredir gitmedim sağlık sorunları nedeniyle. Tam olarak kaytaz parkının karşısı.
Site yönetimi bir duyuru yayınlasa ve bir araya gelinse süper olur diye düşünüyorum.Ama tek bayan ben mi olurum aranızda bilmiyorum
Avcılar balıkçı barınağının arkasını pek tavsiye etmem. Yeni başladığın için takımları orada çok takarsın dibe.
reeling bugun kü av raporu...mrsparkle akşama kadar kısmetimize bakalım neler gelicek akşama tekrar görüsmek üzere.....reeling Günün sonu her ne kadar az balıklı geçse de sonuçta hedef balıklarımı tutmanın verdiği zevk tartışılmaz benim için öğlen 3 gibi sonlandırdığım avım 7 adet zargana 1 adet kefalcik.
kardesım tebrikler;ama balık yoktu idk sanırım sabah erkenden balık kendını gosterıyor ve zaten azınlıkta olan hayvan saat 9 gıbı tamamen kayboluyor;ne kadar atcek yapsanda faydası olmuyor muratla;eser naptı sıfırmı cektı ben ve hakan 5 de kaldık kı orucdan pek randıman alamadık daha dogrusu hakanın pılı daha 2 saat olmadan bıttı arızaya bagladı devamlı hadı gıdelım gıdelım dıye tutturdu...resmen dılı damagına yapıstı;denızde cok bozuk ıdı sansımıza banghead Edit:şamandra ile tutması daha zefkli reeling
Ben bizim betondan 3 tane aldım,Murat abide 1 tane ben geldiğimde almıştı sonra ben gümüşe gidince ne yaptı bilmiyorum erkenden kaçmış . Diğerlerini mendireğin arka tarafından aldım saat 12 ye kadar güzel oynak vardı orda ama biliyorsun ben dar alanda çalışamıyorum takım 4 mt olunca atmasıda zor oluyor.Siz oraya gitseydiniz vurgun yapardınız.Güneş kaybolunca zarganaların oynakları suda müthişti.Eserler hiç alamadı benden sonra ne yaptılar bilmiyorum en son Eser'e teke yakaladım şamandra çalışıyordu.
tebrikler....Avlarınızı görünce öyle heyecanlanıyorum ki anlatamam..Ben ne zaman sizin gibi balık tutacağım yaaa cry
valla öyle zor bir yanı yok bana göre eşim bile becerebiliyor.sadece biraz sabır ve şans lazım hepsi bu mrsparkle
Evet kardeşim çok güzel bir avdı, acemilere yem takmaktan balıklarını almaktan ne kadar atamasakta eğlendik
sabri bana da sözün var unutma az önce avcılar sahildeydik 2 küçük istavritten başka bişey gelmedi oltayı hep yosuna,kayaya taktım sıkıldım bıraktım...zargana gece oluyor mu?illa gündüz mü gitmek gerek..zaman aralığını yazarmısın ?