Helal olsun demek lazım yaratıcı fikire,lakin hatırladığım kadarıyla örümcekte ağını ipekimsi bir maddeden yapmıyormu? Ama gerçekten tebrikler adamlara :clap2: :clap2: :clap2: Sağlıcakla kalın
tüm yaratıcı fikirler yokluktan çıkarmış. Buda onu doğruluyor. Yokluk olunca insanoğlu kafayı çalıştırmak zorunda kalıyor , kafa çalışıncada projeler üretiyor ve çözümler yaratıyor.
Örumcek hurafeleri ile kendimizi avutmayalim Yakinda av baslayacak Sular isiniyor konu yukari reeling
temmuz ortası temmuz sonu gibi balık havyardan kurtulunca agresifleşir reeling sırf zaman tutmak için bütün resimlerdimde tarih ibaresi varıdr 2012 ilk zargana avım http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=49227
Ağustos diil miydi bunun zamanı, ben ağustostan önce hiç denemedim banghead bu sene haziranda başlarım denemelere.. reeling
30 agustosda cok guzel av yapmistim ben 14 tane almistim bizim sahilde. Benimde bildigim agustos basinda basliyor av vermeye.
Abi merhaba, Photobuckete resim yuklemek icin once uye olmak gerekiyor,kullanici adi sifre vs.. Siteye uye olduktan sonra kendi profilini olusturmus oluyorsun,2Gbyte kadar upload ucretsizdir. Resimler facebookdan nasil silinmiyorsa photobucketden'de silinmez,(kullanici silmedigi muddetçe) Ayrica ios ve android cihazlar icinde uygulamasi mevcutdur,guvenli pratik kullanisli. Tavsiye ederim.