merhaba arkadaşlar, 1 mayıs salı , işyerinden saat 12 gibi ayrıldım. hava çok güzeldi cumartesi ve pazar günü tutmuş olduğum sarıkanatların gazı ile doğru kandilli sahile, gittiğimde ikili üçlü istavrit çekiliyordu ve yunus azönce hepsini dağıttı bilgisi verildi. cengizde gelecekti, havanın ve manzaranın tadını çıkartırım düşüncesiyle takılırım dedim ve kuruldum açtım tezgahı. akşam üstü zorda olsa 4 tane istavrit aldım. diğer arkadaşlar bizden birazdaha becerikliydi ve onların tavalık yaptı. güneş batmıştı 8 civarı cengizle yemli dip denemesi yaptık ama sonuç vermedi. yaklaşık 30 dakika bekledikten sonra toparlandık. genç bir arkdaşımızdan bir tavalık kadar çaça aldım. 4 istavrit ve 300 gram kadar çaçayla evin yolunu tuttuk. 1 mayıs salı 13:00 - 20:30 rapala sonuç sıfır yeşil çapari 30-12 : 4istavrit
Kısmen.. hepsi havyara girmedi.. benim tuttuklarımdan havyar çıkmadı ama arkadaşlar havyarlı çekmişler, kısmet.. idk
kanlıca tahda iskeleden once uzun atış iyi boylarda yarım kilo kadar istavrit aldım en az 125gr kuşunla daha çok ugrasan daha cok aldı ben 2 saat durdum ufakdan balık var ama henuz kıyılamadı oldukca acıkda taş iskele in oldugu alandada çaçalar dans ediyor 3-5 kişide rapala sallıyoru 2-3 tane çinekop alanı gördüm ancak 175gr kurşunla kolları sağlam olması şart ben kendimi okadar yormadım entiremanım yok fazla bi tavalık tutdum dondum sabah tekrar denicem takımlarım hep inceydi 2-3 tane kalın yapıp sabah tekrar denemeye devam kısmet bakalım
Dün akşam 1 saate yakın sürede Kartal sahilden yarım kilo istavrit aldım inşallah gün gectikce dahada bollaşır... Çaparilerimi bizim sahile uygun olarak ince takım yapıyorum.. Herkese rastgele..
BU akşam Kartal sahilde benim avlandığım yerde hiç balık yoktu bir tane bile tutamadı kimse kısmet artık sonraki günlere, İnşallah balık bollaşır...
ben de kartal sahilde idim akşam, bir saat olta salladım sonuç sıfır.. yemli mezgit denedim, sıfır.. hiç kimse bişey alamadı..
tahda iskelenden kanlıcaya dogru orta kısımdaydım 1 kilo civarında aldım kanlıcanın hemen girişi otobüsduragı çömlekcinin karşısı :d daha iyi verim olmuş kovalar yarıdan çokdu yavaşdan başlıyor ama nasip kısmet işi