Anadolu Yakası Kıyı Raporları

Konu, 'İstanbul Kıyı Raporları' kısmında Cenani tarafından paylaşıldı.

1. i.h.beyaz

i.h.beyaz ismail beyaz

En İyi Avı:
    kaba lüfer
    bilgiler icin teşekkürler yarın biraz rapala sallarız artık neresi denk gelirse

2. atalay77

atalay77 atalay

Favori Kamış:
    ucuz ama kaliteli sörf
    En İyi Avı:
    rus kefali(zıpkın)
    Ne demek kardeş...Anadolu yakasının boğaza yakın yerleri yalan oldu bu aralar;Haliç'te durum iyi gözüküyor, yarın gideceğim inşallah...Ayrıca 07:00-11:00 arası Boğaziçi Köprüsü ve ona çıkan sair yollar trafiğe kapalı olacak imiş duyrulur.:car:

3. emre692

emre692 EMRE

Favori Kamış:
    Shimano Beastmaster 4.30
    Favori Makine:
    Shimano Ultegra 10000
    kardeşim bende yarın avrupa yakası boğaz denemesi yapacam malum bizim buralardan balık haberi yok. sen gidiyormusun yarın ?

4. vuralturkmen

vuralturkmen vural

Bugun Aksam saatlerınde Dragos Sahile gıdıldı Sonuc husran 1 Tane bile Balık Kımse alamadı..

5. bulut1383

bulut1383 ilyas

En İyi Avı:
    lüfer
    galata ve atatürk köprüsü balık yapıyormuş

6. zafer BAYRAM

zafer BAYRAM

Favori Kamış:
    Kamış/zıpkın
    En İyi Avı:
    Lambuka 2 kg /Levrek 1kg /ve bolca uskumru,lipari.
    Çubuklu

Arkadaşlar dün akşam çubukluya gelmeden sahilde güzel bir otel var ,hatta balık tuttuğum yerin arkasında çömlek saksı falan satan bir yer ,yerin ismini tam bilemediğimden böyle tarif ettim inşallah anlarsınız bacanağım derya ile saat 5 de ,oradaydık ilk önce 125 gr biraz kalın takımla bacanağa sen çalış ben bir etrafa bakıyım dedim bu çalışmada sonuç çıkmadı bizim ilerimizde bir arkadaş biraz yakına düştü ve hop iki tane güzel istavrit alınca hemen yeni bir takım hazırlamam lazım deyip 0.20 bedene 0.12 köstekli yeşil floşlu takım hazrladım 75 gr kurşun yaklaşık 70 ila 80 mt lere atış ve içimden normal saniye akışı ile 90 ila 110 a kadar sayarak ,çok sert tasmalamadan kıyıya 30 metre kalana kadar sararak ama dikkat edilmesi lazım bir anlık hesap hatası hemen dipteki arap yakalıyor bilginiz olsun 2 saatte 1 kilonun üstünde balık aldık fotoğraf makinem olmadığından resim koyamadım özür dilerim, bilginize .
    Fakat öyle aman aman balık yoktu genede şükür olsun bize yetti bilmiyorum ama sanırım balık ince takım istiyor.Kalın sağlıcakla.

7. Ersin1903

Ersin1903 Ersin

Favori Kamış:
    Okuma Salina Surf 4.20 / Okuma Salina Sea Spin 2.85mt
    Favori Makine:
    Ryobi TT Power 8000 / Tubertini Plus 6000 / Okuma Inspira 40
    Vural abi Bizim Maltepe-Pendik arası sahil şeridinde balık kesti sanki yaaa bi anda :( Dün akşam gittim 7-8 tane iri boy istavrit tutabildim bende o kadar, benim bulunduğum avlakta bir tek ben istavrit tutabildim... Bu sabahta Pendik tarafında sezon içinde herzaman çok iyi balık yapan avlağa gittim balık sıfır idk birkaç kişi 2 veya 3 tane istavrit aldı o kadar sonrada herkes takımları topladı... Bizim buralar için 10-15 gün daha bekleyeceğiz sanırım...

8. atalay77

atalay77 atalay

Favori Kamış:
    ucuz ama kaliteli sörf
    En İyi Avı:
    rus kefali(zıpkın)
    Kardeş Haliç'e çıkacağım birazdan.

