sıyırtmayı da bugün itibariyle öğrenmiş bulunmaktayım konuştuğum bi amca istavrit nisan-mayıs gibi başladığını ve şimdi seyrekleştiğini söyledi. nisana kadar tekrar çoğalır mı? kuleli de istavrit dışında başka takım sallayan görmediğim için başka ne tutabilirim ve ona yönelebilirim bilmiyorum. tavsiyen varmı hocam?
dün sabah erken saatte Hakan arkadaşımız dişli almış, ayrıca palamut da karadenizden giriş yapıyor. istavrit yerine bu balıklara yönelebilirsin. kuleli değil de biraz daha yukarı çıkmakda fayda var.
sağol fatih, ben 175 gram kurşun ve kaşık ile aldım. şuan verimli bir balık olmadığı için ne kurşunlu beden, nede spin denemeye gerek yok, ben 3 haftadır avlanamadığım için boğaza indim. adam gibi avlanayım sabah dişli öğleden sonrada palamut yapar dedim ama sezonu bir türlü açamadık.
cuma ve cumartesi sabahları 3'er saat denemeden sonra sadece 1 adet istavrit alırken, dün akşam sıyırtma deniyerek 1,5 saatte 5 adet istavrit aldım
Yemlik olmus bak guzel iste. Disli icin yemli takimin var mi? Hava kararmaya yakin yemli beklemeli ava gecebilirsin. Bu sira guzel lufer haberleri geliyor. Aksamlari degerlendirmekte fayda var
başka takımım yok hocam. kulelideki büyükler bi tek palamut var o da oltanın atamayacağı kadar uzakta olduğunu söylediler. bu yüzden istavrit dışına çıkamıyorum. yönlendirilmeye ihtiyacım var
Balik isi kismet dostum yakindan gectigi zaman alirsin baligi hic belli olmaz baligin durumu. Forumda kafana takilan ne ise arattir soracagin bisey varsa ilgili konunun altina yaziver elinden gelen herkez biseyler karalicaktir. Seni hizlandirilmis egitime almamiz lazim
Yokmu lufer sari kanat haberi... siledeydim hafta sonu bir kac vurus ala bildim ama nasip olmadi. Onun disinda limit alti cinekop yaprak bolca var sanki gecen seneki tadi vermiycek.
sende bendensin... bende istavrit dışında başka birşeye atamıyorum... ama kabiliyetimle ilgili ama elimdeki olta ve makine ile ilgili.... ama sana tek tavsiyem büyük balık istiyorsan en güzeli biraz istavrite salla biraz istavrit al sonra onları fileto olarak kes çinekop takımına tak, denize yolla sonra kamışın başında bekle buda zevklidir biraz sıkar ama geldiği zaman çok zevkli oluyor...))) onun dışındaki rapala ile atış yapmak, palamuta atmak filan, kıyıdan beni aşar bu işler...
Haydarpaşa da olduğum yere bırakıyorum takımı ekmek balayıp 15 20 tane kocaman kefaller geliyor yiyor ekmeği gidiyor bunu önlemem için ne yapmam lazım 3 lü iğne kullanıyorum ayrı ayrı ekmeklerini takıyorum 2 tane tutabildim anca :S
geçen haftasonu iki gün sabah peş peşe gittim 3-4 er saat durdum her gün. sonuç 1 tane istavrit sadece.
kaçışan istavrit ve zarganaları seyretmek insanı okyanusun derinliklerine çekiyor, resmen savaş vardı ama katiller yakalandı
tebrikler hocam sayende gözümüz balık gördü bide biz acemilere nerede ve nasıl ve hangi takımla tuttuğun bilgisini verirsen sevinirim
farlı bir yöntemle değil bildiğmiz klasik surf kurşunlu rapala sistemi ile yakalandı detayları öğrenmek istersen, http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=55918 link yenilenmiştir