Ne demek kardeş...Anadolu yakasının boğaza yakın yerleri yalan oldu bu aralar;Haliç'te durum iyi gözüküyor, yarın gideceğim inşallah...Ayrıca 07:00-11:00 arası Boğaziçi Köprüsü ve ona çıkan sair yollar trafiğe kapalı olacak imiş duyrulur.:car:
kardeşim bende yarın avrupa yakası boğaz denemesi yapacam malum bizim buralardan balık haberi yok. sen gidiyormusun yarın ?
Çubuklu Arkadaşlar dün akşam çubukluya gelmeden sahilde güzel bir otel var ,hatta balık tuttuğum yerin arkasında çömlek saksı falan satan bir yer ,yerin ismini tam bilemediğimden böyle tarif ettim inşallah anlarsınız bacanağım derya ile saat 5 de ,oradaydık ilk önce 125 gr biraz kalın takımla bacanağa sen çalış ben bir etrafa bakıyım dedim bu çalışmada sonuç çıkmadı bizim ilerimizde bir arkadaş biraz yakına düştü ve hop iki tane güzel istavrit alınca hemen yeni bir takım hazırlamam lazım deyip 0.20 bedene 0.12 köstekli yeşil floşlu takım hazrladım 75 gr kurşun yaklaşık 70 ila 80 mt lere atış ve içimden normal saniye akışı ile 90 ila 110 a kadar sayarak ,çok sert tasmalamadan kıyıya 30 metre kalana kadar sararak ama dikkat edilmesi lazım bir anlık hesap hatası hemen dipteki arap yakalıyor bilginiz olsun 2 saatte 1 kilonun üstünde balık aldık fotoğraf makinem olmadığından resim koyamadım özür dilerim, bilginize . Fakat öyle aman aman balık yoktu genede şükür olsun bize yetti bilmiyorum ama sanırım balık ince takım istiyor.Kalın sağlıcakla.
Vural abi Bizim Maltepe-Pendik arası sahil şeridinde balık kesti sanki yaaa bi anda Dün akşam gittim 7-8 tane iri boy istavrit tutabildim bende o kadar, benim bulunduğum avlakta bir tek ben istavrit tutabildim... Bu sabahta Pendik tarafında sezon içinde herzaman çok iyi balık yapan avlağa gittim balık sıfır idk birkaç kişi 2 veya 3 tane istavrit aldı o kadar sonrada herkes takımları topladı... Bizim buralar için 10-15 gün daha bekleyeceğiz sanırım...
bu gün saat 14:00 gibi vaniköy deki parktan 0.20 beden 0.15 köstekli 10lu çaparimle başladım yoklamaya 75 gr kurşundan aşağı kullanmayın hatta mümkünse 100 gr ve üstü akıntı uzakta daha kuvvetlibilginize ( yarım saat sonra kıyı kenarına kadar gelen ölmüş yunus yavrusu nedeniyle moralim yerin dibine geçti ) akşam saat 18:30 a kadar 5 adet güzelleer güzeli istavritle günü bitirdim fakat sabah 6:00 ila 7:30 arası çok güzel istavrit yapotıgı ve sürülerin kıyıya yakın geçtiği bilgisini aldım sizinde bilginize ... tabii 5 adet güzeller güzeli kuzucuklar zarar görmeden iğne den çıkarıldığı için tekrar denizin maviliklerine iade edildi
Sevgili ersin balık gunu gununu tutmuyor malesef gıttığım gunun bır oncekı gun her zaman takıldıgım merada balık oglen 3 de baslamıs aksama kadar devam etmıs benım gıttıgım gunde hıc balık olmadı malesef umutlarımızı tuketmeden denemek lazım yarın gıtmeyı dusunuyorum aksam uzerı bı aksılık olmazsa eger bu sefer sıyırtma denıcem bakalım ınsallah sıyırtmaya balık gelır .
arkadaşlar pazar sabahı beykozda istavrit yaptı ve hatta rapalacıları çinekop memnun etti benda 1kğ kadar iri istavrit aldım saat 09:00 suları toplandım
Kartal'da da kıyı bereketsizdi ama sandalla açılanlar kova kova bakık aldı.. yani balık açıkta, kıyıdan randıman alınamıyor..
bu gun her zaman gıttıgım mera sonunda balık yaptı balık acıkta ıdı 50 gr kursun ve beyaz organize capari ile aksam saat 19:50 de 25 adet kadar yakaladım
Karşıda balık çok seyrek anlaşılan, uğraşmayın o kadar Tarabya'da istavrit sabah erkenden başlıyor. Tarabya'da bir organizasyon mu yapsak acaba
Tuzla Sahil pazartesi saat 16:00 ile 19:00 arası çok iyi istavrit yaptı. erken gidenler kilolarca istavrit aldı, ben geç gittiğim için anca 1-1.5kg tutabildim. Salı günü gittim de ise maalesef bir önceki günün bolluğu yoktu.