9. jerome

jerome kadir corek

Favori Kamış:
    lineaeffe
    Favori Makine:
    okuma
    En İyi Avı:
    1140gr. tragonya 1 adet
    bu gün saat 14:00 gibi vaniköy deki parktan 0.20 beden 0.15 köstekli 10lu çaparimle başladım yoklamaya 75 gr kurşundan aşağı kullanmayın hatta mümkünse 100 gr ve üstü akıntı uzakta daha kuvvetlibilginize ( yarım saat sonra kıyı kenarına kadar gelen ölmüş yunus yavrusu nedeniyle moralim yerin dibine geçti :( ) akşam saat 18:30 a kadar 5 adet güzelleer güzeli istavritle günü bitirdim fakat sabah 6:00 ila 7:30 arası çok güzel istavrit yapotıgı ve sürülerin kıyıya yakın geçtiği bilgisini aldım sizinde bilginize ... tabii 5 adet güzeller güzeli kuzucuklar zarar görmeden iğne den çıkarıldığı için tekrar denizin maviliklerine iade edildi :)

10. vuralturkmen

vuralturkmen vural

Sevgili ersin balık gunu gununu tutmuyor malesef gıttığım gunun bır oncekı gun her zaman takıldıgım merada balık oglen 3 de baslamıs aksama kadar devam etmıs benım gıttıgım gunde hıc balık olmadı malesef umutlarımızı tuketmeden denemek lazım yarın gıtmeyı dusunuyorum aksam uzerı bı aksılık olmazsa eger bu sefer sıyırtma denıcem bakalım ınsallah sıyırtmaya balık gelır .

11. teco

teco Bülent

Favori Kamış:
    Lineaffe
    Favori Makine:
    Okuma
    En İyi Avı:
    amatörlük yaşantımda lüferdir sanırım
    Belediye sahile dolgu çalışması yapıyor Maltepe'de. Geçmiş olsun, sezon bitti.:mad: Boşuna beklemeyin.

12. myuksel

myuksel murat yüksel

Favori Kamış:
    lineaffee sıpaydır 4.20
    Favori Makine:
    okuma rawll 65. 2012
    arkadaşlar pazar sabahı beykozda istavrit yaptı ve hatta rapalacıları çinekop memnun etti benda 1kğ kadar iri istavrit aldım saat 09:00 suları toplandım

13. adalı balıkçı

adalı balıkçı Berkan

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20 & Spirit Surf 3.90 - ProCatch Carbospin Pro 2.70
    Favori Makine:
    Okuma Avenger Av 65b
    En İyi Avı:
    Her yeni gün daha iyisi için bir fırsattır..
    Kartal'da da kıyı bereketsizdi ama sandalla açılanlar kova kova bakık aldı.. yani balık açıkta, kıyıdan randıman alınamıyor..

14. vuralturkmen

vuralturkmen vural

bu gun her zaman gıttıgım mera sonunda balık yaptı balık acıkta ıdı 50 gr kursun ve beyaz organize capari ile aksam saat 19:50 de 25 adet kadar yakaladım

15. cyhnckr

cyhnckr Ceyhun

Favori Kamış:
    Shimano Ultegra, Major Craft Solpara 275 50gr, Italcanna Jigging
    Favori Makine:
    Penn Affinity, Daiwa Emblem Pro 6000A, FinNor Marquesa 40II,Daiwa Exceler 4000HA,Daiwa Saltist 4500
    En İyi Avı:
    43cm palamut , 50cm Lüfer , 7,5kg Sarıkuyruk
    Karşıda balık çok seyrek anlaşılan, uğraşmayın o kadar :D Tarabya'da istavrit sabah erkenden başlıyor. Tarabya'da bir organizasyon mu yapsak acaba :D

16. bulut1383

bulut1383 ilyas

En İyi Avı:
    lüfer
    olur önceden habereşelim kalabalık olursa daha iyi olur

17. darkklly

darkklly Batuhan Bilgin

Favori Kamış:
    lineaeffe fury caster 4.20,okuma v system 240 10-40 gr
    Favori Makine:
    daiwa emblem pro 6000a,penn affinity 7000,avenger 40 b
    En İyi Avı:
    palamutlar,lüferler,azman istavritleri
    organizasyon varsa bende varım abilerim :)

18. sessizdenizci

sessizdenizci Mustafa

Favori Kamış:
    Okuma Trio Rex 425-250, Okuma Safina-x Tele-Spin300, Ron Thomson Tyron teleskopik 270. mt
    Favori Makine:
    Okuma Avanger AV40, Okuma Safina Pro SPA 65, Lineaeffe Rapid Drake RD 30, Silstar
    En İyi Avı:
    Büyük balık kaçtı
    Tuzla Sahil pazartesi saat 16:00 ile 19:00 arası çok iyi istavrit yaptı. erken gidenler kilolarca istavrit aldı, ben geç gittiğim için anca 1-1.5kg tutabildim. Salı günü gittim de ise maalesef bir önceki günün bolluğu yoktu.

19. kadem

kadem Kadem

gunduz saat 4 le 6 kulelideydim birtek balık ceken görmedim

20. kerempek

kerempek kerem

Beykoz'un neresi üstad ?